{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Sommerblomster

Queen Outdoor kalanchoe

I havekrukkerne er Queen Outdoor kalanchoe flot og farverig.

 

Queen Outdoor kalanchoe i haven

Queen® Outdoor kalanchoe er sommerens nye blomst til havekrukker på altan og terrasse. I krukken er kalanchoe flot og farverig. Sæt mange sammen – enten i samme farve eller i et spændende farvemix og de vil belønne dig med en tæt pude af blomster, der holder sig flot hele sommeren – i både sol og regn.

Se udvalget af sommerblomster her.

 

Kalanchoe klarer sig i lang tid uden vand

Kalanchoe stammer oprindeligt fra Madagaskar, hvor de saftfyldte grønne blade medvirker til, at den klarer sig i lange perioder uden vand. Under danske himmelstrøg betyder det, at Kalanchoe er robust og klarer livet i en krukke virkelig godt, i både sol, vind og regn.

Den danske Queen® Outdoor blomst er testet og udvalgt af gartneriet Queen ved Aarhus, til at klare sig godt i det danske klima. ”Vi har arbejdet i flere år på at forædle og teste blomster til det nye sortiment til udendørs brug, som vi kalder Queen® Outdoor”, siger Louise B. Jepsen, marketingchef i gartneriet. Hun tilføjer:

”Danskerne skal nu opdage, at Queen® Outdoor også er en yderst velegnet plante til havekrukker og potter udenfor. De får en blomst, der skaber en god fylde i krukken i kraft af dens mange kronblomster. Den fås i mange forskellige farver og former, og med både tætte og oprette blomsterstande”.

 

Queen Outdoor kalanchoe: Til den travle

Som krukkeblomst er den meget brugervenlig. Den passer godt til en travl hverdag, hvor der ikke er meget tid til at passe krukkerne, men hvor man alligevel glæder sig over liv og farver udendørs. Selv efter 3 uger med sol og ingen vanding, vil Queen® Outdoor stå med blomster. Den passer sig selv og sætter nye knopper lige til den første nattefrost.

Læs mere om kalanchoe fra Queen.

Queen kalanchoe outdoor