{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Haveredskaber

Havetilbehør

Redskaber og tilbehør til haven

Haveredskaber letter vedligeholdelsen af haven og hjælper med ukrudtsbekæmpelse samt oprydning. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas redskaber til haven. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Haveredskaber letter havearbejdet

Plantorama forhandler alt indenfor haveredskaber – fra affaldssække, over grensakse og havesakse, til plæneklippere. Vi har alle de redskaber, du skal bruge for at holde haven ren og pæn.

Vi forhandler udelukkende haveredskaber fra de bedste producenter i verden og kan på den måde garantere, at du får et innovativt produkt af den højeste kvalitet.

Haveredskaber er en bred kategori af varer, som blandt omfatter redskaber og udstyr til vedligeholdelse af havens bede.

Hos Plantorama forhandler vi ørnenæb, beskærersakse, spader, skovle, græssakse, havesakse, hakkejern, hækkesakse og mange andre haveredskaber, der alle sammen hjælper til at holde havens bede og bevoksning pæne. Læs også: Sådan tiltrækker du sommerfugle i haven. 

Udstyr til oprydning i haven

Udover et bredt sortiment af redskaber til vedligeholdelse af haven forhandler vi også et stort udvalg af udstyr, som er uundværligt, når der skal ryddes op og gøres rent i haven.

Vi forhandler blandt andet affaldssække og højtryksrensere - alle sammen produkter, der er medvirkende til at holde haven flot og pæn.

Det er vigtigt at beskytte sine hænder og fingre, når man arbejder i haven. Vi har derfor havehandsker i forskellige størrelser, så de helt små kan være med - med børnehandsker - samt har vi havehandsker til damer og havehandsker til mænd.

Vi forhandler mange forskellige havehandsker: nogle er gode til at arbejde med torne, andre gode til at arbejde i vand, nogle er ekstra varme og nogle har ekstra godt greb.

Fælles for alle vores havehandsker er, at de er i god kvalitet og holder dine fingre og hænder godt beskyttet. Læs mere om vores havehandsker her.

Grensakse og kantklippere hjælper med ukrudt

En af de vigtigste pasningsopgaver i haven er at holde jorden omkring planter og træer ren for ukrudt og skidt. Til det formål har man brug for haveredskaber, der effektivt fjerner ukrudtet med rod. 

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af hakkejern, lugejern, mælkebøttefjerner, ukrudtsstikker, tidselstikker og ukrudtsjern, havesakse - alt hvad du har brug for til at holde stand med ukrudtet.

Ligesom at en sund jord skal holdes fri for ukrudt, er det også vigtigt, at jorden bliver vendt og iltet. Til dette formål forhandler vi et stort udvalg af jordforbedringsredskaber, såsom rive, kultivator og gravegreb. Få inspiration til at plante et smukt stenbed.

Stærke og solide beskæringsredskaber

Udover redskaber til jordforbedring og renholdelse af jord, omfatter kategorien 'haveredskaber' også beskæringsredskaber. Havens træer og buske har brug for jævnlig beskæring for ikke at blive for store og for at holde en pæn form. Få tips til beskæring af roser.

Til at beskære og formgive havens træer og buske forhandler vi et stort udvalg af beskæringsredskaber, såsom ørnenæb, hækkesaks, havesaks, beskæresaks og beskæresav.