×
Grundet de nye Covid-19-restriktioner er alle vores centre og kundeservice midlertidigt lukket fra den 24. december

Haveredskaber

Havehandsker

Behagelige og beskyttende handsker er helt uundværlige, når du skal lave slidsomt havearbejde. Du kan se et begrænset udvalg af Plantoramas havehandsker online. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

 

Havehandsker til havearbejde

Havehandsker er uundværlige til at beskytte hænderne under det slidsomme havearbejde. Et par behagelige og beskyttende havehandsker er uundværlige, når der skal tages fat i haven. Handskerne beskytter hænderne mod vabler, rifter, hudafskrabninger og lignende skader og bør derfor være en del af enhver haveejers udstyr.

Se udvalget af haveredskaber her.

 

Havehandsker i slidstærkt kvalitet

Hos Plantorama forhandler vi havehandsker til ethvert formål. Der er blandet andet tykke handsker, der er velegnet til groft arbejde, eksempelvis gravearbejde, handsker, der er tynde og elastiske i kvaliteten og dermed velegnede til fint arbejde, som fjernelse af ukrudt og opbinding af grene.

Vi forhandler også handsker, der er vandtætte og kan bruges til at fjerne vådt haveaffald med og handsker, der henvender sig til helt specifikke opgaver, eksempelvis rosenhandsker. Endelig er der handsker, der er designet specielt til kvinder, mænd eller børn. Hos Plantorama finder du med garanti en handske, der passer til netop det formål, du skal bruge den til.

 

Behagelige havehandsker

Selvom havearbejdet er slidsomt for hænderne, er der mange, der foretrækker ikke at bruge handsker. De føler, at handskerne har en klodset pasform og at de mister følingen med det, de laver. Moderne havehandsker er designet til at imødekomme disse udfordringer.

En god handske skal have to egenskaber: den skal sidde godt, samtidig med at den beskytter dine hænder. Den skal altså kombinere et behageligt materiale med en slidstærk kvalitet. Plantorama har et stort udvalg af behagelig havehandsker, der sidder godt på hånden og som er tilpas tynde og elastiske i stoffer, til at man - selv med handsker på - har god føling med arbejdet.

 

Beskyt dine hænder

Samtidig med at moderne havehandsker er behagelige at have på, er de udført i materialer, der er slidstærke og holdbare. Materialet holder til det slidsomme havearbejde og beskytter samtidig dine hænder effektivt mod hudafskrabninger fra torne og skarpe kviste og grene og mod vabler fra slid.

På samme tid er handskerne åndbare og har mange praktiske detaljer, såsom ekstra forstærkning på knoerne og velcrobånd eller elastisk kant ved håndleddet. Med Plantoramas store udvalg af moderne havehandsker er det altså på tide at gøre op med fordommen om klodsede og ubrugelige havehandsker.

Populære produkter i denne kategori

Inspiration til haven

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden