×
Vores Espresso House i Aalborg, Egå og Hillerød er åbne igen og klar til at tage imod dig. Hold afstand - undtagen til din favoritdrik.

Terrassevarmere

Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Luk Filtering
Tilbage {{ filterGroup[0].Name }}
Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Sortering
dummy Ude af sæson
Tilbud Mængderabat Kampagne Direkte fra leverandør Klik & Hent Klik & Få leveret

{{ product.ShopDescription }}

{{ product.OfferMinimumQuantity }} {{ product.UnitType }}. {{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }}

{{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }}

Du sparer {{ (formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat)) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }} Du sparer {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }} Før {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
{{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
+ Flere Varianter

Inspiration til haven

Følg os på Instagram #Plantorama

Find inspiration til din bolig

Ofte stillede spørgsmål

Vi hjælper dig med alt til haven

Japansk blåregn, Wisteria brachybotrys 'Iko Yama Fuji', er den nyeste blåregn, som er meget blomstervillig, selv på helt unge planter, og har kompakte blomsterkasser på 15-20 cm. De enkelte blomster bliver meget store og varierer i farven fra mørkeblå til lilla. Der findes også varianter i hvid og lyserød med samme egenskaber. Alle har en kraftig blomsterduft.

Kinesisk blåregn, Wisteria sinensis 'Prolific', er den mest brugte i danske haver. Den er robust, hårdfør og meget blomstervillig. Blomstrer med 25 cm lange duftende og blåviolette blomsterklaser. 

Efteråret er klart det bedste tidspunkt at udplante æbletræer på, men vintermånederne er dog ikke noget problem. Udplanter du i dec-feb, når trærødderne stadig at etablere sig, og træet får en bedre start det følgende forår.

Efter udplantning er det vigtigt, at træet ikke tørster eller mangler næring. Vand i tørre perioder og gød med kompost i et 2-3 cm lag omkring stammen i april. Hold jorden omkring stammen fri for ukrudt og græs de første år.

Læs mere om frugttræer her.

Regnbuelatyrus – Polygala myrtifolia er en plante der stammer fra Sydafrika og som er tilpasset det klima som de har her. Planten er stedsegrøn under disse forhold og er også flerårig hvis planten opbevares under optimale forhold. Med optimale forhold skal det her forstås at lys, luftfugtighed og varme er i balance med hinanden. Det skal også bemærkes her at planten har det vanskeligt med at bryde på træagtigt ved og skal derfor ikke beskæres for kraftigt. At de overvintrede blade bliver gule, skyldes som regel ubalance i vækstfaktorerne i forbindelse med plantens overvintring og skal betragtes som et forsvar mod udtørring fra plantens side. Det er uden betydning for plantens videre overlevelse.

Umiddelbart ser dine planter fornuftige ud, men de skal placeres lyst og på en varm plads i haven. Jeg kan ikke se om plantens rødder har lidet overlast i vinter, men hvis dette er tilfældet kan det også påvirke plantens evne til at bryde med nye blade.

Med plantens store prydværdi i forhold til prisen synes jeg det er ærgerligt at fravælge dem, på trods af det kan svigte med overvintringen. Der er ikke mange udplantnings planter der kvitterer med en så lang blomstringstid.

Brug en ren, frisk kompost iblandet 1/3 jord. Få planter trives i ren kompostjord. Vi anbefaler Champost Jordforbedring, som iblandes efter samme princip som komposten. Du kan også lægge et lag med 5-10 cm jordforbedring og blande det i jorden.

Champost har også plantesække, som kan bruges i kapillærkasser eller direkte i havens bede. Husk at supplere med gødning i løbet af vækstsæsonen. Kompost giver jorden god struktur og forbedrer mikroorganismernes vilkår til gavn for plantens rødder og tilvækst.

Du kan sagtens få succes med at dyrke blåbær i krukker. Det er vigtigt, at krukken er stor dvs. mindst 20 liter, og der skal være hul i bunden, så overskydende vand kan løbe fra.

Uanset om storfrugtet blåbær plantes i et surbundsbed eller i krukker, er det normalt bedst at plante minimum to forskellige sorter, for at være sikker på god bestøvning og frugtsætning. Dernæst skal du være opmærksom på, at planter i potter hurtigere tørrer ud, så de skal vandes jævnligt, så jorden holdes fugtig.

Brug surbundsjord(rhododendronjord) som dyrkningsjord. Naturligt vokser blåbær i tørvejord, som både er mere sur og har et højere iltindhold end den almindelige havejord. Jorden i krukkerne kan du holde sur ved at gøde med surbundsgødning. 

Tak for din henvendelse. Myrtillocactus geometrizans er en meget robust og sund kaktus der dog ikke må udsættes for frost. Temperaturer over 10 grader anbefales. Vand jævnligt om sommeren men sørg for at potteklumpen er tørret helt op mellem vandingerne. Vintertid skal planterne stort set ikke vandes, dog må planterne ikke blive så tørre at plante begynder at skrumpe ind. Sørg for at potten er rigelig stor eftersom planten normalt vokser kraftigt. Det anbefales at omplante hvert andet år i en veldrænet kaktusjord. Den lyse farve på de nye skud kan skyldes at ny tilvæksten har foregået ved høj temperatur og mangel på lys. Dette retter sig som regel frmadrettet.  Planterne gødes med kaktusgødning. Bemærk, at i øvrigt er Myrtillocactus almindeligt brugt som grundstamme hvis man ønsker at pode og formere en  anden kaktusart/sort.

Stueazalea, Rhododendron simsii, kan godt dyrkes i haven i sommertiden, men den tåler ikke frost. Derfor skal planten tages ind til drivning i efteråret eller overvintres køligt. Herefter kan planten sættes ud til det kommende forår igen.

Vinter: blomstring - vand rigeligt og gød én gang ugentligt, lad stå ved 15°C. Maj: omplant til en lidt større potte. Maj-sep: vækstperiode - vand rigeligt og sørg for næring. Placer lyst uden direkte sol - gerne udendørs. Sep-dec: hvileperiode og knopdannelse - vand moderat og gød ikke, lad stå ved 10°C. Dec-marts: drivning.

Kameliaer ikke glade for at overvintre i en ubeskyttet krukke, når frosten sætter ind. Det hjælper kun mod kortvarig frost, at pakke krukken ind i isoleringsmåtter eller lignende. Rødderne er mere udsat, når planten står i krukke, fordi der kommer frost ind fra siderne.

Hvis du graver krukken ned under terræn i dit drivhus, får rødderne glæde af den varme, der siver op fra jordens indre. Du kan isolere jorden yderligere ved at lægge et lag tør kompost eller tørvestrøelse på jorden over rødderne.  Pas dog på, at planten ikke står i fuld sol i frostvejr Det kan frysetørre bladene, men det klares nemt ved at skygge dem f.eks. med et skyggenet eller fiberdug, som hænges op i drivhuset. Allerbedst er det at overvintre kameliaer i krukker ved 5-10 grader i en udestue. 

I Plantorama sælger vi kun haveroser i potter. Potten giver den bedste beskyttelse af planterne og de bedste pasningsmuligheder indtil planterne bliver solgt og plantet på sit blivested. I begyndelse af oktober bliver rosenplanterne plantet i potter og kan sælges i Plantoramas Havecentre.   Årets produktion vil blive solgt i perioden oktober til november og fra marts til maj. I disse perioder vil vores sortiment omfatte mange varianter, dog vil der sidst sæsonen være varianter der er slutsolgt. I sommerperioden, fra juni til september kan der købes udvalgte varianter i naturlig udvikling med knopper og blomstre.

Havetilbehør

Terrassevarmere og varmelamper

Terrassevarmere forlænger de dejlige, lyse sommeraftener, hvor vi hygger os på terrassen eller altanen. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas varmelamper. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Stort udvalg af terrassevarmer til inde og ude

En terrassevarmer spreder hygge og gør de lyse sommeraftener lidt længere. Vores terrassevarmere fra Solamagic kan placeres præcis, hvor der er brug for dem. Du kan placere dem både inde og ude; på terrassen og altanen, i carporten og værkstedet, udestuen og skuret samt campingvognen og forteltet.

Varmelamper og terrassevarmere kan monteres vertikalt og horisontalt på lofter, vægge, mure, markiser og parasoller, men også stå frit, hvor de let kan flyttes efter behov. Der er altså rige muligheder for at finde en varmelampe eller terrassevarmer, som passer til dig.

Fælles for alle slags terrassevarmere og varmelamper er, at du får mulighed for at forlænge dine sommeraftener på terrassen, altanen eller i udestuen – helt uden at skulle pakke dig ind i tæpper og jakker. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af terrassevarmere til forskellige formål, så du kan vælge lige den variant, der passer bedst til dit behov.

Infrarød terrassevarmer i god kvalitet

Infrarøde terrassevarmere ligner typisk almindelige lamper og findes i flere forskellige varianter; lige fra fritstående terrassevarmere til terrassevarmere til ophæng på væg eller loft. Som navnet antyder, så er lyset fra lamperne rødt.

Varmen fra en infrarød terrassevarmer virker ved, at lampen sender infrarøde stråler ud, som, når de rammer en genstand eller en person, begynder at varme denne op. En infrarød terrassevarmer opvarmer altså de genstande og personer, som de infrarøde stråler rammer. Det betyder, at varmespildet er minimeret med en infrarød terrassevarmer.

I modsætning til andre typer af opvarmere til terrassen, bruger en infrarød terrassevarmer mindre energi på opvarmning af luften omkring sig, fordi den bruger energien på at opvarme genstande og personer, som rammes af strålerne.

Vores udvalg omfatter effektive, økonomiske, robuste, driftssikre og miljøvenlige terrassevarmere fra Solamagic. Terrassevarmerne er baseret på innovation, design og kvalitet.

Solamagic Basic+ varmelamper

Solamagic Basic+ er prisstærke varmelamper, som giver dig noget for pengene. Basic+ bruger Solamagics patenterede HeLeN IR-varmelegeme og er op til 23% mere effektiv end andre terrassevarmere på el.

Disse varmelamper giver dig en høj varmeeffekt, tysk kvalitet og fuld valuta for pengene. Solamagic Basic+ varmelampe kan monteres på vægge, lofter og fritstående stativer. Den har desuden en praktisk vippefunktion, så varmen kan ledes derhen, hvor du ønsker den.

Solamagic Eco+ Pro varmelamper

Solamagic Eco+ Pro dækker ethvert behov for varme og fleksible monteringsmuligheder. Eco+ Pro bruger Solamagics patenterede No-Glare® teknologi og det højeffektive Solamagic Solastar® varmelegeme.

Der gives 5 års garanti på Eco+ Pro, og du er garanteret en levetid på 10.000 timer. De er op til 42% mere effektive end andre terrassevarmere på el. Disse varmelamper løser ethvert tænkeligt behov for fleksibel varme.

Fordele ved en terrassevarmer på el

Der er økonomiske samt miljø- og sikkerhedsmæssige fordele ved at vælge en terrassevarmer baseret på el frem for gas. El-terrassevarmere udmærker sig ved et lavere energiforbrug.

Det vil kort sagt sige, at de er billigere. Der er også mindre risiko for brand, ingen direkte miljøbelastning, ingen støj, lugt eller kondensvand, ingen påvirkning fra vind og vejr samt inden opbevaring og besvær med gasflasker.

Mange tænker, at det er meget dyrt at anskaffe sig en terrassevarmer på el, men det er faktisk billigere, end de fleste tror. Ja, du kan faktisk spare op til halvfems procent på den daglige drift. Derudover leverer en terrassevarmer på el femogtres procent mere varme end en terrassevarmer på gas.

Fordele ved varmelamper

Solamagics varmelamper udmærker sig ved lave brugsomkostninger, energibesparelse samt miljø- og brugervenlighed. Derudover er varmelamperne en elegant og stilfuld løsning. Solamagic tilbyder markedets driftsbilligste varmeløsninger. Det koster cirka 2,85 kr./t i strøm at opvarme et område på 14 m2.

Det er op til 80% billigere end andre varmelamper, der anvender gas til udendørs brug, og op til 42% billigere end andre elektriske varmelamper. Lamperne omsætter cirka 96% af elektriciteten til varme, hvilket giver en besparelse på op til 65% i forhold til andre varmeløsninger.

På Solamagics strålervarmere er varmelegemet beskyttet af et stålgitter, som sikrer, at du ikke brænder dig. Desuden har varmelamperne en særlig isolering, så lampehuset ikke bliver varmt.

Sådan installerer du en varmelampe

Når du skal installere din varmelampe fra Solamagic, kan du gøre det på flere forskellige måder. Varmelamperne kan installeres hurtigt og nemt på væg, loft, i parasolstativ, udhæng og lignende steder. Du kan også hænge din varmelampe fra Solamagic på et stativ, som vi sælger separat.

Efter at du har installeret varmelampen det sted, hvor den skal bruges, skal du blot sætte stikket i stikkontakten, og derefter kan du nyde varmen fra lampen brede sig med det samme. Du kan let indstille på lampens beslag, så varmen rettes ind.

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden