{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Rattankurve

Kurve i rattan

Rattan kurve fås i mange forskellige størrelser, farver og designs. Hos Plantorama finder du et bredt udvalg af kurve i flettet rattan, til både udendørs og indendørs brug.

Kurve i rattan til hjemmet

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af forskellige kurve fremstillet i rattan. Vores udvalg omfatter blandt andet kurve med hank, kurve med håndtag, ampler og meget mere.

Der ud over finder du også rattan kurve i forskellige former, som firkantede, runde og aflange.

Rattan kurve til udendørs brug

Kurve i rattan er et yderst populært valg, når det gælder udsmykning af haven eller hjemmet. Rattan er et stærkt og holdbart materiale, og tåler alt slags vejr. Derfor er kurvene oplagte at bruge i haven eller på altanen, da de kan tåle at stå ude året rundt. 

Det er muligt både at plante blomster og grønne planter i disse udendørs fletkurve, da indersiden er beklædt med plastik. Rattan kurve er derfor det oplagte valg til en stilfuld og funktionel udplantning. 

 

 

Rattan kurve til indendørs brug

Kurve i rattan skaber et smukt blikfang i hjemmet. Om du bruger kurvene til planter, blomster eller opbevaring er helt op til dig. 

De store rattan kurve er oplagte til opbevaring af tæpper eller puder, hvor de små rattan kurve er gode til at holde orden og gemme ting af vejen i. 

Du kan også plante dine yndlings grønne stueplanter i kurvene, som kan bidrage til et godt indeklima. Få inspiration til 12 luftrensende planter til hjemmet.