{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}
Oplevelser Plantorama lilla blomst

I Plantorama bliver du en oplevelse rigere

Vores centre byder på

Oplevelser i Plantorama

Oplevelser for hele familien

I Plantorama sørger vi for, at du bliver en oplevelse rigere efter et besøg i et af vores centre. Derfor byder centrene på masser af spændende oplevelser for både de store og små - hele året rundt.

En helt almindelig hverdag kan straks blive sjovere med et besøg i Plantorama, hvor der både af plads til, at børnene kan lege og den vokse kan tage et hvil fra den travle hverdag.

Centrene er en oplevelse i sig selv med tusindvis af planter og blomster, som stråler og dufter om kap. Udover planteparadiset byder vores centre også på levende dyr, fx gnavere, kaniner, papegøjer og fisk, som tit er et hit hos familiens mindste. 

Espresso House - god kaffe og lidt til den søde tand

Espresso House er vores kaffebar, hvor du kan få en god kop kvalitetskaffe og lidt til den søde tand. Her kan du tage et velfortjent hvil og nyde udsigten over alle planterne og blomsterne. Ren zen til sjælen. 

Espresso House findes i Plantorama Aalborg, Plantorama Egå, Plantorama Hillerød, Plantorama Hørsholm, Plantorama Kolding, Plantorama Taastrup og Plantorama Tilst. Læs mere om vores caféer og Espresso House.

Restorama - restauranten midt i oasen

Restorama er vores helt egen restaurant, som ligger på førstesalen i Plantorama Hørsholm, Kolding, Taastrup og Tilst. Her er det tænkt på hele familien, hvilket både afspejler sig i indretningen af restauranten og i maden på menukortet. Læs mere om Restorama.

Spirestrup - legeområdet til familiens mindste

Spirestrup er vores eget børneunivers og legeområde, hvor børnene kan møde Gro og Liv, der passer og plejer deres egen have sammen med alle deres venner. Her er der plads til timevis af leg, og fantasien kan få frit spil i de eventyrlige omgivelser. 

Spirestrup findes i Plantorama Egå, Plantorama Hørsholm, Plantorama Kolding, Plantorama Taastrup og Plantorama Tilst. Læs mere om Spirestrup.

Events og aktiviteter året rundt

I Plantorama har vi et ønske om at inspirere vores gæster og lære dem om dyre- og plantelivet. Derfor afholder vi året rundt spændende events og aktiviteter med et væld af forskellige temaer, så der er noget for enhver smag.

Der er både noget for familiens ældste og mindste, og vores mission er, at I går fra centeret med ny viden eller inspiration til livet med have, bolig og dyr.