{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Udendørs LED og lyskæder

Jul

Udendørs LED lyskæder og julebelysning

Udendørs LED lyskæder lyser op i haven, på altanen eller omkring huset, i en ellers mørk tid. Besøg dit nærmeste center og se det fulde udvalg af LED lyskæder.

Udendørs julebelysning

Ønsker du at skabe en fortryllende og hyggelig julestemning i haven, på altanen eller omkring huset, er vores udendørs LED lyskæder perfekte til formålet.

Hos Plantorama har vi et bredt udvalg af forskellige former for lyskæder. Det indebærer blandt andet solcelle lyskæder, lyskæder med istapper, lysfigurer, lyskæder til flagstangen og meget mere.

Se det brede udvalg af julebelysning til udendørs brug online, eller besøg dit nærmeste center.

 

Udendørs LED lyskæder

Leder du efter en lyskæde til din udendørsbelysning så kan vi hjælpe dig, med at finde den helt rigtige. Vi har et bredt udvalg, lige fra de klassiske hvide lyskæder, til kæder med alverdens farver og lysindstillinger.

Vores udendørs lyskæder kan holde til vinterens vind og vejr, og du skal derfor ikke være nervøs for at lade dem hænge ude.

Du kan bruge dem til at pryde dine buske, gavlen på din garage, dine træer og meget andet – mulighederne er uendelige. Lyskæderne findes i forskellige størrelser, former og farver, så der er noget til enhver smag. Besøg din nærmeste Plantorama for at se det fulde udvalg.

Solcelle lyskæde til udendørs brug

Solcelle lyskæder er et godt alternativ til almindelige lyskæder på batteri eller strøm. Her er du fri for at tænke på elregningen, lange ledninger til stikkontakten eller udskiftning af batterierne.

Lyskæder med solceller lader nemlig op ved hjælp af sollys, og hvis de er placeret korrekt, kan de selv i vintermånederne, lade tilstrækkeligt op til at kunne lyse op til flere timer om dagen.

 

Lysfigurer som belysning

Ønsker du at tilføje et strejf af kreativitet og sjov til din udendørs julebelysning, er vores figurer lavet af lyskæder ideelle.

Du kan vælge mellem mange forskellige figurer, herunder rensdyr og julemænd, som kan hjælpe med til at skabe en hyggelig stemning.