{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Kurve

Kurve

Udendørs kurve fås i mange forskellige størrelser, designs, farver og materialer. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af kurve til udendørs brug.

Udendørs kurve til haven

Kurve er en smuk og stilfuld måde at fulende haven eller terrassen på. Om du planter blomster eller grønne planter, får du mulighed for at sætte et personligt præg på din udendørs indretning. 

Vores udvalg af udendørs kurve omfatter forskellige størrelser, farver, designs og materialer, så du finder med garanti en kurv, der passer ind hjemme hos dig. 

Flettede kurve

Mange af vores kurve fremstilles i flettet rattan og er bygget med indvendig plast. Dette gør det ideelt for udplantning af blomster eller grønne planter udendørs, såvel som indendørs. 

Ud over det stilfulde udseende, er rattan et naturligt materiale, som er stærkt og holdbart i al slags vejr. Dette gør også de flettede rattan kurve ideelt til udendørs brug. 

Kurve til blomster

Vores flettede kurve fremstillet i rattan, er meget oplagte som blomsterkurve. Med deres indvendige plastlag er det nemt at plante direkte i kurven. Om du vil plante blomsterne til foråret, sommeren eller efteråret er fletkurvene et godt valg. 

inspiration til dine forårsblomster, der holder helt til sommer.

 

 

Store og små kurve

Om du har en lille altan eller en stor have, så har vi et bredt udvalg af små kurve eller store kurve, som passer perfekt ind. 

Hvis du mangler opbevaring til dine haveredskaber eller andet udstyr til haven, er de store fletkurve også en oplagt mulighed at bruge.

De små kurve kan bruges til opbevaring af mindre ting, som eksempelvis havehandsker.

Inspiration til indretning i haven

Mangler du gode råd og inspiration til at finde ud af, hvilken slags kurv elle havekrukke du skal vælge, finder du hjælp i vores guide til valg af havekrukker.

Du kan også besøge dit nærmeste Plantorama center og få faglig rådgivning af vores personale.