Nyhedsmail

Persondatapolitik for nyhedstjenester

Tilmeld nyhedsmail fra Plantorama

Dine oplysninger er i trygge hænder hos Plantorama

Plantoramas persondatapolitik for nyhedstjenester

Her kan du læse Plantoramas politik for behandling af de personoplysninger, du udleverer, når du tilmelder dig Plantoramas nyhedstjenester, herunder nyhedsmails, markedsføring via e-mail samt SMS-tjenester. Denne persondatapolitik gælder for indsamling og behandling af personoplysninger om dig i forbindelse med tilmelding til Plantoramas nyhedstjenester

Når du tilmelder dig Plantoramas nyhedstjenester, er vilkårene i denne persondatapolitik gældende, og du accepterer, at den persondata, som du selv udleverer til Plantorama, bliver behandlet i overensstemmelse med efterfølgende beskrevne processer.

Plantorama værner om dine personoplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af de personoplysninger, vi modtager fra dig. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål.

Plantorama betragtes som dataansvarlig i henhold til den gældende persondatalovgivning. Nedenfor finder du alle nødvendige kontaktoplysninger:

 

Plantorama A/S

Lyshøjen 12, stuen

8520 Lystrup

Telefon: 8853 8853

Email: info@plantorama.dk

CVR. nr. 14982442

 

Plantoramas indsamling af dine personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores nyhedstjenester indsamler og behandler vi disse informationer.

Personoplysningerne behandles med det formål at fremsende relevante nyhedsmails, markedsføring via e-mail samt SMS-tjenester vedrørende produkter fra hele Plantoramas sortiment, herunder bolig, have og dyr. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold inden for Plantorama A/S og kommunikere med dig.

Plantorama gennemgår jævnligt de registrerede personoplysninger og sletter de oplysninger, der ikke længere er relevante at behandle. Det samme gælder personoplysninger, som en bruger ønsker slettet, og som Plantorama ikke længere har noget grundlag for at behandle.

Når du tilmelder dig Plantoramas nyhedstjenester forudsætter det, at du afgiver visse personoplysninger. Dette er nødvendigt af hensyn til at kunne sende dig de relevante nyhedsbreve mv. Plantorama indsamler og registrerer derfor de personoplysninger, du frivilligt afgiver på Plantoramas hjemmeside eller i et af vores centre i forbindelse med tilmelding til vores nyhedstjenester.

 

Hvilke oplysninger indsamler vi?

I forbindelse med din tilmelding til vores nyhedstjenester behandler vi kun almindelige personoplysninger, ikke følsomme personoplysninger. For at kunne levere vores nyhedstjenester, behandler vi følgende personoplysninger om dig:

 

Kontaktoplysninger:

  • Navn og adresse
  • Telefonnummer (til brug sms-markedsføring)
  • E-mailadresse
  • IP-adresse
  • Køn
  • Fødselsdag

Oplysninger om bolig/haveforhold:

  •  Rækkehus (den lille/simple have)
  • Villa (den store/avancerede have)
  • Byboere/lejlighed (byhaven/altanen)

Oplysninger om din havestil:

  • Den romantiske
  • Den minimalistiske
  • Den vilde

Oplysninger om dine interessegrupper:

  • Planter
  • Dyr
  • Hus & have
  • Bolig
  • Leg i haven

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Personoplysninger opbevares udelukkende på sikre servere inden for EU. I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og vi kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er helt beskyttet mod nogen, som vil lykkedes med at omgå sikkerhedsforanstaltninger og skaffe sig adgang til oplysningerne.

Du afgiver herefter dine personlige oplysninger på eget ansvar, men vi har taget alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger for at passe på dine oplysninger.

 

Formålet med indsamlingen

Plantorama indsamler dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din tilmelding og levere nyhedsmails, markedsføring via e-mail og SMS-tjenester til dig. Din fødselsdagsdato anvender vi til at kunne sende dig en fødselsdagsnyhedsmail.

Ovennævnte oplysninger om køn, bolig/haveforhold, havestil og interessegrupper indsamles med henblik på at kunne sende de relevante nyhedsbreve mv. til dig. Nyhedstjenesterne er således udvalgt ud fra de oplysninger, du har afgivet om køn, bolig/haveforhold, havestil og interessegrupper og er dermed tilpasset din situation.

Plantorama opbevarer kun dine personoplysninger, så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de ovennævnte formål. Det vil sige, at vi opbevarer ovennævnte personoplysninger, så længe du fortsat er tilmeldt Plantoramas nyhedstjenester. Hvis du framelder dig denne tjeneste igen, sletter Plantorama dine personoplysninger inden for 1 måned.

 

Videregivelse af dine personoplysninger

Dine personoplysninger videregives ikke til tredjemand, medmindre dette er påkrævet i medfør af ufravigelige lovkrav eller myndighedskrav. Personoplysninger overlades i visse tilfælde til de databehandlere, som er tilknyttet Plantorama.

Databehandlerne behandler alene personoplysningerne efter instruks fra Plantorama og således også kun til de specifikke formål, der er oplyst i denne politik. Databehandlerne er desuden underlagt samme forpligtigelse til beskyttelse af personoplysningerne som Plantorama selv.

Data videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt, og i det omfang det er for at varetage Plantoramas interesser. Hvis dine interesser i, at oplysningerne ikke videregives vurderes til at vægte højere end Plantoramas interesser i det konkrete tilfælde, vil oplysningerne ikke blive videregivet til tredjepart. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering og markedsføring med henblik på salg.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Disse tredjeparter bliver løbende kontrolleret for, at de overholder den gældende persondatalovgivning.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Ret til indsigt i dine personoplysninger og mulighed for sletning

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at konkrete oplysninger om dig anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte eller vildledende har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Når du har sendt en anmodning om ovenstående, har Plantorama A/S 4 uger til at udlevere/rette/slette oplysningerne. Når du har fået udleveret oplysninger, kan du tidligst anmode om oplysninger igen 6 måneder efter din tidligere anmodning.

Henvendelse herom kan ske til: info@plantorama.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K., Danmark.

Hvis du ikke længere har lyst til at modtage henvendelser fra Plantorama, kan du ydermere benytte dig af funktionen på hjemmesiden, hvor Plantorama efterfølgende sletter/retter dine oplysninger inden for 1 måned.

Hvis du har spørgsmål i forhold til Plantoramas behandling af dine personoplysninger, er du også meget velkommen til at kontakte Plantorama på ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger er i trygge hænder hos Plantorama

Plantoramas persondatapolitik for nyhedstjenester

Her kan du læse Plantoramas politik for behandling af de personoplysninger, du udleverer, når du tilmelder dig Plantoramas nyhedstjenester, herunder nyhedsmails, markedsføring via e-mail samt SMS-tjenester. Denne persondatapolitik gælder for indsamling og behandling af personoplysninger om dig i forbindelse med tilmelding til Plantoramas nyhedstjenester

Når du tilmelder dig Plantoramas nyhedstjenester, er vilkårene i denne persondatapolitik gældende, og du accepterer, at den persondata, som du selv udleverer til Plantorama, bliver behandlet i overensstemmelse med efterfølgende beskrevne processer.

Plantorama værner om dine personoplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af de personoplysninger, vi modtager fra dig. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål.

Plantorama betragtes som dataansvarlig i henhold til den gældende persondatalovgivning. Nedenfor finder du alle nødvendige kontaktoplysninger:

 

Plantorama A/S

Lyshøjen 12, stuen

8520 Lystrup

Telefon: 8853 8853

Email: info@plantorama.dk

CVR. nr. 14982442

 

Plantoramas indsamling af dine personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores nyhedstjenester indsamler og behandler vi disse informationer.

Personoplysningerne behandles med det formål at fremsende relevante nyhedsmails, markedsføring via e-mail samt SMS-tjenester vedrørende produkter fra hele Plantoramas sortiment, herunder bolig, have og dyr. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold inden for Plantorama A/S og kommunikere med dig.

Plantorama gennemgår jævnligt de registrerede personoplysninger og sletter de oplysninger, der ikke længere er relevante at behandle. Det samme gælder personoplysninger, som en bruger ønsker slettet, og som Plantorama ikke længere har noget grundlag for at behandle.

Når du tilmelder dig Plantoramas nyhedstjenester forudsætter det, at du afgiver visse personoplysninger. Dette er nødvendigt af hensyn til at kunne sende dig de relevante nyhedsbreve mv. Plantorama indsamler og registrerer derfor de personoplysninger, du frivilligt afgiver på Plantoramas hjemmeside eller i et af vores centre i forbindelse med tilmelding til vores nyhedstjenester.

 

Hvilke oplysninger indsamler vi?

I forbindelse med din tilmelding til vores nyhedstjenester behandler vi kun almindelige personoplysninger, ikke følsomme personoplysninger. For at kunne levere vores nyhedstjenester, behandler vi følgende personoplysninger om dig:

 

Kontaktoplysninger:

  • Navn og adresse
  • Telefonnummer (til brug sms-markedsføring)
  • E-mailadresse
  • IP-adresse
  • Køn
  • Fødselsdag

Oplysninger om bolig/haveforhold:

  •  Rækkehus (den lille/simple have)
  • Villa (den store/avancerede have)
  • Byboere/lejlighed (byhaven/altanen)

Oplysninger om din havestil:

  • Den romantiske
  • Den minimalistiske
  • Den vilde

Oplysninger om dine interessegrupper:

  • Planter
  • Dyr
  • Hus & have
  • Bolig
  • Leg i haven

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Personoplysninger opbevares udelukkende på sikre servere inden for EU. I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og vi kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er helt beskyttet mod nogen, som vil lykkedes med at omgå sikkerhedsforanstaltninger og skaffe sig adgang til oplysningerne.

Du afgiver herefter dine personlige oplysninger på eget ansvar, men vi har taget alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger for at passe på dine oplysninger.

 

Formålet med indsamlingen

Plantorama indsamler dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din tilmelding og levere nyhedsmails, markedsføring via e-mail og SMS-tjenester til dig. Din fødselsdagsdato anvender vi til at kunne sende dig en fødselsdagsnyhedsmail.

Ovennævnte oplysninger om køn, bolig/haveforhold, havestil og interessegrupper indsamles med henblik på at kunne sende de relevante nyhedsbreve mv. til dig. Nyhedstjenesterne er således udvalgt ud fra de oplysninger, du har afgivet om køn, bolig/haveforhold, havestil og interessegrupper og er dermed tilpasset din situation.

Plantorama opbevarer kun dine personoplysninger, så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de ovennævnte formål. Det vil sige, at vi opbevarer ovennævnte personoplysninger, så længe du fortsat er tilmeldt Plantoramas nyhedstjenester. Hvis du framelder dig denne tjeneste igen, sletter Plantorama dine personoplysninger inden for 1 måned.

 

Videregivelse af dine personoplysninger

Dine personoplysninger videregives ikke til tredjemand, medmindre dette er påkrævet i medfør af ufravigelige lovkrav eller myndighedskrav. Personoplysninger overlades i visse tilfælde til de databehandlere, som er tilknyttet Plantorama.

Databehandlerne behandler alene personoplysningerne efter instruks fra Plantorama og således også kun til de specifikke formål, der er oplyst i denne politik. Databehandlerne er desuden underlagt samme forpligtigelse til beskyttelse af personoplysningerne som Plantorama selv.

Data videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt, og i det omfang det er for at varetage Plantoramas interesser. Hvis dine interesser i, at oplysningerne ikke videregives vurderes til at vægte højere end Plantoramas interesser i det konkrete tilfælde, vil oplysningerne ikke blive videregivet til tredjepart. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering og markedsføring med henblik på salg.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Disse tredjeparter bliver løbende kontrolleret for, at de overholder den gældende persondatalovgivning.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Ret til indsigt i dine personoplysninger og mulighed for sletning

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at konkrete oplysninger om dig anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte eller vildledende har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Når du har sendt en anmodning om ovenstående, har Plantorama A/S 4 uger til at udlevere/rette/slette oplysningerne. Når du har fået udleveret oplysninger, kan du tidligst anmode om oplysninger igen 6 måneder efter din tidligere anmodning.

Henvendelse herom kan ske til: info@plantorama.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K., Danmark.

Hvis du ikke længere har lyst til at modtage henvendelser fra Plantorama, kan du ydermere benytte dig af funktionen på hjemmesiden, hvor Plantorama efterfølgende sletter/retter dine oplysninger inden for 1 måned.

Hvis du har spørgsmål i forhold til Plantoramas behandling af dine personoplysninger, er du også meget velkommen til at kontakte Plantorama på ovennævnte e-mailadresse.

Få tilbud og gode råd direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsmailen ligesom 165.000 andre