{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Alt til juledekorationen

Alt til juledekorationen

Dekorationer hører til blandt julens hyggeligste gøremål. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas tilbehør til juledekorationer. Besøg dit nærmeste center for at se det fulde udvalg.

Pynt til juledekorationer

Når kalenderen siger december, er det tid til at pynte hjemmet op – blandt andet med flotte juledekorationer. Hvert år glæder vi os til at komme i gang, for så snart kalenderlyset og adventskransen er dekoreret og pyntet, er juleaften ikke langt væk.

Uanset om du er mest til en moderne og minimalistisk pyntet juledekoration eller den helt klassiske juledekoration med gran og kogler, så kan du finde inspiration til dette års juledekoration blandt vores udvalg af pynt.

For mange familier er det en fast tradition at samles og pynte juledekorationer. Hos Plantorama synes vi, at denne tradition hører til blandt julens hyggeligste, og vi vil hellere end gerne hjælpe jer med at kreere smukke, personlige og sjove juledekorationer.

Vores udvalg omfatter et væld af pynt til juledekorationen, alt fra halmkranse, lys, grankogler, svampe og grene, over fade og bakker, til lim, limpistoler, lysholdere og ståltråd. Hos Plantorama finder du altså alt, hvad du skal bruge for at lave din egen juledekoration.

Så det er blandt vores dekorationspynt, du skal slå dig løs, hvis du er kreativ. Hele familien kan være med, og der bliver med garanti spredt masser af julestemning, når juledekorationerne skal pyntes. Gå på opdagelse blandt vores pynt til juledekorationen her eller besøg dit nærmeste Plantorama center, hvor udvalget er endnu større.

Du kan også gå på opdagelse i vores DIY-univers, hvor du finder inspiration og gode idéer til juledekorationer i mange forskellige stilarter ud over de klassiske. 

Du finder juleuniverset med DIYs her.

Lys til dekorationen

Hos Plantorama finder du et bredt udvalg af forskellige lys til din juledekoration. Vores udvalg består af mange forskellige størrelser, farver, og former, så du kan få lige netop det adventslys, der falder i din smag. 

Juledekoration med oasis

Skal dekorationen holde hele julen igennem uden at tabe grannåle eller begynde at se trist ud, så er oasis den bedste løsning. Oasis kan bruges i juledekorationer, hvor du normalt ville anvende ler. Oasis er især velegnet til juledekorationer med friske planter eller blomster.

Oasis er et skummateriale af fenol, som har en evne til at suge vand op og holde på det. Faktisk kan oasis indeholde op til 40 gange sin egen vægt i vand. Så laver du din juledekoration med oasis, kan den holde sig frisk julen igennem.

Oasis skal mættes med vand, inden du anvender den til dekorationer. Læg den gerne i ”blød” natten over, så den er fuldstændig mættet med vand. Vil du gerne dekorere din juledekoration med grene, kan det være en fordel at vælge ler frem for oasis som basis i dekorationen.

Glimmer spraymaling og kunstig sne til dekorationer

Glimmerspray og kunstig sne er et sjovt og dekorativt indslag til juledekorationer. Brug glimmerspray til at dekorere grene, grankogler, nødder og blade, som vil lyse funklende op i julens dekorationer.

Kunstig sne er et sjovt element i juledekorationen, hvor du kan lave et lille julelandskab omkring kalenderlyset. Det kan også anvendes til større nisselandskaber med bakker, juleby og snelandskaber.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til at dekorere juledekorationen eller nisselandet med kunstig sne. Du kan lave et hvidt snelandskab med en hyggelig juleby med legende børn eller et bakket nisselandskab med skilift, nisser der kælker i sneen, snemænd og sneklædte juletræer.