Live shopping

Shop aftenens produkter her

LIVE shopping

Se eller gense LIVE shopping fra onsdag 9. juni

Se video

Farverige sommerblomster

Shop hele udvalget
Udplantning og pasning af stauder - Plantorama

Stauder til haven

Shop vores stauder
Dyrkning af blåbær - Plantorama

Smagfulde bær til haven

Shop dine bærplanter her

Tilbehør til havedammen

Shop alt til havedammen

Krukker til terrassen

Se hele udvalget
Sådan bruger du Plantoramas gødning - Plantorama

Jord og gødning sikrer en god start

Shop jord og gødning

Bliv klar til midsommeren på terrassen

Se kampagnen her

Bliv klar til midsommer på terrassen

Vi har her på siden samlet alle Kamillas og Renes favoritter fra live-eventen så du kan få terrassen og krukkehaven klar til sensommeren.

Stauder

Stauder kan bruges til rigtig meget: de kan pryde i en krukke såvel som en fletkurv på terrassen eller altanen, og de kan såmænd også stå smukt i havens bede. De kommer i alverdens farver og former, og du kan derfor vælge lige de nuancer, som passer bedst til det udtryk du ønsker at skabe.

Modsat sommerblomster, så kræver stauder ikke meget opmærksomhed i forhold til vand og gødning. Det er en plantesort oplagt for de travle personer, som ikke har tid til at luge eller vande så ofte.

Sommerblomster

Sommerblomster blomstrer rigt og farvestrålende hele sommeren for derefter at visne bort. Deres korte liv giver visse fordele, da du jævnligt kan udskifte blomsterne i haven, på terrassen eller i havekrukken, og derved skabe en ny atmosfære og et nyt udtryk.

Bærbuske

Det er lækkert og sjovt at dyrke egne bærbuske, da de både pynter samtidigt med at deres bær kan spises. Hvor hindbærbuske gør sig godt i en almindelig jord, har blåbærbuske brug for en sur jord, da arten er en surbundsplante. Hertil er det bedst at bruge rhododendronsphagnum, som har en lav pH-værdi og således er sur.

Drømmer du om at have bær tæt på hånden, så kan du med fordel beplante en krukke eller udendørs kurv på terrassen med en blåbærbusk og 2 – 3 jordbærplanter. Jordbærplanter er nemlig også glade for den sure jord og vil trives fantastisk i rhododendronsphagnum.

Havedam og vandplanter

Vandplanter er både æstetiske og nyttige i en havedam, da de optager næringsstoffer fra vandet, så algevækst mindskes, samtidigt med at de giver skygge og læ for fisk, yngel og frøer. Vi har et bredt udvalg af åkander, sumpplanter og andre vandplanter, som vil pryde smukt i din havedam eller anden vandinstallation.

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}