Vildtfugle

Vildtfuglefoder

 

Vildtfuglefodring i haven

Fugle i haven er fantastiske at se på og med en lille indsats kan du nyde synet af dem - og bidrage til deres velbefindende samtidig - hele året rundt. Hos Plantorama har vi et stort udvalg af vildfuglefoder - lige fra fuglebolde, nødder og blandinger til alle vildtfugle samt særlige mejseblandinger.

Se udvalget af foder til vildtfugle her.

 

Fodring af vildtfugle

Det er en fantastisk oplevelse at se sin have myldre med fugle af alle farver og størrelser samt følge med i deres liv. Her er jævnlig fodring en god måde at sikre, at fuglene besøger haven, og vender tilbage igen og igen. Udover at du selv får et mere livligt fugleliv, er du gennem fodringen også med til at sikre fuglenes trivsel.

Samtidig er fugle også nyttedyr, som spiser mange af de insekter, som ellers ville kunne gøre stor skade på havens vegetation. Hos Plantorama har vi et stort udvalg af vildtfuglefoder - både fuglebolde og nødder samt vildfugleblandinger og særlige blandinger til bestemte fuglearter.

 

Regler for fodring af vildtfugle

Det er vigtigt at huske, at fodring af havens fugle ikke kun skal ske, når det passer dig. Om sommeren kan fuglene godt finde føde i naturen og skal derfor ikke nødvendigvis fodres. Om vinteren er det dog vigtigt at fodre havens fugle.

De små fugle vænner sig hurtigt til et fuldt foderbræt, og det er derfor vigtigt at huske at fodre jævnligt. Det gælder altid, at når du engang er startet med at fodre, skal du blive ved. Sørg også for at fodringsstedet holdes rent, og at der ikke ligger forrådnet mad. Desuden skal fuglene altid have adgang til frisk, rent vand.

 

Vinterfodring af fugle

Efterår og vinter er det vigtigt at fodre havens fugle. Når insekterne dør, træer og planter står golde og jorden fryser og dækkes med sne, er det umådeligt svært for fuglene at finde føde. Mange fugle trækker derfor syd på, men de der bliver i de danske haver, har vi ansvar for at tage os godt af.

Derfor skal havens fugle fodres om vinteren. Vinterfodringen skal helst være med et fedtholdigt vildfuglefoder. Om vinteren har fuglene nemlig brug for al den energi, de kan samle, for at holde frost og kulde ud. Få flere råd til fodring af vildtfugle året rundt.

 

 

Det rette fodringsted

Fodringsstedets placering har stor betydning for hvor stor succes, du får med fodringen. Det er vigtigt, at fodringsstedet hverken er for blottet eller for tæt på træer og krat. Er fodringsstedet for blottet, er de små vildfugle i risiko for rovfugleangreb.

Er fodringsstedet imidlertid for tæt på træer og krat, kan katte liste sig helt ind på fuglene og angribe uden at blive opdaget. Det er altså vigtigt at placere fodringsstedet skærmet, men ikke for tæt på tæt krat og træer. Sådan skaber du en fuglevenlig have.

Vildtfuglefoder

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Spar
{{ product.discount.discount }}
Skarp pris
Ude af sæson Forudbestil
Kampagne Rabat Tilbud Kun i butik

{{ product.name }}

{{ product.discount.quantity }} {{product.unitType}} {{ product.price }} {{ product.price }} Du sparer {{ product.discount.discount }} Før {{ product.discount.originalPrice }} {{ product.discount.originalPrice }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
{{ product.price }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
+ Flere Varianter
Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}