Levering og fragt

Levering af varer koster 99 kr. uanset, hvor meget du skal have leveret.

Hvis vi har din bestilling i hænde inden kl. 14.00, kan du afhente allerede 4 timer efter samme dag.
Ja, når du betaler ved kassen, kan du bede om at få dine varer leveret hjem, hvis det nu viser sig, du ikke har plads i bilen.
Hvis du ikke er hjemme under leveringen af dine varer, og vi ikke adgang til din bolig eller ingen mulighed for at stille varerne forsvarligt, tager vi dine varer med retur til centeret. Herefter kontakter vi dig med henblik på at lave ordren om til en Klik & Hent-ordre, senere levering eller annullering. Du har mulighed for at notere i bemærkningsfeltet ved betaling, hvor vi må stille varerne, hvis du ikke er hjemme ved levering.
Hvis din bestilling ikke bliver afhentet inden for 48 timer efter, du har modtaget besked, slettes din ordre og det reserverede beløb på din bankkonto frigives.
Leveringstiden er 1 - 4 hverdage for varer bestilit som klik & Få leveret, mens produkter bestilt direkte fra vores leverandør har en leveringstid på op til 7 hverdage.
Du kan bestille varer til levering fra de centre, som er tilknyttet dit postnummer. For at se hvilke centre, som er tilknyttet dit postnummer, skal du trykke på "vælg center-ikonet" øverst til højre på hjemmesiden. Du kan bestille varer til afhentning fra alle centre uanset, hvad dit postnummmer er.
Det er desværre ikke muligt for os at flytte produkter mellem vores centre.

Online ordrer

Det er muligt at annullere din ordre ved at kontakte vores kundeservice telefonisk eller på skrift.
Det er desværre ikke muligt at tilføje yderligere varer til din eksisterende ordre. Det nemmeste er derfor at annullere din ordre og lave en ny med alle de varer, du ønsker at bestille.
Ja, du har 14 dages fortrydelsesret. Du kan gøre brug af din fortrydelsesret ved at udfylde en returseddel, vedlægge den varen du ønsker at benytte fortrydelsesretten på og kontakte kundeservice om returafhentning. Benytter du Plantoramas tilbud om afhentning, modregner vi kr. 99,- fra værdien af din tilbagebetaling. Det er også muligt at returnere varen direkte i din nærmeste Plantorama.
Vi må desværre ikke tage imod kortoplysninger over telefonen, så det er derfor ikke muligt at lave en ordre telefonisk. Hvis du oplever problemer eller udfordringer med lægge din ordre, kan du få hjælp ved at ringe til vores kundeservice, som kan guide dig igennem købsprocessen.

Reklamation og ombytning

Ja, som de eneste på markedet tilbyder vi 5 års GroGaranti på udvalgte flerårige haveplanter. Det gør vi, fordi vi kun sælger dig den bedste kvalitet og vil give dig en garanti for, at dine flerårige planter vækster.
Hvis det uheldige sker, at planten ikke vækster som forventet inden for de første fem år, skal du blot medbringe planten, etiketten og kvitteringen i din lokale Plantorama. Har du købt dine planter online, skal du medbringe fakturaen i stedet.
Haveplanter, der er omfattet af garantien, er mærket med 5 års GroGaranti-mærket her på plantorama.dk og på plantens etiket i centeret.
Er den vare, du ønsker at reklamere over, købt i et af vores centre, skal du rette henvendelse til det center, du købte varen hos. Du kan kun gøre brug af reklamationsretten, hvis du i forbindelse hermed kan fremvise gyldig bon eller faktura.
Planter, der har været udsat for udtørring, frostskader eller fysiske skader samt planter, der er plantet i krukker, er ikke dækket af grogarantien. Her kan vi i stedet hjælpe med gode råd, så planterne får en ny chance.

Har du en reklamation, hvis samlede værdi overstiger 500 kr., bedes du returnere varen til os. Det gør du ved at udfylde en returseddel, som er vedlagt din ordre. Placér retursedlen ved den vare, der skal returneres. Herefter kontakter du kundeservice og oplyser, at du ønsker at returnere en vare ifm. reklamation – så arrangerer vi returafhentningen for dig. Vores tilbud om afhentning er fragtfri ved reklamationer over 500 kr., når blot du benytter vores returseddel, og reklamationen er berettiget.

Har du en reklamation, hvis samlede værdi er under 500 kr., bedes du kontakte os direkte via vores kontaktformular på Plantorama.dk. I formularen vedhæftes billede(r) samt beskrivelse af varens fejl. Du vil herefter blive kontaktet af vores kundeservice.

Betaling og gavekort

På Plantorama.dk kan du betale med Visa/Dankort, MasterCard, Visa Electron, MasterCard Debit, Meastro, JCB, MobilePay Plantorama gavekort. Det er kun muligt at betale med kundekonto ved kassen i vores centre. Ved betaling med MasterCard/Mastercard Debit vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.
Beløbet trækkes, når varen afsendes.
Du finder dit gavekort ved at trykke på linket i din ordrebekræftelse, hvor der står "Hent gavekort". Efter du har trykket på linket, vil gavekortet åbne sig som en PDF-fil, som du kan printe ud eller hente ned på din computer.

Lagerstatus og sortiment

Nej, det er ikke alle vores produkter, som fremgår af hjemmesiden, og nogle produkter er derfor kun mulige at købe i vores centre.
Du kan se lagerstatus på et produkt ved at trykke på "Se lagerstatus" inde på produktsiden.

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}