Ledige stillinger

Her finder du alle ledige stillinger i Plantoramas have-, dyre- og boligafdelinger samt administrationen. 

Du kan også søge uopfordret.

Mød Plantoramas team

Følg med på LinkedIn

Følg med

Ansøgningsproces

Når du søger en ledig stilling hos os, får du efterfølgende en bekræftelsesmail på din ansøgning. Hvis vi gerne vil tale med dig i forbindelse med stillingen, kontakter vi dig direkte.

Den ansvarlige for rekrutteringen indkalder de kandidater, som passer bedst til jobbets profil, til første runde af samtaler. I nogle tilfælde vil du blive bedt om at lave en præsentationsvideo af dig selv inden samtalen.

En samtale varer ca. en time, hvor vi bruger tiden på at afdække dine personlige og faglige kompetencer samt vurdere hvordan din profil passer ind i teamet.

Efter første samtale udvælger vi de bedst kvalificerede kandidater til anden samtale. Uanset om du skal til anden samtale eller ej, giver vi dig besked hurtigst muligt. Udvalgte kandidater til anden samtale bliver bedt om at udfylde en adfærdstest og i få tilfælde en kognitiv test inden samtalen.

Har du søgt uopfordret, kontakter vi dig, hvis vi finder en stilling, hvor din profil er et godt match. Vi opfordrer altid til, at du søger blandt de ledige stillinger, selvom du har søgt uopfordret.

Få tilbud og gode råd direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsmailen ligesom 200.000 andre