{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Granit og havefigurer

Havetilbehør

Figurer i granit og beton

Havefigurer dekorerer haven og skaber en helt særlig, unik stemning. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas figurer til haven. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Granit i haven

Granit er et smukt materiale, der holder i en evighed, og derfor er det et perfekt materiale til haven. Granit er et bestandigt og utroligt smukt materiale, der vil pryde i enhver have - både den moderne og den klassiske.

Navnet 'granit' kommer af det latinske ord 'granum', som betyder 'et korn'. Navnet refererer til materialets lidt grove struktur, som viser de forskellige korn, det består af: kvarts, glimmer og feldspat.

Granit er en magmatisk bjergart og har således oprindeligt været flydende lava, hvorefter det er størknet og presset sammen til sten.

Granit som dekoration

Granit bruges blandt andet til fliser, kantsten, gravsten, fuglebade og udhuggede figurer. Hos Plantorama tilbyder vi blandt andet vandfald, springvand, fuglebade, granitskærver og trædesten.

Også figurer til haven har vi et stort udvalg af: blandt andet ugler, hunde, fyrfadslysestager, olielamper eller blot rå sten med polerede motiver.

Figurer til haven

Granitfigurer kan være søde, finurlige samt smukke, og så holder de til evig tid. En granitfigur er en eksklusiv dekorationsartikel til haven, som skaber en helt særlig, unik stemning.

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af granitfigurer: fra de søde, over de sjove og finurlige, til de smukke. Se udvalget af figurer til haven.

Trædesten

Trædesten i granit er flotte og bestandige tilføjelser til haven. Trædesten bruges til at lave stier i haven med eller simpelthen bare til pynt.

Trædesten i granit holder evigt og er derfor en god investering. Hos Plantorama har vi et stort udvalg af håndhuggede trædesten - både helt klassiske og trædesten med kompas på. Se udvalget af trædesten.