{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Terrassevarmere

Havetilbehør

Terrassevarmere og varmelamper

Terrassevarmere forlænger de dejlige, lyse sommeraftener, hvor vi hygger os på terrassen eller altanen. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas varmelamper. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Stort udvalg af terrassevarmer til inde og ude

En terrassevarmer spreder hygge og gør de lyse sommeraftener lidt længere. Vores terrassevarmere fra Solamagic kan placeres præcis, hvor der er brug for dem. Du kan placere dem både inde og ude; på terrassen og altanen, i carporten og værkstedet, udestuen og skuret samt campingvognen og forteltet.

Varmelamper og terrassevarmere kan monteres vertikalt og horisontalt på lofter, vægge, mure, markiser og parasoller, men også stå frit, hvor de let kan flyttes efter behov. Der er altså rige muligheder for at finde en varmelampe eller terrassevarmer, som passer til dig.

Fælles for alle slags terrassevarmere og varmelamper er, at du får mulighed for at forlænge dine sommeraftener på terrassen, altanen eller i udestuen – helt uden at skulle pakke dig ind i tæpper og jakker. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af terrassevarmere til forskellige formål, så du kan vælge lige den variant, der passer bedst til dit behov.

Infrarød terrassevarmer i god kvalitet

Infrarøde terrassevarmere ligner typisk almindelige lamper og findes i flere forskellige varianter; lige fra fritstående terrassevarmere til terrassevarmere til ophæng på væg eller loft. Som navnet antyder, så er lyset fra lamperne rødt.

Varmen fra en infrarød terrassevarmer virker ved, at lampen sender infrarøde stråler ud, som, når de rammer en genstand eller en person, begynder at varme denne op. En infrarød terrassevarmer opvarmer altså de genstande og personer, som de infrarøde stråler rammer. Det betyder, at varmespildet er minimeret med en infrarød terrassevarmer.

I modsætning til andre typer af opvarmere til terrassen, bruger en infrarød terrassevarmer mindre energi på opvarmning af luften omkring sig, fordi den bruger energien på at opvarme genstande og personer, som rammes af strålerne.

Vores udvalg omfatter effektive, økonomiske, robuste, driftssikre og miljøvenlige terrassevarmere fra Solamagic. Terrassevarmerne er baseret på innovation, design og kvalitet.

Solamagic Basic+ varmelamper

Solamagic Basic+ er prisstærke varmelamper, som giver dig noget for pengene. Basic+ bruger Solamagics patenterede HeLeN IR-varmelegeme og er op til 23% mere effektiv end andre terrassevarmere på el.

Disse varmelamper giver dig en høj varmeeffekt, tysk kvalitet og fuld valuta for pengene. Solamagic Basic+ varmelampe kan monteres på vægge, lofter og fritstående stativer. Den har desuden en praktisk vippefunktion, så varmen kan ledes derhen, hvor du ønsker den.

Solamagic Eco+ Pro varmelamper

Solamagic Eco+ Pro dækker ethvert behov for varme og fleksible monteringsmuligheder. Eco+ Pro bruger Solamagics patenterede No-Glare® teknologi og det højeffektive Solamagic Solastar® varmelegeme.

Der gives 5 års garanti på Eco+ Pro, og du er garanteret en levetid på 10.000 timer. De er op til 42% mere effektive end andre terrassevarmere på el. Disse varmelamper løser ethvert tænkeligt behov for fleksibel varme.

Fordele ved en terrassevarmer på el

Der er økonomiske samt miljø- og sikkerhedsmæssige fordele ved at vælge en terrassevarmer baseret på el frem for gas. El-terrassevarmere udmærker sig ved et lavere energiforbrug.

Det vil kort sagt sige, at de er billigere. Der er også mindre risiko for brand, ingen direkte miljøbelastning, ingen støj, lugt eller kondensvand, ingen påvirkning fra vind og vejr samt inden opbevaring og besvær med gasflasker.

Mange tænker, at det er meget dyrt at anskaffe sig en terrassevarmer på el, men det er faktisk billigere, end de fleste tror. Ja, du kan faktisk spare op til halvfems procent på den daglige drift. Derudover leverer en terrassevarmer på el femogtres procent mere varme end en terrassevarmer på gas.

Fordele ved varmelamper

Solamagics varmelamper udmærker sig ved lave brugsomkostninger, energibesparelse samt miljø- og brugervenlighed. Derudover er varmelamperne en elegant og stilfuld løsning. Solamagic tilbyder markedets driftsbilligste varmeløsninger. Det koster cirka 2,85 kr./t i strøm at opvarme et område på 14 m2.

Det er op til 80% billigere end andre varmelamper, der anvender gas til udendørs brug, og op til 42% billigere end andre elektriske varmelamper. Lamperne omsætter cirka 96% af elektriciteten til varme, hvilket giver en besparelse på op til 65% i forhold til andre varmeløsninger.

På Solamagics strålervarmere er varmelegemet beskyttet af et stålgitter, som sikrer, at du ikke brænder dig. Desuden har varmelamperne en særlig isolering, så lampehuset ikke bliver varmt.

Sådan installerer du en varmelampe

Når du skal installere din varmelampe fra Solamagic, kan du gøre det på flere forskellige måder. Varmelamperne kan installeres hurtigt og nemt på væg, loft, i parasolstativ, udhæng og lignende steder. Du kan også hænge din varmelampe fra Solamagic på et stativ, som vi sælger separat.

Efter at du har installeret varmelampen det sted, hvor den skal bruges, skal du blot sætte stikket i stikkontakten, og derefter kan du nyde varmen fra lampen brede sig med det samme. Du kan let indstille på lampens beslag, så varmen rettes ind.