Gavekort
Luk

Køb nu

iDu er igang med at fjerne dit centervalg. Ved denne handling slettes indholdet i din kurv.

{{ userSelectedStore.name }}

{{ userSelectedStore.address }}
{{ userSelectedStore.zipCode }} {{ userSelectedStore.city }}
Vis detaljer Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
Valgt
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

{{ store.name }}

{{ store.address }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Vis detaljer Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
Valgt
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

Vildtfugle

Foderautomater

Foderautomater til fugle

Med foderautomater i havens træer, der sikrer havens fugle adgang til rent, frisk foder, sikrer du et rigt fugleliv i haven. Hos Plantorama har vi et stort udvalg af foderautomater - både modeller til frø og nødder samt modeller til fuglebolde.

Se udvalget af foderautomater her.

 

Fodring af havens fugle

Når du fodrer havens fugle, vil du hurtigt opleve et rigt fugleliv i haven. Fuglene elsker at blive fodret og vil komme igen og igen for at spise. Det er dog vigtigt at fodre på den rigtige måde.

Mange smider foderet på jorden, men det fraråder vi på det kraftigste. Hvis foderet ligger på jorden, risikerer du for det første at tiltrække rotter og andre skadedyr. For det andet har foderet tendens til at rådne ved at ligge på den fugtige jord.

Derfor er det vigtigt at have en foderautomat, et foderbræt eller et fuglefoderhus, hvor kun fuglene har adgang til og hvor foderet kan ligge uden at rådne. Få gode råd til vildtfuglefodring året rundt.

 

Fordele ved udendørs foderautomater

Foderautomater fyldes op med foder og herefter kan fuglene selv forsyne sig enten via huller i trådnettet eller gennem runde åbninger. Foderautomaten opbevarer foderet, så det holder sig frisk og rent og på den måde undgår man spild.

Når automaten er ved at være tom, fyldes den nemt op igen og så er der igen frisk foder til fuglene. Foderautomaten udmærker sig altså ved, at man ikke behøver fodre dagligt, men blot skal fylde automaten op jævnligt. På de fleste modeller er der små afsatser, som fuglene kan sidde trygt på, mens de spiser.

 

Placering af fodersted

Det er vigtigt at placere foderautomaten et sted, hvor fuglene er trygge ved at spise. Fodringsstedet må ikke være for blottet, da fuglene så er udsatte for rovfugle.

Fodringsstedet må dog heller ikke hænge for tæt på tykke grene, der gør det muligt for katte at snige sig tæt på og angribe, uden at fuglene opdager dem. Det er altså vigtigt at placere foderautomaten på en tynd gren i et område med let krat.

 

Stort udvalg af foderautomater

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af foderautomater til fuglefoder. Vi har særlige modeller til fuglebolde og modeller til frø og nødder. Nogle har sider af trådnet og andre har sider i hård, gennemsigtig plast.

Fælles for alle modeller er, at de er udført i solide og holdbare materialer og at de derfor sagtens kan holde til mange år udendørs brug. Vores foderautomater kan bruges af alle fugle.

Foderautomater til vildtfugle

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}