Gavekort
Luk

Køb nu

iDu er igang med at fjerne dit centervalg. Ved denne handling slettes indholdet i din kurv.

{{ userSelectedStore.name }}

{{ userSelectedStore.address }}
{{ userSelectedStore.zipCode }} {{ userSelectedStore.city }}
Vis detaljer Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
Valgt
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

{{ store.name }}

{{ store.address }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Vis detaljer Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
Valgt
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

Grill og tilbehør

Populære produkter i denne kategori

Grill og grilltilbehør

Stort udvalg af grill og grilltilbehør

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af kvalitetsgrill i store og små størrelser, til forskellige formål.

Stort udvalg af forskellige grill

Det er sommer: solen har været fremme siden den tidlige morgen, isterninger er taget op af fryseren, venner og familie hygger sig med kolde drikkevarer og det er blevet tid til at grille. Kan du forestille dig scenariet? Virkeliggør drømmen med den helt rigtige grill, der passer til dig, så du kan blive klar til de utallige, hyggelige grilldage.

Har du har brug for en ny grill, eller er det måske første gang du kaster dig ud i at grille? Har du sat en kulgrill for øje, eller overvejer du en gasgrill? Om det er det ene eller det andet, finder du et godt udvalg af kvalitetsstærke grill hos os.

Gasgrill eller kulgrill

Hvad er forskellene på en gasgrill og kulgrill, og hvilke tanker bør du overveje, før du køber den ene frem for den anden?

Kulgrill er den klassiske grill, som de fleste kender til. Den dejlige, røget smag er for mange et must – her er kullgrillen den eksemplariske måde at opnå det på. Modsat gasgrill og elgrill, er det langt nemmere at lege med smagen af røg i kød og grøntsager, når man tilbereder på en kulgrill. En god kullgrill er udformet i kraftige metalplader og har et solidt understel, så grillen kan stå solidt fast.

En gasgrill er hurtigere end en kulgrill til at opvarme og har den fordel, at de kan holde en præcis temperatur, hvilket gør grilltiden kortere. Smagen af røg er, mener nogle, sværere at opnå med en kulgrill, men for alle de andre goder, er det noget mange kan se over med. Med en gasgrill undgår du også at skulle tænke på kul, men skal i stedet have adgang til en gasflaske.

Kulgrill og gasgrill kommer desuden i forskellige størrelser og former: du kan finde kulgrill som er firkantet og kugle-formet, som kan fås i store og små størrelser, såvel som en mini grill eller blot lille grill.

Vælg den rigtige grill

Når du står i valget mellem forskellige grill, kan det være svært at nå frem til, hvilken der er den bedste grill– det kommer helt an på hvad du gerne vil opnå med din grill. Der findes mange forskellige grill til forskellige situationer og behov. Vi har samlet et bredt udvalg af grill, så du med garanti kan finde noget der passer til dig. Hvad enten du har brug for en lille, mobil grill, eller en større, moderne udgave.

Inden du køber en grill, bør du spørge dig selv om, hvor den skal stå. Griller du det samme sted, er det oplagt at vælge en stationær grill. Tager du grillen med dig, eller flytter den meget rundt, måske fra terrasse, altan eller have til strand eller parker, bør du kigge på en mobil grill.

Læs hvordan du gør altanen klar til sommer

Er I en stor familie, har I måske behov for en stor grill, så der er plads til al maden på grillristen. Er I kun et par stykker om at grille, og kun skal have et par bøffer og brød, kan en mindre gøre det. Her vil en gasgrill klare sig rigtig godt, da den er hurtig til at varme op, tænde og slukke igen. Skal der laves grillmad for hele den store familie, og fælles venner, bør du overveje en stor gasgrill med flere brændere, så der er plads til forskelligt kød, grønt, brød og alt i mellem af tilbehør.

Du bør også overveje hvor ofte du planlægger at grille. Måske det kun er en aktivitet der finder sted et par gange om året, og derfor er der nok ikke behov for en stor grill.

Griller du derimod hver anden weekend, stilles der større krav til grillen. Til det kan det betale sig at investere i en god kvalitetsgrill, som griller fantastisk, ser godt ud og holder længe.

Morsø grill og udeovne

Hos Plantorama kan du blandt andet finde grill, udeovne og andre udendørs produkter fra Morsø. Morsøs grill og udeovne er af lækre, stilrene designs og højeste kvalitet, som virkelig skruer op for varmen og den udendørs stemning. Du finder blandt andet den populære, flotte og handy Morsø Forno udeovn og pizzaovn, og Morsø Forno Gas Piccolo, Medio og Grande gasgrill, samt andre grill, udeovne og bålfade fra Morsø.

Morsøs produkter udmærker sig ved deres smukke, tidsløse designs og gennemgående fantastiske funktionalitet. Morsø fremstiller deres udeovne og grill ud af sort støbejern, der har de fantastiske egenskaber, at det er slidstærkt, holder godt på varmen og fordeler det balanceret rundt.

Samlingspunkt for venner og familie

Det er først rigtig dansk sommer når grillen tændes op og maden tilberedes. Det skaber en herlig stemning når grillen tændes op og duften af velstegt kød og grøntsager spreder sig i haven, på terrassen eller altanen.
Det er er oplagt tidspunkt at snakke med venner og familie, iskolde drikkevarer i hænderne, imens I, i fællesskab, ser frem til herlighederne der tilberedes.

Men det er ikke kun om sommeren at vi kan lide at grille: mange vælger at grille udenfor de varme sommermåneder, hvilket er forståeligt. I princippet kan man grille hele året rundt, samt kan man grille mange forskellige fødevarer.

Om det er gasgrill, kulgrill eller elgrill, så er grillen et fantastisk samlingspunkt for venner og familie. Hyggen og snakken spredes hurtig når man nyder den lækre mad sammen med gode drikkevarer, kolde øl og delikate vine, lænet godt tilbage i de bløde hynder på spisebordsstolene, beskyttet fra solen af en parasol.

Mangler du en parasol, nyt havebord eller spisestole, så har vi et bredt udvalg af havemøbler, samt tilbyder vi via vores Madværksted øl, vine og andet spiritus, samt smagsfyldte lemonader og drikkevarer, så du kan blive helt klar til en sommer med masser af grill.

Gode stunder med lækker grillmad

Før du kaster dig ud i at grille, anbefaler vi at du sætter dig godt ind i, hvordan du bruger den optimalt. Læs manualen som medfølger og tag måske et kig på et par grill videoer, så du hurtigt kan blive professionel grillmester. Find lækre opskrifter på grillmad, såsom laks med friske krydderurter eller grillet mørbrad, som er lette, overskuelige og måske lidt for vanedannende.

Tilfør ekstra smag med delikate krydderurter, der gør sig godt på grillet kød og grøntsager. Se vores udvalg af krydderurter. Eller dyrk dine egne krydderurter. 

Vedligeholdelse af grill

Hold din nye grill ren og flot ved at rengøre den. Mange glemmer at rengøre deres grill, eller undgår det helt, hvilket med tiden gør grillen beskidt, grim og mindre funktionel at bruge. Få mest ud af din grill ved at holde den ren, så den er mere indbydende at bruge næste gang du griller.

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

snow banner
Spar
{{ product.discount.discount }}
Skarp pris
Ude af sæson Forudbestil
Rabat Tilbud Kun i butik

{{ product.name }}

{{ product.discount.quantity }} {{product.unitType}} {{ product.price }} {{ product.price }} Du sparer {{ product.discount.discount }} Før {{ product.discount.originalPrice }} {{ product.discount.originalPrice }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
{{ product.price }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
+ Flere Varianter
Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}