{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Ledige stillinger

Her kan du se alle ledige stillinger på tværs af vores centre, caféer og hovedkontor. Finder du ikke en stilling, som matcher dine kompetencer og drømme, er du velkommen til at søge uopfordret.

Søg uopfordret

Du er velkommen til at søge uopfordret ved at uploade dit CV til os. Så kontakter vi dig, hvis du er et godt match til en stilling.

Upload dit CV her

Ansøgningsproces

Når du søger en ledig stilling hos os, får du efterfølgende en bekræftelsesmail på din ansøgning. Hvis vi gerne vil tale med dig i forbindelse med stillingen, kontakter vi dig direkte.

Den ansvarlige for rekrutteringen indkalder de kandidater, som passer bedst til jobbets profil, til første runde af samtaler.

En samtale varer ca. en time, hvor vi bruger tiden på at afdække dine personlige og faglige kompetencer samt vurdere hvordan din profil passer ind i teamet.

Efter første samtale udvælger vi de bedst kvalificerede kandidater til anden samtale. Uanset om du skal til anden samtale eller ej, giver vi dig besked hurtigst muligt. Udvalgte kandidater til anden samtale bliver bedt om at udfylde en adfærdstest og i få tilfælde en kognitiv test inden samtalen.

Har du søgt uopfordret, kontakter vi dig, hvis vi finder en stilling, hvor din profil er et godt match. Vi opfordrer altid til, at du søger en ledig stilling, som er relevant for dig, selvom du tidligere har søgt uopfordret.

Vil du vide mere om os? Få seneste nyt på LinkedIn

Følg med