Se karrieren blomstre op

Vores karrieredrømme er forskellige. Derfor har vi ingen fast definerede karriereveje, men uddannelsestilbud, som er med til at skræddersy din karriere.

Uanset om din drøm er at nå til tops eller at nyde fordybelse indenfor dit felt, så er der plads til dig. 

Få job i Plantorama

Plantorama udvikles gennem samarbejde, og det er her, dit talent og dine idéer er i fokus. Dit drømmejob defineres af dig og udleves hos os.

Karrieretyper

Er du ekspert, leder eller udvikler? 

Ønsker du at blive ekspert indenfor dit felt?

Så er du måske den fordybende karrieretype. Du trives, når du oplever succes ved at mestre helt særlige færdigheder. Det at fordybe sig i arbejdsopgaverne og den faglige viden indenfor dit felt driver dig fremad i dit daglige arbejde.

Har du allerede defineret dit drømmejob?

Så er du måske den ambitiøse karrieretype. Dit arbejde centrerer sig om at bevæge sig opad i hierarkiet og lede andre. Det at skabe resultater er det vigtigste for dig, og du har en efterstræbsom og ambitiøs tilgang i dit arbejde.

Har du fokus på at udvikle dine kompetencer?

Så er du måske den udviklende karrieretype. Du vægter positiv udvikling af dine kompetencer og færdigheder højt og søger gerne ny viden. Udvikling af dig selv og andre er centralt i dit daglige arbejde.

I Plantorama investerer vi kontinuerligt i medarbejdernes faglige og personlige udvikling, så vi hele tiden tilbyder den bedste service. Vidste du fx, at 2% af den årlige lønsum bliver brugt på uddannelse af medarbejdere?

Følg os på LinkedIn

Bliv en del af Plantoramas netværk på LinkedIn, så du hele tiden er opdateret på ledige stillinger og seneste nyt.
Følg med

Få tilbud og gode råd direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsmailen ligesom 200.000 andre