Gavekort
Luk

Køb nu

iDu er igang med at fjerne dit centervalg. Ved denne handling slettes indholdet i din kurv.

{{ userSelectedStore.name }}

{{ userSelectedStore.address }}
{{ userSelectedStore.zipCode }} {{ userSelectedStore.city }}
Vis detaljer Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
Valgt
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

{{ store.name }}

{{ store.address }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Vis detaljer Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
Valgt
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

Vildtfugle

Redekasser

 

Den rette redekasse skaber fugleliv i haven

Med de rette redekasser vil fuglene elske at yngle i din have, og du vil snart opleve, at haven er rig på liv og fuglekvidder. Hos Plantorama har vi et stort udvalg af eksklusive redekasser i den bedste kvalitet.

Se udvalget af redekasser til vildtfugle her.

 

Redekasser og ynglekasser i høj kvalitet

En redekasse eller ynglekasse skal være ude hele året rundt. Du kan naturligvis godt hænge redekasserne op før sæsonen og pille dem ned igen, når fuglene er færdige med at yngle, men de fleste vælger dog at lade redekasserne hænge ude året rundt.

På den måde vænner fuglene sig nemlig bedre til, hvor redekasserne er. Fordi de skal være ude hele året rundt, skal redekasserne være udført i holdbare materialer. Hos Plantorama forhandler vi udelukkende redekasser i de bedste, mest holdbare og vejrføre materialer.

 

Tiltræk vildtfugle med redekasser

Der er stor forskel på, hvordan de forskellige vildtfugle holder af at yngle. Nogle arter, eksempelvis solsortene, bygger selv reder og ynder at bo i hække. Andre arter, eksempelvis lærken, bygger rede på jorden.

Der findes også fuglearter, som foretrækker at bo i redekasser, og det er de fugle, som du kan tiltrække ved at give dem en god ynglekasse. Sådan skaber du en fuglevenlig have.

 

Artstilpassede ynglekasser

De forskellige fuglearter stiller forskellige krav til deres ynglekasser. En mindre fugl har naturligvis brug for en mindre kasse end en stor fugl, og derfor har vi hos Plantorama redekasser i alle størrelser.

Vi har desuden et stort udvalg af artstilpassede ynglekasser. Vi forhandler eksempelvis særlige mejsekasser og musvitkasser, som er tilpasset netop disse fuglearter. På den måde kan du aktivt gøre noget for at tiltrække netop dine yndlingsfugle.

 

Placering af redekasser

En solid og holdbar redekasse er starten på et rigt fugleliv i haven. Placeringen af redekassen er imidlertid lige så vigtig. En redekasse kan være nok så tiltalende, men hvis den er placeret forkert, vil fuglene ikke flytte ind i den.

Du skal altid placere redekassen et sted, hvor fuglene kan føle sig trygge. Et tæt krat, gerne med grene med torne, er et oplagt sted at placere en redekasse. Her kan småfuglene nemt komme til, mens de store rovfugle vil få rifter, hvis de forsøger at nærme sig redekassen.

Du må aldrig placere redekassen et udsat sted. Dels er chancen for, at fuglen tager kassen i brug, meget lille og hvis fuglen skulle tage kassen i brug - af mangel på bedre - er den alt for udsat.

Redekasser til vildtfugle

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}