{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Vildtfugle

Havetilbehør

Fuglefoder og fuglebolde mm.

Vildtfugle er smukke at lytte til og underholdende at se på. Samtidig spiser de trælse skadedyr i haven. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas tilbehør til vildtfugle. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Få dyreliv i haven med vildtfugle

Havens fugle er smukke at lytte til og underholdende at se på. Samtidig hjælper de med at holde insekter og andre trælse skadedyr væk fra havens græsplæne og planter.

Vores tilbehør til vildtfugle omfatter alt det, du skal bruge til at tiltrække fuglene til haven – lige fra fuglehuse, over vildtfuglefoder, til redekasser.

 

Tiltræk vildtfugle med foder

Første skridt til et rigt fugleliv i haven er fodring. Det kræver, at du køber en god foderblanding og giver vildtfuglene et fuglehus eller en foderautomat, hvor de kan spise i fred og ro.

Vores udvalg omfatter fuglefoder og fuglehuse, foderbrætter og foderautomater. Af foder har vi allround-blandinger, som kan bruges til alle havens fugle, og særlige blandinger, som er tilpasset enkelte fuglearter.

Sørg for at vildtfuglene kan yngle

Når vildtfuglene er lokket til haven med lækkert foder, bør du give dem mulighed for at yngle. Til dette skal du bruge redekasser – gerne i høj kvalitet, så de holder til alt slags vind og vejr.

Vores redekasser til vildtfugle kan bruges til flere forskellige fuglearter, men du finder også redekasser, der passer til specifikke arter.

 

Vi vejleder dig til fugleliv i haven

Vi har i Plantorama en stor erfaring med vildtfugle i haven, og vi deler meget gerne vores viden med dig – både ude i vores centre og i vores guide.

Du kan læse meget mere om blandt andet vildtfuglefodring året rundt samt hvordan du skaber den mest fuglevenlige have. Læs meget mere om dette i guiden.