×
Grundet de nye Covid-19-restriktioner er alle vores centre og kundeservice midlertidigt lukket fra den 24. december

Hundefoderskåle

Fodring er en vigtig del af hundens daglige rutine og pleje – og måske endda hundens yndlingstid på dagen. Herunder kan du se et udvalg af Plantoramas hundefoderskåle. Vær opmærksom på at dette er et produktkatalog, og kun et begrænset udvalg føres online. Forhør dig i centeret om den aktuelle vare er til salg i centeret lige nu.

Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Luk Filtrering
Tilbage {{ filterGroup[0].Name }}
Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Sortering
dummy Forudbestilling Ude af sæson
Tilbud Mængderabat Kampagne Rabat Direkte fra leverandør Klik & Hent Klik & Få leveret

{{ product.ShopDescription }}

{{ product.OfferMinimumQuantity }} {{ product.UnitType }}. {{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }}

{{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }}

Du sparer {{ (formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat)) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }} Du sparer {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }} Før {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
{{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
+ Flere Varianter

Populære produkter i denne kategori

Gode råd til hunden

Hunde

Foderskåle og vandskåle til hunde

Hundeskåle til fodring findes i mange forskellige udgaver; plastik med gummifødder, rustfrit stål, porcelæn og melamin. Der findes med garanti også en skål til din hund. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af skåle til foder og vand.

Foderskåle og vandskåle til hunde

I vores udvalg finder du skåle til foder og vand i rustfrit stål, porcelæn, melamin og plastik med gummifødder.

Vi har også dobbelte hundeskåle i plastik med gummifødder og rustfrit stål i stativ.

Skålene fås i størrelser, der passer til små, mellem og store hunde. Skålene i stativer er hævet lidt fra gulvet, så det er let og bekvemt for større hunde at nå foderet og vandet.

Overvejer du at købe hævede foder- og vandskåle, skal du undersøge, om din hund har tendens til mavedrejning. Hævede skåle kan nemlig øge risikoen for mavedrejninger.

Hundeskåle er den mest traditionelle løsning til fodring af hunde, og oftest også den mest velegnede.

Foderdispensere til hunde

Foderdispensere er lavet af plastik og har gummisider på kanterne, så de ikke skrider. Dispenserne fås i to størrelser – 1,5 L og 3 L.

De egner sig primært til hunde, der selv mærker, hvornår de er mætte og styrer madindtaget. Alternativt kan de anvendes til hunde, der spiser for hurtigt. Her fylder du blot dispenseren op med en måltidsration.

Vanddispensere til hunde

Vanddispensere er lavet af plastik og har gummisider på kanterne, så de ikke skrider. Dispenserne fås i to størrelser – 1,5 L og 3 L. En vanddispenser er en god måde at sikre, at din hund får vand nok.

Hunde skal altid have adgang til frisk vand. Især hunde på tørfoder har behov for en del vand, da tørfoderet ikke indeholder nær så meget væske som hjemmelavet foder eller vådfoder.

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden