×
Vores Espresso House i Aalborg, Egå og Hillerød er åbne igen og klar til at tage imod dig. Hold afstand - undtagen til din favoritdrik.

Hundefoder

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af lækre godbidder og nærende hundefoder fra blandt andre Royal Canin, Eukanuba, Hill's, ProNature, Kronch og Kingsmoor. Vores udvalg omfatter alt fra hvalpefoder, over voksenfoder, til seniorfoder, og vi har særligt foder til eksempelvis overvægtige hunde, steriliserede hunde og hunde med højt aktivitetsniveau. Vær opmærksom på at dette er et produktkatalog, og kun et begrænset udvalg føres online. Forhør dig i centeret om den aktuelle vare er til salg i centeret lige nu.

Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Luk Filtering
Tilbage {{ filterGroup[0].Name }}
Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Sortering
dummy Ude af sæson
Tilbud Mængderabat Kampagne Direkte fra leverandør Klik & Hent Klik & Få leveret

{{ product.ShopDescription }}

{{ product.OfferMinimumQuantity }} {{ product.UnitType }}. {{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }}

{{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }}

Du sparer {{ (formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat)) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }} Du sparer {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }} Før {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
{{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
+ Flere Varianter

Gode råd til hunden

Følg os på Instagram #Plantorama

Find inspiration til din bolig

Ofte stillede spørgsmål

Vi hjælper dig med alt til haven

Japansk blåregn, Wisteria brachybotrys 'Iko Yama Fuji', er den nyeste blåregn, som er meget blomstervillig, selv på helt unge planter, og har kompakte blomsterkasser på 15-20 cm. De enkelte blomster bliver meget store og varierer i farven fra mørkeblå til lilla. Der findes også varianter i hvid og lyserød med samme egenskaber. Alle har en kraftig blomsterduft.

Kinesisk blåregn, Wisteria sinensis 'Prolific', er den mest brugte i danske haver. Den er robust, hårdfør og meget blomstervillig. Blomstrer med 25 cm lange duftende og blåviolette blomsterklaser. 

Efteråret er klart det bedste tidspunkt at udplante æbletræer på, men vintermånederne er dog ikke noget problem. Udplanter du i dec-feb, når trærødderne stadig at etablere sig, og træet får en bedre start det følgende forår.

Efter udplantning er det vigtigt, at træet ikke tørster eller mangler næring. Vand i tørre perioder og gød med kompost i et 2-3 cm lag omkring stammen i april. Hold jorden omkring stammen fri for ukrudt og græs de første år.

Læs mere om frugttræer her.

Regnbuelatyrus – Polygala myrtifolia er en plante der stammer fra Sydafrika og som er tilpasset det klima som de har her. Planten er stedsegrøn under disse forhold og er også flerårig hvis planten opbevares under optimale forhold. Med optimale forhold skal det her forstås at lys, luftfugtighed og varme er i balance med hinanden. Det skal også bemærkes her at planten har det vanskeligt med at bryde på træagtigt ved og skal derfor ikke beskæres for kraftigt. At de overvintrede blade bliver gule, skyldes som regel ubalance i vækstfaktorerne i forbindelse med plantens overvintring og skal betragtes som et forsvar mod udtørring fra plantens side. Det er uden betydning for plantens videre overlevelse.

Umiddelbart ser dine planter fornuftige ud, men de skal placeres lyst og på en varm plads i haven. Jeg kan ikke se om plantens rødder har lidet overlast i vinter, men hvis dette er tilfældet kan det også påvirke plantens evne til at bryde med nye blade.

Med plantens store prydværdi i forhold til prisen synes jeg det er ærgerligt at fravælge dem, på trods af det kan svigte med overvintringen. Der er ikke mange udplantnings planter der kvitterer med en så lang blomstringstid.

Brug en ren, frisk kompost iblandet 1/3 jord. Få planter trives i ren kompostjord. Vi anbefaler Champost Jordforbedring, som iblandes efter samme princip som komposten. Du kan også lægge et lag med 5-10 cm jordforbedring og blande det i jorden.

Champost har også plantesække, som kan bruges i kapillærkasser eller direkte i havens bede. Husk at supplere med gødning i løbet af vækstsæsonen. Kompost giver jorden god struktur og forbedrer mikroorganismernes vilkår til gavn for plantens rødder og tilvækst.

Du kan sagtens få succes med at dyrke blåbær i krukker. Det er vigtigt, at krukken er stor dvs. mindst 20 liter, og der skal være hul i bunden, så overskydende vand kan løbe fra.

Uanset om storfrugtet blåbær plantes i et surbundsbed eller i krukker, er det normalt bedst at plante minimum to forskellige sorter, for at være sikker på god bestøvning og frugtsætning. Dernæst skal du være opmærksom på, at planter i potter hurtigere tørrer ud, så de skal vandes jævnligt, så jorden holdes fugtig.

Brug surbundsjord(rhododendronjord) som dyrkningsjord. Naturligt vokser blåbær i tørvejord, som både er mere sur og har et højere iltindhold end den almindelige havejord. Jorden i krukkerne kan du holde sur ved at gøde med surbundsgødning. 

Tak for din henvendelse. Myrtillocactus geometrizans er en meget robust og sund kaktus der dog ikke må udsættes for frost. Temperaturer over 10 grader anbefales. Vand jævnligt om sommeren men sørg for at potteklumpen er tørret helt op mellem vandingerne. Vintertid skal planterne stort set ikke vandes, dog må planterne ikke blive så tørre at plante begynder at skrumpe ind. Sørg for at potten er rigelig stor eftersom planten normalt vokser kraftigt. Det anbefales at omplante hvert andet år i en veldrænet kaktusjord. Den lyse farve på de nye skud kan skyldes at ny tilvæksten har foregået ved høj temperatur og mangel på lys. Dette retter sig som regel frmadrettet.  Planterne gødes med kaktusgødning. Bemærk, at i øvrigt er Myrtillocactus almindeligt brugt som grundstamme hvis man ønsker at pode og formere en  anden kaktusart/sort.

Stueazalea, Rhododendron simsii, kan godt dyrkes i haven i sommertiden, men den tåler ikke frost. Derfor skal planten tages ind til drivning i efteråret eller overvintres køligt. Herefter kan planten sættes ud til det kommende forår igen.

Vinter: blomstring - vand rigeligt og gød én gang ugentligt, lad stå ved 15°C. Maj: omplant til en lidt større potte. Maj-sep: vækstperiode - vand rigeligt og sørg for næring. Placer lyst uden direkte sol - gerne udendørs. Sep-dec: hvileperiode og knopdannelse - vand moderat og gød ikke, lad stå ved 10°C. Dec-marts: drivning.

Kameliaer ikke glade for at overvintre i en ubeskyttet krukke, når frosten sætter ind. Det hjælper kun mod kortvarig frost, at pakke krukken ind i isoleringsmåtter eller lignende. Rødderne er mere udsat, når planten står i krukke, fordi der kommer frost ind fra siderne.

Hvis du graver krukken ned under terræn i dit drivhus, får rødderne glæde af den varme, der siver op fra jordens indre. Du kan isolere jorden yderligere ved at lægge et lag tør kompost eller tørvestrøelse på jorden over rødderne.  Pas dog på, at planten ikke står i fuld sol i frostvejr Det kan frysetørre bladene, men det klares nemt ved at skygge dem f.eks. med et skyggenet eller fiberdug, som hænges op i drivhuset. Allerbedst er det at overvintre kameliaer i krukker ved 5-10 grader i en udestue. 

I Plantorama sælger vi kun haveroser i potter. Potten giver den bedste beskyttelse af planterne og de bedste pasningsmuligheder indtil planterne bliver solgt og plantet på sit blivested. I begyndelse af oktober bliver rosenplanterne plantet i potter og kan sælges i Plantoramas Havecentre.   Årets produktion vil blive solgt i perioden oktober til november og fra marts til maj. I disse perioder vil vores sortiment omfatte mange varianter, dog vil der sidst sæsonen være varianter der er slutsolgt. I sommerperioden, fra juni til september kan der købes udvalgte varianter i naturlig udvikling med knopper og blomstre.

Hunde

Tørfoder og vådfoder til hunde

Hundefoder er ikke bare hundefoder. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af lækre godbidder og nærende hundefoder fra blandt andre Royal Canin, Hill's og Kronch. Vores udvalg omfatter alt fra hvalpefoder, over voksenfoder, til seniorfoder, og vi har særligt foder til eksempelvis overvægtige hunde, steriliserede hunde og hunde med højt aktivitetsniveau.

Hundefoder af kendte mærker

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af hundefoder og godbidder til hunde. Vores udvalg omfatter blandt andet hundemad og snacks fra alle de kendte fodermærker, som eksempelvis Royal Canin, Kronch, Hill’s og Vitakraft.

Hundefoder fra VITAREX

Vores foderudvalg omfatter desuden hundefoder af mærket VITAREX, som udelukkende forhandles af Plantorama. VITAREX fremstilles i Danmark og består udelukkende af rene, naturlige råvarer.

VITAREX er udviklet ud fra ønsket om at levere et foderprodukt af den bedste kvalitet til en god pris. I VITAREX-serien finder du både foder til voksne hunde, særligt foder til små og mellemstore racer, foder til store racer, foder til hvalpe og kornfrit foder. 

Hundefoder til alle hunde

Hos Plantorama forhandler vi hundefoder til hunde i alle afskygninger. Foruden et stort udvalg af grundfoder, som kan bruges til hunde af alle racer og i alle aldersgrupper, omfatter vores udvalg også et stort udvalg af specialfoder, som er særligt tilrettelagt til at imødekomme din hunds specifikke behov.

Racespecifikt foder

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af racespecifikt foder, som er særligt fremstillet til at imødekomme bestemte racers energi- og næringsbehov.

Vores racefoder omfatter både foder til større hunderacer (voksenvægt over 25 kg), som eksempelvis Labrador, Golden Retriever, Schæfer og Rottweiler, og mindre hunderacer (voksenvægt under 25 kg), som eksempelvis Chihuahua, West Highland White Terrier, Mops, Beagle, Cavalier King Charles Spaniel Shi Tzu og Yorkshire Terrier.

Foder til hvalpe og aldrende hunde

Foruden et stort udvalg af racespecifikt foder, forhandler vi blandt andet hvalpefoder og seniorfoder. Foder til hvalpe er særligt udviklet til at give den lille hvalp energi og næring til en sund vækstperiode og et stærkt immunforsvar.

Omvendt er senior udviklet til at sikre den modne eller aldrende hund en sund alderdom og er blandt andet kendetegnet ved at styrke leddenes smidighed og styrke immunforsvaret.

Foder med lavt energiindhold

Blandt vores store udvalg af hundemad finder du desuden et bredt udvalg af foder med et lavt energiindhold. Disse foderprodukter er udviklet til hunde med tendens til overvægt. Nogle racer, såsom Labrador og Golden Retriever, har tendens til overspisning og dermed også overvægt.

Desuden kan neutraliserede og hunde, som ikke har fri adgang til udendørs arealer, også have tendens til overvægt, fordi de har et nedsat aktivitetsniveau. Vores udvalg af hundefoder med reduceret fedtindhold er særligt velegnet til disse kategorier af hunde.

Foder med højt energiindhold

Ligesom vi forhandler et stort udvalg af foder med lavt energiindhold, forhandler vi også foder med et særligt højt energiindhold. Disse foderprodukter er særligt udviklet til hunde med et højt aktivitetsniveau, som eksempelvis hunde, der træner meget, og jagthunde. Disse hunde har brug for energi til at løbe og orientere sig, og derfor har de brug for et særligt energirigt foder.

Foder til særlige behov

Udover foder med lavt energiindhold og højt energiindhold forhandler vi også foder til hunde med helt særlige behov. Vores udvalg af foder til særlige behov omfatter blandt andet foder, der styrker hundens led og muskler, og foder, der er særligt udviklet til hunde med sart fordøjelse.

Disse foderprodukter kan både bruges som grundfoder eller som et suppleringsfoder i de perioder, hvor hunden har brug for det.

Kornfrit foder

Nogle hunderacer har særlig tendens til allergi, men alle hunde kan lide af allergi. I langt de fleste tilfælde skyldes den allergiske reaktion, at hunden ikke kan tåle kornprodukter. Til at imødekomme disse hundes allergi, er der udviklet kornfrit hundefoder, og dette særlige hundefoder finder du naturligvis også et udvalg af hos Plantorama.

Tørfoder og vådfoder til hunde

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af tørfoder til hunde, men vi har også et bredt udvalg af vådfoder til hunde. Tørfoderet bør fungere som hundens grundfoder, mens vådfoderet kan bruges som et lækkert og velsmagende supplement til tørfoderet.

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden