Gavekort
Luk

Køb nu

iDu er igang med at fjerne dit centervalg. Ved denne handling slettes indholdet i din kurv.

{{ userSelectedStore.name }}

{{ userSelectedStore.address }}
{{ userSelectedStore.zipCode }} {{ userSelectedStore.city }}
Vis detaljer Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
Valgt
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

{{ store.name }}

{{ store.address }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Vis detaljer Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
Valgt
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}
iBemærk! Meget snart kan du også shoppe hos vores center i Taastrup og afhente eller få leveret hjem. Indtil da kan du tjekke lagerstatus og åbningstider.

Jordposer

Populære produkter i denne kategori

Jord

Muldjord til haven

Muld og jord til haven

God og kvalitetsrig jord og muld er absolut nødvendigt, når det kommer til at plante i haven. Der findes selvfølgelig allerede jord på de fleste grunde, men det er eksempelvis ikke altid, at jorden er næringsrig og porøs nok.

Megen havejord kan også være for tung og leret at plante i, mens andre kan være for sandede. Heldigvis findes der et væld af jordblandinger og muldblandinger, som kan forbedre din jords kvalitet, så dine planter vil trives optimalt.

Uanset om du er interesseret i at forbedre den havejord, som du allerede har, eller skal anlægge et bed med ny jord, har vi i Plantorama et stort udvalg af jord og muld, så du med garanti kan finde en jordblanding, der passer til dit behov.

Jordforbedring fra Champost

Champost jordforbedring er en jordforbedringsblanding baseret på komposteret, pasteuriseret og varmebehandlet hestegødning, hvis næring frigives langsomt til planterne. Blandingen er perfekt til plantning og flytning af planter. Posen rummer 50 liter.

Efteråret er højsæson for plantning og flytning af planter, og når man gør dette, har man som regel brug for gødning og generel jordforbedring for at sikre de nye planter den bedste start. Her er Champost jordforbedring et godt valg. Brug dog ikke jordforbedring ved surbundsplanter.

Jordforbedringsblandingen kan blandes med den eksisterende havejord eller lægges som topdække. Som jordforbedring ved eksisterende jord anbefales en blanding af 1/3 jordforbedring og 2/3 eksisterende jord.

Som topdække ved træer, buske og bede lægges et jævnt fordelt lag på 5 cm i bedet, som forhindrer ukrudt i at spire op og gør jorden let og levende, hvilket fremmer plantevæksten.

Jordforbedringsblandingen tilfører jorden organisk gødning, som frigives langsomt over et års tid. Samtidig holder det på fugten i jorden og er med til at opbygge jordens indhold af hummus.
Krukkejord til sommerblomster og stauder

Når du planter ud i krukkerne hjemme i haven eller på altanen og terrassen, anbefaler vi, at du planter ud i en særlig jord, der er tilpasset krukkeplanter. Plantoramas krukkejord er beriget med gødning, så dine planter får al den nødvendige næring til at trives.

Du giver dine planter den bedste start med vores krukkejord. Plantorama krukkejord er fremstillet i Danmark og er således et dansk kvalitetsprodukt. Hos Plantorama finder du også krukkejord, som er fri for sphagnum (spagnum).

Pottemuld og jord til stueplanter

I Plantorama finder du flere forskellige varianter af pottemuld og jord til stueplanter. Fælles for alle varianterne er, at de er jordblandinger, som er sammensat, så de dækker forskellige stueplanters behov.

Plantoramas egen pottemuld er en specialblanding, der indeholder ler, grov og fin sphagnum (spagnum), kalk samt gødning. Det giver alt sammen pottemulden en dejlig luftig konsistent, der gør den velegnet til potter og krukker både indenfor og udenfor.

Leret i pottemulden er med til at stabilisere jorden og gøre den mere modstandsdygtig over for overvanding og udtørring. Du skal huske på, at stueplanter, som står i potter og krukker, et plantet i et lukket område, hvorfor de har brug for at få skiftet jord med jævne mellemrum.

Der ophober sig nemlig salte i jorden med tiden, og disse er ikke gavnlige for stueplanterne. Derfor anbefaler vi, at du udskifter pottemulden en gang om året, så du sikrer, at dine stueplanter trives og er sunde.

Plantesæk til drivhus

En plantesæk fra Plantorama er af bedste kvalitet, og indeholder en særlig blanding af sphagnum (spagnum), som er velegnet til bland andet drivhusgrøntsager, sommerblomster, krydderurter og salat.

Blandingerne med sphagnum (spagnum) har en grov struktur, der sikrer, at planterødderne får ilt. Plantesækkene er tilsat gødning, som giver et højt næringsindhold til gavn for planterne.

Vi anbefaler dog stadig, at du tilfører dine planter gødning i form af flydende gødning sammen med vandingsvandet efter udplantning. Vores plantesække er fremstillet i Danmark, og er derfor et dansk kvalitetsprodukt. Plantorama er kendt for innovation og særdeles høj kvalitet og dette produkt er ingen undtagelse.

Rosenjord til haven

Skal du plante roser i haven, kommer du bedst fra start, hvis du planter i rosenjord. Roser trives bedst i en kompakt jord, som ikke bliver alt for tør mellem vandingerne.

Derfor er vores rosenjord og rosenmuld fremstillet af en kombination af medium-grov sphagnum blandet med ler, som holder på fugtigheden og næringsstofferne i jorden. Derudover er jordblandingerne til roser tilsat gødning, så roserne får dækket deres næringsmæssige behov de første par uger efter udplantning.

Hos Plantorama finder du flere forskellige varianter af rosenjord og rosenmuld, som dine nyplantede roser vil trives i.

Såjord og priklemuld

Skal du så frø eller prikle planter, kommer du bedst fra start med en såjord eller en priklemuld. Disse jordblandingerne indeholder oftest fin sphagnum (spagnum), der er tilsat kalk og perlite, som alt sammen er med til at gøre jorden fugtbevarende, varm og porøs.

Derudover er såjord og priklemuld tilast gødning, som giver god næring til frø og planter. Der er flere fordele ved at så sine egne grøntsager eller blomster. Det er mere økonomisk og så er det bare herligt at være vidne til de små frø, der spirer og vokser sig til store, flotte planter.

En såjord giver dig det perfekte, jævne underlag til såning. Du sår frøene direkte i jorden, presser dem let ned i såjorden og dækker dem til sidst til med lidt af såjorden.

Sphagnum (spagnum)

Sphagnum er et jordforbedringsprodukt, som bliver fremstillet af det øverste lag af højmoserne. Betegnelsen spagnum bruges af mange for at kunne skelne produktet spagnum fra planteslægten Sphagnum.

Fordelen ved at anvende spagnum som forbedringsprodukt i haven er, at materialet har en trævlet struktur, som kan gøre tunge jorde mere løse, veldrænede og luftige.

Der kan desuden bruges til at sænke jordens pH-værdi, da materialet er meget surt (pH = 4,5 eller lavere), hvorfor spagnum er særligt velegnet til etablering af surbundsbede.

Spagnum er et jordforbedringsmiddel, som består af fossile planterester. Planteresterne er udgravet i højmoser, hvor der er et særligt fugtigt og ildfattigt miljø, der generer en særlig sur og kalkfattig jord.

Den lave pH-værdi gør spagnum særdeles velegnet til etablering af surbundsbede. Samtidig har spagnum en trevlet, luftig struktur, som er god til at blande i tung jord for at gøre denne lettere og mere veldrænet.

Surbundsjord med sphagnum (spagnum)

Surbundsplanter, som eksempelvis rhododendron og azalea, kræver en jordtype, der ikke er naturligt forekommende her i Danmark. Derfor må man skabe de rette forhold kunstigt - og dette gøres ved at blande sphagnum (spagnum) i surbundsbedets jord.

Sphagnum (spagnum) bruges typisk i surbundsbede. Det kan dog også gøre gavn mange andre steder, da det er meget næringsrigt og øger muldindholdet og fugtigheden i jorden, hvilket er godt for alle slags planter. 

Surbundsplanter kræver en jordblanding, som har en pH-værdi omkring 4,5 – 5,5. Dette sikrer du ved at plante ud i en surbundsjord, som desuden er gødet naturligt, og derfor frigiver næring til dine surbundsplanter langsomt.

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

snow banner
Spar
{{ product.discount.discount }}
Skarp pris
Ude af sæson Forudbestil
Rabat Tilbud Kun i butik

{{ product.name }}

{{ product.discount.quantity }} {{product.unitType}} {{ product.price }} {{ product.price }} Du sparer {{ product.discount.discount }} Før {{ product.discount.originalPrice }} {{ product.discount.originalPrice }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
{{ product.price }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
+ Flere Varianter
Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}