Gavekort
Luk

Køb nu

iDu er igang med at fjerne dit centervalg. Ved denne handling slettes indholdet i din kurv.

{{ userSelectedStore.name }}

{{ userSelectedStore.address }}
{{ userSelectedStore.zipCode }} {{ userSelectedStore.city }}
Vis detaljer Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
Valgt
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

{{ store.name }}

{{ store.address }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Vis detaljer Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
Valgt
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}
Liveshopping med Plantorama
Live med Ole og Sisse

Stedet for grønne tips, inspiration og underholdning

Se eller gense

Tidligere LIVES

Liveshopping med Plantorama


Følg med hjemmefra når Plantorama går live, hvor værten Sisse og eksperterne kommer med tips og råd til have, bolig, kæledyr og årets begivenheder. Undervejs kan du stille eksperterne spørgsmål, få gode tilbud og vinde fede præmier.

Plantorama LIVE: Se med uanset hvor du er

Kom med indenfor i vores centre og bliv inspireret, få tips og råd fra gartnere og fagfolk, og gode tilbud – alt sammen imens du sidder derhjemme.

Værten Sisse følger dig igennem en times liveshopping, hvor du kan shoppe lækre tilbud, vinde fede præmier, blive inspireret af dekorationer og de hyggelige omgivelser, samt få gode råd og tips fra gartnere, en dyreekspert, stylist og blomsterbinder.

Ofte inviteres gæster med, som kan fremvise spændende gaveidéer og hyggelige DIY-projekter. Hvert live-shopping afsnit er sæsonbestemt, så du får præsenteret relevante varer.

Tilbuddene er kun gældende på dagen hvor der er live-shopping. Når du ikke at være med live og vil du gerne se det kreative univers som opstilles til hvert afsnit, så kan du se videoen her på siden, når det passer dig. Vil du gerne gense tidligere liveshopping videoer, kan dette gøres på Youtube.com/Plantorama

Liveshopping direkte fra vores centre

Når vi går live med liveshopping foregår det ude i et af vores 13 centre. Her stiller vi op og gør klar på dagen, hvor vi finder de skønneste varer at fremvise til om aftenen. 

Udover at vi via liveshopping fremviser varer og kommer med råd samt vejledning, så håber vi også, at de hyggelige omgivelser fra centrene vil inspirere til have- og bolig idéer samt projekter – eller i hvert fald inspirere til en tur ud i dit nærmeste center for at opleve den kreative atmosfære.

Gode tilbud og præmier

Du har mulighed for at få gode tilbud og vinde lækre præmier under hele udsendelsen. Tilbuddene er kun gældende på aftenen hvor vi er live, så det er med at være på dupperne og slå til, hvis der er et godt tilbud lige for dig. 

Når en vare vises som du er interesseret i, skal du skrive ’Køb’ og nummeret på varen i kommentarfeltet: f.eks. ’Køb 3’. Efterfølgende får du tilsendt et link i Messenger til varen, hvor du skal færdiggøre købet. Handler du de gode tilbudsvarer, eller andre af vores varer, på shoppen, kan du afhente dem i et center nær dig, eller få dem tilsendt for 99 kr.

Når liveshowet nærmer sin ende, vil værten Sisse udtrække én eller flere vindere. Er du den heldige vinder af en præmie, kontakter vi dig den kommende uge, hvor vi sammen aftaler den bedste levering.

Sæsonpræget live

Hver udsendelse er præget af årstid og begivenheder, så varer, råd og præmier forbliver relevante for dig.

Om foråret skal haven gøres klar til beplantning, de vinterhårdføre stauder, roser og træer skal beskæres så nye skud kan komme frem, flotte forårsblomster og forårsløg kan endelig indtage havekrukker, køkkenhaven og havedammen kan planlægges, og meget mere sker på denne årstid.

Alt dette hjælper vi dig med, så du får succes med dine forårsprojekter. Tilmeld dig vores nyhedsmail og få vores gøremål i haven måned for måned

Når vi når sommer, står haven i fuldt flor med skønne, farverige blomster i en sand sommeridyl. Vores gartner rådgiver om- og anbefaler årets sommerblomster og planter, beplantning af krydderurter, drivhusplanter og grøntsagsplanter - så du kan dyrke dine egne afgrøder, pasning og klipning af hæk, sammenplantning i krukker og meget mere.

Boligstylisten fremviser flotte, unikke krukker til anvendelse i have, på terrasse eller altan, og andre spændende varer der gør have og hjem helt særlig.

Efteråret er årets bedste plantetid, da jorden stadig er varm og vejret vådt. Det er den perfekte tid til at plante frugttræer, frugtbuske og andre planter som kan klare sig igennem vinteren: såsom stauder og surbundsplanter som rhododendron og hortensia.

Eksperterne rådgiver om pasning, vinterdækning og pleje til havens planter og havedam, samt inspirer de til hvordan lyskæder, kranse og efterårsblomster kan skabe hyggelig stemning på en ellers kold årstid.

Når det bliver årets koldeste tid, vinter, er det tid til at bringe hyggen og varmen indenfor. Julepynt, farver, lys og velbehag er hovedpunkterne, hvor vi rådgiver til at skabe skønne juledekorationer og DIY-projekter, inspirer til dækning af årets julebord, oppyntning i hjemmet, pleje af stueplanter og fremviser idéer til spændende julegaver.

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}