Ansvar og omtanke

Vi i Plantorama har et medansvar over for det samfund, de mennesker og det miljø, vi er en del af og omgiver os med.

Derfor bekymrer vi os om bæredygtighed, arbejdsmiljø og socialt ansvar i vores daglige arbejde.

Plantorama | Ansvar & omtanke

Samfund, kolleger og miljø

Vi tager del i projekter, som hjælper asylansøgere til en mere meningsfuld tilværelse her i Danmark.
Vi tror på, at glæde på arbejdspladsen kommer af positive og engagerede mennesker, der arbejder sammen.
Vi vander alle blomster og planter med opsamlet regnvand, udnytter solens varme og sparer på energien med særlige lyspærer - til gavn for samfundet, miljøet og naturen.

Respekt, tillid og mening

Grøn asyl

Alle mennesker er unikke, og alle mennesker kan noget. Vi ser mennesker som selvstændige og ressourcestærke individer - også flygtninge. 

Vi ønsker at bidrage til en mere meningsfuld og værdig tilværelse for alle. Derfor samarbejder vi med Vesthimmerlands kommune og deres asylcentre.

Vi åbner dørene i vores centre, så nyankomne flygtninge kan få indblik i vores arbejdsmarked, vores sprog og vores danske humor.

Læs mere om asylcenteret

Arbejdsliv

Gode kolleger har værdierne i orden

Beslutsom og indflydelsesrig

Fra kassepigen til direktøren; vi udvikler Plantorama sammen. Alles idéer og initiativer værdsættes. Vi uddelegerer beslutninger efter kompetence og ikke titel, så hver og én høres og har indflydelse.

Glædesspreder og optimistisk

Smil, grin og overskud har en smittende effekt , både på teamet og kunderne. Vi er vilde med at sprede glæde med vores positivitet og optimisme. Det skaber et godt arbejdsmiljø og en fantastisk stemning.

Resultatorienteret og kvalitetsbevidst

Konkurrence er en del af vores DNA; vi vil være de bedste. Viljestyrke og kampgejst skaber de bedste resultater til glæde for virksomheden, kunderne og kollegerne. Derfor leverer vi altid arbejde af høj kvalitet.

Respektfuld, loyal og ansvarlig

Samarbejde er nøglen til succes. Vi værdsætter kunder, kolleger, samarbejdspartnere og virksomheden, og arbejder altid engageret og ansvarligt. Når vi udviser respekt og loyalitet, bliver vi bare gladere.

Få tilbud og gode råd direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsmailen ligesom 200.000 andre