Live shopping

Shop aftenens produkter her

Se eller gense LIVE Shopping fra torsdag den 9. september

Følg vores gartner Ole på video når han giver gode råd til plantning af forårsblomstrende blomsterløg og frugttræer. Shop alle produkter herunder og bliv klar til årets bedste plantetid i haven.

Få gode råd til pasning og plantning af krokus hos Plantorama

Plant blomsterløg i lag

Se video
Plantorama | Tulipanernes karakteristika

Blomsterløg i haven

Shop vores blomsterløg her
Udplantning og pasning af frugttræer - Plantorama

Smagfulde frugter til haven

Shop vores frugttræer

Ekstra store æbletræer

Shop store XL æbletræer

Krukker til terrassen

Køb dine krukker her

Bliv klar til årets bedste plantetid

Se kampagnen her

Se vores tidligere LIVE Shopping events

LIVE Shopping

Mød Sisse som styrer 'slagets gang' på torsdag

Så gense videoen fra vores LIVE Shopping her hurtigst muligt
Se video

Sensommeren er årets bedste plantetid

Vi nærmer os efteråret, og det er nu at jorden er lun efter sommervarmen, samt fugtig efter den begyndende sæson med meget nedbør. Det er med andre ord den perfekte tid at plante flotte frugttræer- og buske, og gøre krukker klar til forårsløg.

Frugttræer

Drømmer du om at dyrke egne, lækre æbler, eller søde, friske hindbær? Så er det nu at det er den bedste tid at plante de frugtbærende træ- og buske på. I de kommende måneder får vi meget nedbør, som giver frugttræer og frugtbuske den mængde vand de skal bruge, for at etablere sig godt i jorden. Desuden er solen stadig varm og lækker på denne tid, til at hjælpe dem godt igennem den første del af etableringsfasen.

Blomsterløg

Det absolutte bedste tidspunkt for at sætte blomsterløg er i sensommeren fra september til oktober måned. Jorden er nem at arbejde med, og løgene får en lang periode i jorden, hvor de kan forberede sig til blomstringen i foråret. Desto hurtigere du får løgene i jorden, desto større chance er der også for, at de vil spire tidligere på foråret. Og hvem vil ikke have flotte farver i haven lige efter en grå, brun vinter? Af forårsblomstrende løg som skal lægges i efteråret, er der blandt andet: tulipaner, vintergæk og krokus. Du finder flere blomsterløg længere oppe på siden.

Havens dag

Vi fejrer årets bedste plantetid på Havens Dag søndag den 12. september. Dagen byder på en masse aktiviteter og inspiration, så du kan blive klar til sensommerlivet ude- og inde. Vi markerer dagen med helt særlige sensommertilbud, samt får du mulighed for at møde vores gartnere og uddannet personale, som står klar til at rådgive og hjælpe.

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}