×
Grundet de nye Covid-19-restriktioner er alle vores centre og kundeservice midlertidigt lukket fra den 24. december

Havemøbler og tilbehør

Pavilloner

 

Pavilloner til haven

Eksklusive pavillontelte gør oplevelsen i haven lidt mere luksuriøs. Pavilloner giver et rum med læ i haven og gør det på den måde muligt for dig at sidde udenfor på trods af regn og kraftig sol.

Hos Plantorama forhandler vi udelukkende pavilloner af den bedste, mest stabile og holdbare kvalitet. Plantoramas pavillontelte er stærkt bygget, men lette og elegante i deres udtryk.

Se udvalget af havemøbler her.

 

Havepavillon af bedste kvalitet

Hvis du har bestemt dig for at investere i en pavillon, må du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet, og en billig pavillon vil typisk falde om i blæsevejr eller ikke beskytte mod regn på grund af for dårlig imprægnering.

Desuden er de fleste billige modeller ikke specielt kønne at se på og kan derfor ødelægge en ellers fin terrasse udstyret med smukke havemøbler. Se også vores udvalg af terassevarmere.

 

Pavilloner til afslapning, refleksion og nydelse

En pavillon er et oplagt sted at samles, at nyde udsigten fra, eller at have en stund alene. Måske er det et sted at undgå solen, slippe for regnen eller at forlænge aftenen. Denne er den perfekte løsning til at skabe et rum i haven, hvor man har mange af fordelene ved at være indendørs, men hele fornøjelsen ved at sidde ude. Få inspiration til en romantisk have.

En af kendetegnene ved vores pavilloner er siderne, der kan trækkes for. Det er altså en let vej til både privatliv, læ og beskyttelse mod den kraftige sol. Herudover er vores modeller kendetegnet ved deres eksklusive og elegante design, der bidrager positivt til havens udtryk. Find smukke roser til haven.

Populære produkter i denne kategori

Inspiration til haven

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden