Restorama - vores nye madoase og restaurant

Plantoramas egen madoase i Tilst og Hørsholm

Restorama blev til ud fra tanken om, at der i Plantoramas centre skulle være et pausested. Et sted hvor familien kunne tage hen, være underholdt og holde et velfortjent hvil fra den travle dagligdag. Derfor finder du vores restauranter i hjertet af centeret indrettet med familiens yngste og ældste for øje samt en skøn udsigt over tusindvis af grønne planter. Når vi udvikler opskrifter og udvælger råvarer, lægger vi vægt på smag, kvalitet, sæson og godt samarbejde med vores leverandører.

Og navnet? Det kommer af det engelske rest  ’hvil’, og panorama, der er en sammensætning af pan- og græsk horoma  ’syn’. Så Restorama er stedet, hvor du kan tage et hvil og skue ud over smukke omgivelser.

Vi serverer lækre retter til både frokost og aften, og vi har noget for enhver smag - kræsen eller ej. Gå på opdagelse blandt retterne her og find din favorit.

Se spisekort her.

 

Restorama  er åben alle ugens dage

Vi har åbnet dørene til Restorama i Tilst og Hørsholm, og vi glæder os til at tage imod dig. På havecenterets førstesal kan du besøge vores unikke restaurant samt vores kaffebar og legeområde. Alt sammen med den bedste udsigt over et hav af planter.

Restoramas køkken har åbent alle ugens dage. Du kan booke bord på forhånd ved at ringe direkte til centeret.

Hverdage kl. 11.30 - 18.30

Weekend kl. 9.00 - 17.30

Besøg Plantoramas restaurant midt i oasen i Tilst og Hørsholm

Kvalitet og god smag

Vi tager flere hensyn, når vi udvælger råvarer og samarbejdspartnere. Vi ønsker at bruge mest og flest af de råvarer, som er i sæson, hvorfor vores spisekort vil ændre sig en smule i takt med, at årstiderne skifter.

Grønne omgivelser og oplevelser

Restorama er et pausested, men også et sted med spændende oplevelser året rundt. Hver weekend byder på nye aktiviteter. Vi inviterer blandt andet på vinsmagning i baren og besøg fra vores leverandører i køkkenet.

Hjemmedyrkede urter og spirer

Hos Restorama sætter vi en ære i at tilbyde dig lækre retter fulde af smag. Vi udvikler selv vores opskrifter og dyrker de smagsgivende urter, spirer og spæde salater, der bruges i retterne, i restaurantens drivhus. 

På den måde er der ikke langt fra jord til bord, og vi fjerner tilmed transportledet. Samtidig undgår vi et stort spild, da vi kun høster den mængde, vi har brug for.

Pausested for hele familien

Hele familien er velkommen hos Restorama. Vi har sammensat en menu, så der er noget for enhver smag – kræsen eller ej. Alle børn får en frøpose, så de kan forsøge sig med at dyrke urter eller grøntsager derhjemme.

Vi har indrettet restauranten med vores legeområde Spirestrup, så børnene får plads til leg. De voksne kan tage sig et hvil og nyde udsigten fra én af balkonerne.

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}