{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Job i Plantorama

Bliv Ungarbejder

Måske vil et job som ungarbejder hos Plantorama være dit første møde med arbejdsmarkedet. Vi lægger stor vægt på at skabe en arbejdsplads, hvor du får kompetencer, der kan bruges resten af livet. Hos os lærer du meget mere end blot at passe kassen og fylde varer op. Du bliver klædt på til at kunne samarbejde, levere gode oplevelser for vores kunder og meget mere.

Ungarbejdere i Plantorama

Job i Plantorama

Bliv Salgsassistent

Som Salgsassistent hos Plantorama får du mulighed for at udvikle dine færdigheder inden for salg og service, og du vil spille en vigtig rolle i at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse, når de besøger et af vores centre.
Salgsassistent i Plantorama

Job i Plantorama

Bliv Salgsleder

Som Salgsleder hos Plantorama får du mulighed for at udvikle dine lederevner. Du vil have medansvar for salget i afdelingen og spille en central rolle i at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse under deres besøg i centeret. Jobbet som Salgsleder er ideelt for dig, som har lederdrømme og ønsker at udvikle dine kompetencer inden for salg, service og ledelse.

Salgsleder i Plantorama

Job i Plantorama

Bliv Afdelingsleder

Som Afdelingsleder hos Plantorama har du ansvaret for salget i din afdeling. Du vil også være ansvarlig for den overordnede ledelse af din afdeling samt spille en aktiv rolle i udviklingen af dine medarbejdere og det faglige fællesskab i både din afdeling og centret som helhed.

Bliv afdelingsleder i Plantorama

Job i Plantorama

Bliv Centerchef

Som Centerchef hos Plantorama står du i spidsen for centrets daglige drift og udvikling. Du har det overordnede ansvar for at sikre, at centret når sine budgetmål og leverer en fremragende kundeoplevelse gennem et dedikeret team af medarbejdere.

Bliv centerchef i Plantorama

Job i Plantorama

Bliv medarbejder på Hovedkontoret

Elsker du at tackle udfordringer i en dynamisk og skiftende organisation? Trives du med at arbejde i teams og finde glæde i at samarbejde med kolleger? Sætter du pris på friheden til at udnytte dit fulde potentiale på arbejdet? Så er Plantoramas hovedkontor måske det rette sted for dig. Uanset om din passion ligger inden for Kundeservice, Marketing & Ecommerce, IT, Økonomi, HR, Indkøb eller Logistik, har vi brug for din ekspertise og entusiasme.
Ansatte på Plantoramas hovedkontor