Gavekort
Luk

Køb nu

iDu er igang med at fjerne dit centervalg. Ved denne handling slettes indholdet i din kurv.

{{ userSelectedStore.name }}

{{ userSelectedStore.address }}
{{ userSelectedStore.zipCode }} {{ userSelectedStore.city }}
Vis detaljer Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
Valgt
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

{{ store.name }}

{{ store.address }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Vis detaljer Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
Valgt
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

Haveredskaber

Affaldssække

Slidstærke og rummelige affaldssække er helt uundværlige, når du rydder op i haven. Du kan se et begrænset udvalg af Plantoramas affaldssække online. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

 

Affaldssække til haveaffald

Rummelige affaldssække i en stærk og kraftig kvalitet er uundværlige til arbejdet i haven. De kan bruges til bortskaffelse af affald og er ligeledes også velegnede til opmagasinering derhjemme. Enhver haveejer bør derfor sørge for altid at have en rulle affaldssække i hjemmet.

Hos Plantorama forhandler vi sorte og klare affaldssække. De sorte affaldssække er særligt velegnede til opmagasinering, eksempelvis af frostfølsomme planter, der skal overvintre indendørs, mens du skal bruge de klare poser til haveaffald. For at fremme korrekt affaldssortering er sorte affaldssække ikke velkomne på langt de fleste af landets genbrugsstationer.

Se udvalget af haveredskaber her.

 

Affaldssække til oprydning i haven

Forår og efterår er højsæson for oprydning i haven. Om foråret, når solens stråler endelig bryder igennem og afslutter en mørk og kold vinter, begynder det at krible i fingrene på havefolket. Haven skal gøres klar til en ny sæson.

Det, der er visnet ned i løbet af vinteren og materialet brugt til neddækning af planterne skal væk, græsplænen skal rives, krukkerne skal tømmes, drivhuset skal klargøres og havens fliser, plantesten og terrassen skal fejes og rengøres for alger og mos.

Ligeledes er efteråret forbundet med oprydning i haven. De afblomstrede sommerblomster og nedfalden løv skal fjernes, frostfølsomme planter skal dækkes ned og mos skal fjernes fra græsplænen.

Alle disse opgaver i haven producerer en masse affald, som skal transporteres væk fra haven og hen på genbrugsstationen. Affaldssække udgør den mest optimale måde at transportere affaldet på. 

I stedet for at smide alt affaldet i en stor bunke i traileren, er det lettere at sortere affaldet i poser hjemme i haven. Så undgår du det besværlige sorteringsarbejde på genbrugsstationen. For de der ikke har en trailer, gør affaldssække det muligt at transportere affaldet i bagagerummet.

 

Stærke og holdbare affaldssække

De vigtigste egenskaber ved affaldssække er deres styrke og holdbarhed. Når du rydder op i haven, bliver der ofte bevaret affald i sækkene, som belaster den, eksempelvis store mængder blade, der tilsammen vejer godt til eller spidse kviste og grene.

For at affaldssækkene ikke går i stykker under fragten, skal de derfor være stærke og kunne holde til en del belastning. Plantorama har et stort udvalg af rummelige affaldssække i en stærk og kraftig kvalitet.

Affaldssække

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}