{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Caféer og Espresso House

 

Afslapning og kaffe på menuen i cafeen

En tur i Plantorama skal være en udflugt. Du kan blandt andet opleve rindende vand, legeområder og søde dyr – for ikke at nævne de tusindvis af blomster og planter, som står på rad og række. Plantorama er i sandhed en oplevelse. Udflugten til Plantorama gøres endnu bedre med en kop kaffe og et lille hvil blandt alle de smukke og duftende planter.

 

Køb kaffe fra Espresso House i Plantorama Aalborg, Egå, Hillerød, Hørsholm, Kolding, Taastrup og Tilst

Som det første havecenter i Danmark har vi lavet Espresso House midt i vores centre. Espresso er kendt for kvalitetskaffe og lækkert bagværk - noget vi også er vilde med i Plantorama. Vi driver selv kaffebaren, så det er vores egne baristaer, der hilser på dig og laver den gode kaffe.

Besøg kaffebaren i Plantorama Aalborg, Egå, Hillerød, Hørsholm, Kolding, Taastrup eller Tilst, når du trænger til et lille hvil. Her står vi klar til at tage imod dig, uanset om du trænger til en varm kop kaffe eller lidt til den søde tand.

 

Bagværk og andet mættende

I Espresso House finder du mere end bare kaffehygge. På menuen finder du også kager, croissanter, muffins, cookies, sandwiches og salater - der er både noget til den lille sult og den søde tand. Du finder også juice og andre kolde drikke på menukortet. 

Nyd kaffen blandt blomster og planter

I Plantorama byder vi altid på en frisk kop kaffe. I vores centre kan du nyde synet af de mange blomster og planter, imens du slapper af med kaffen.

Espresso House Plantorama

Kaffe til de voksne, underholdning til børnene

Har du børnene med i Plantorama, kan de more sig i vores legeområder eller se de søde dyr* i dyrecenteret, imens du nyder kaffen. Vi har fascinerende akvariefisk, nuttede gnavere, kaniner og eksotiske krybdyr mm. I sommerhalvåret har vi også flotte havedamsfisk.

*Ingen dyr i Amager og Silkeborg. Udvalget af dyr varierer i de øvrige centre og over tid.