{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Haveredskaber

Havevanding

Vanding i haven

Det rette udstyr til vanding er helt essentielt for havens trivsel. Havevanding er en bred kategori, der blandt andet omfatter vandkander, vandslanger, forstøversprøjter og sprøjtepistoler - alle de produkter du skal bruge for at vande haven effektivt. Hos Plantorama har vi et stort udvalg af effektive vandingsartikler af den højeste kvalitet.

Se udvalget af redskaber til haven her.

 

Bredt udvalg indenfor havevanding

Vandingsartikler er en bred kategori af produkter, der skal bruges til at fordele vand i haven. Langt de fleste af havens planter, buske og træer trives bedst, hvis de jævnligt får tilført vand, og derfor er det absolut nødvendigt at have det rette vandingsudstyr til rådighed.

Hos Plantorama har vi et bredt udvalg af vandingsartikler, såsom vandkande, forstøversprøjte, havesprøjte og slangevogn, der alle er karakteriseret ved en høj holdbarhed og stor effektivitet.

 

Saml dit eget vandingssystem

Udover vandkander, sprøjter og regnmåler forhandler vi hos Plantorama også et stort udvalg af vandslanger, sprøjtepistoler, gevindkoblinger, sprinklere og samlemuffer, der gør det muligt for dig selv at sammensætte en vandingssløsning, som passer til dit behov.

 

Automatisk vanding

Sommetider kan det være svært at få tid til at vande, og nogle gange er man væk fra hjemmet så længe, at det er nødvendigt at have et automatisk vandingssystem. Hos Plantorama forhandler vi et stort udvalg af sprinklere og stabile vandingssystemer, der gør det muligt for dig at sætte automatisk vanding til.

Sprinklerne fordeler vandet jævnt over et bestemt område og vandingssystemet indstilles til tid og vandmængde. På den måde kan du trygt rejse på ferie uden at bekymre dig for, at haven udtørrer i dit fravær.

Havevanding