Rebounders

Med en rebounder kan familien blandt andet øve afleveringer, modtagelser, hovedskud og målmandsspil - direkte hjemme i haven. Herunder kan du se vores udvalg af rebounders og finde den, som passer til din have.

Få inspiration og gode råd

Få tilbud og gode råd direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsmailen ligesom 200.000 andre

Følg os på Instagram #Plantorama

Find inspiration til din bolig

Ofte stillede spørgsmål

Vi hjælper dig med alt til haven

Japansk blåregn, Wisteria brachybotrys 'Iko Yama Fuji', er den nyeste blåregn, som er meget blomstervillig, selv på helt unge planter, og har kompakte blomsterkasser på 15-20 cm. De enkelte blomster bliver meget store og varierer i farven fra mørkeblå til lilla. Der findes også varianter i hvid og lyserød med samme egenskaber. Alle har en kraftig blomsterduft.

Kinesisk blåregn, Wisteria sinensis 'Prolific', er den mest brugte i danske haver. Den er robust, hårdfør og meget blomstervillig. Blomstrer med 25 cm lange duftende og blåviolette blomsterklaser. 

Efteråret er klart det bedste tidspunkt at udplante æbletræer på, men vintermånederne er dog ikke noget problem. Udplanter du i dec-feb, når trærødderne stadig at etablere sig, og træet får en bedre start det følgende forår.

Efter udplantning er det vigtigt, at træet ikke tørster eller mangler næring. Vand i tørre perioder og gød med kompost i et 2-3 cm lag omkring stammen i april. Hold jorden omkring stammen fri for ukrudt og græs de første år.

Læs mere om frugttræer her.

Regnbuelatyrus – Polygala myrtifolia er en plante der stammer fra Sydafrika og som er tilpasset det klima som de har her. Planten er stedsegrøn under disse forhold og er også flerårig hvis planten opbevares under optimale forhold. Med optimale forhold skal det her forstås at lys, luftfugtighed og varme er i balance med hinanden. Det skal også bemærkes her at planten har det vanskeligt med at bryde på træagtigt ved og skal derfor ikke beskæres for kraftigt. At de overvintrede blade bliver gule, skyldes som regel ubalance i vækstfaktorerne i forbindelse med plantens overvintring og skal betragtes som et forsvar mod udtørring fra plantens side. Det er uden betydning for plantens videre overlevelse.

Umiddelbart ser dine planter fornuftige ud, men de skal placeres lyst og på en varm plads i haven. Jeg kan ikke se om plantens rødder har lidet overlast i vinter, men hvis dette er tilfældet kan det også påvirke plantens evne til at bryde med nye blade.

Med plantens store prydværdi i forhold til prisen synes jeg det er ærgerligt at fravælge dem, på trods af det kan svigte med overvintringen. Der er ikke mange udplantnings planter der kvitterer med en så lang blomstringstid.

Brug en ren, frisk kompost iblandet 1/3 jord. Få planter trives i ren kompostjord. Vi anbefaler Champost Jordforbedring, som iblandes efter samme princip som komposten. Du kan også lægge et lag med 5-10 cm jordforbedring og blande det i jorden.

Champost har også plantesække, som kan bruges i kapillærkasser eller direkte i havens bede. Husk at supplere med gødning i løbet af vækstsæsonen. Kompost giver jorden god struktur og forbedrer mikroorganismernes vilkår til gavn for plantens rødder og tilvækst.

Du kan sagtens få succes med at dyrke blåbær i krukker. Det er vigtigt, at krukken er stor dvs. mindst 20 liter, og der skal være hul i bunden, så overskydende vand kan løbe fra.

Uanset om storfrugtet blåbær plantes i et surbundsbed eller i krukker, er det normalt bedst at plante minimum to forskellige sorter, for at være sikker på god bestøvning og frugtsætning. Dernæst skal du være opmærksom på, at planter i potter hurtigere tørrer ud, så de skal vandes jævnligt, så jorden holdes fugtig.

Brug surbundsjord(rhododendronjord) som dyrkningsjord. Naturligt vokser blåbær i tørvejord, som både er mere sur og har et højere iltindhold end den almindelige havejord. Jorden i krukkerne kan du holde sur ved at gøde med surbundsgødning. 

Tak for din henvendelse. Myrtillocactus geometrizans er en meget robust og sund kaktus der dog ikke må udsættes for frost. Temperaturer over 10 grader anbefales. Vand jævnligt om sommeren men sørg for at potteklumpen er tørret helt op mellem vandingerne. Vintertid skal planterne stort set ikke vandes, dog må planterne ikke blive så tørre at plante begynder at skrumpe ind. Sørg for at potten er rigelig stor eftersom planten normalt vokser kraftigt. Det anbefales at omplante hvert andet år i en veldrænet kaktusjord. Den lyse farve på de nye skud kan skyldes at ny tilvæksten har foregået ved høj temperatur og mangel på lys. Dette retter sig som regel frmadrettet.  Planterne gødes med kaktusgødning. Bemærk, at i øvrigt er Myrtillocactus almindeligt brugt som grundstamme hvis man ønsker at pode og formere en  anden kaktusart/sort.

Stueazalea, Rhododendron simsii, kan godt dyrkes i haven i sommertiden, men den tåler ikke frost. Derfor skal planten tages ind til drivning i efteråret eller overvintres køligt. Herefter kan planten sættes ud til det kommende forår igen.

Vinter: blomstring - vand rigeligt og gød én gang ugentligt, lad stå ved 15°C. Maj: omplant til en lidt større potte. Maj-sep: vækstperiode - vand rigeligt og sørg for næring. Placer lyst uden direkte sol - gerne udendørs. Sep-dec: hvileperiode og knopdannelse - vand moderat og gød ikke, lad stå ved 10°C. Dec-marts: drivning.

Kameliaer ikke glade for at overvintre i en ubeskyttet krukke, når frosten sætter ind. Det hjælper kun mod kortvarig frost, at pakke krukken ind i isoleringsmåtter eller lignende. Rødderne er mere udsat, når planten står i krukke, fordi der kommer frost ind fra siderne.

Hvis du graver krukken ned under terræn i dit drivhus, får rødderne glæde af den varme, der siver op fra jordens indre. Du kan isolere jorden yderligere ved at lægge et lag tør kompost eller tørvestrøelse på jorden over rødderne.  Pas dog på, at planten ikke står i fuld sol i frostvejr Det kan frysetørre bladene, men det klares nemt ved at skygge dem f.eks. med et skyggenet eller fiberdug, som hænges op i drivhuset. Allerbedst er det at overvintre kameliaer i krukker ved 5-10 grader i en udestue. 

I Plantorama sælger vi kun haveroser i potter. Potten giver den bedste beskyttelse af planterne og de bedste pasningsmuligheder indtil planterne bliver solgt og plantet på sit blivested. I begyndelse af oktober bliver rosenplanterne plantet i potter og kan sælges i Plantoramas Havecentre.   Årets produktion vil blive solgt i perioden oktober til november og fra marts til maj. I disse perioder vil vores sortiment omfatte mange varianter, dog vil der sidst sæsonen være varianter der er slutsolgt. I sommerperioden, fra juni til september kan der købes udvalgte varianter i naturlig udvikling med knopper og blomstre.

Havelegetøj

Fodboldmål rebounder

Med en rebounder kan familien blandt andet øve afleveringer, modtagelser, hovedskud og målmandsspil - direkte hjemme i haven. Herover kan du se vores udvalg af rebounders og finde den, som passer til din have.

Fodbold rebounder til haven

Er du også en af dem, som gerne vil brillere på fodboldbanen og imponere alle dine venner? Med en fodbold rebounder til haven får du mulighed for at træne dine fodboldfærdigheder hurtigt og nemt. Du kan eksempelvis træne hovedskud og skud på mål samt modtagelse og afleveringer.

Fodbold rebounderen giver dig mulighed for at træne øvelser, så du kan blive bedre til fodbold – og det er uanset, om du er målmand eller markspiller. En rebounder kan anvendes til mange formål og alle mulige former for sport.

Brug fodbold rebounderen til træning af dine fodboldfærdigheder, som eksempelvis afleveringer, skud, modtagelser, målmandspil og hovedskud. Derudover er vores rebounders nemme at tage med på farten og bruge andre steder end i haven.

Sammen med et fodboldmål er en rebounder perfekt til dig, som elsker fodbold og udfordringer. Træn din teknik og forbedr dine færdigheder og præcision samt modtagelser og driblinger. Du får samtidig mulighed for at træne koordination og reflekser.

En fodbold rebounder er desuden velegnet til andre former for boldspil, som eksempelvis volleyball og håndbold. Vores rebounders er fremstillet pulverlakeret, galvaniseret stål og kan fastgøres til græsplænen med medfølgende jernspyd.

Én rebounder fra Plantorama er lavet i et stilrent design og udført i praktiske og stærke materialer. Du finder både vores fodbold rebounders i flere forskellige størrelser, så du kan finde netop det fodboldudstyr, som passer til dit behov og din have.

Rebounder mål

Hos Plantorama finder du rebounder mål til fodbold fra det populære mærke EXIT. Fælles for alle deres rebounder mål er, at de er multifunktionelle og kan bruges til flere forskellige sportsgrene. Du kan blandt andet træne dine kast samt modtagelse og aflevering i volleyball, håndbold og vandpolo.

Når du træner med et rebounder mål bliver du hurtigere, mere behændig og mere præcis. Og så er det ikke kun fodboldspilleren i hjemmet, der kan buge et rebounder mål. Hos Plantorama har vi flere forskellige rebounders, så du kan finde den helt rigtige til din familie og have.

Et rebounder mål er ikke kun til dig, som er vild med fodbold – det kan faktisk være sjovt for hele familien at træne med en rebounder ude i haven. Det er god motion, og så er det nemt og bekvemt at træne hjemme i sin egen have. Rebounderen kan både bruges af dig alene eller sammen med familien eller vennerne, hvor I dyster mod hinanden om, hvem der kan lave de bedste tricks.

Rebounder til fodbold gør det nemt

Med en rebounder til fodbold får du det ideelle træningsudstyr til træning af dine fodboldfærdigheder. Du kan opsætte rebounders i flere forskellige vinkler, så du selv bestemmer, hvordan fodbolden skal rebounde tilbage til dig. Du kan justere din rebounder mellem 35° og 90° i over 10 forskellige positioner, så den passer perfekt til dig og din træning.

Du finder rebounders til fodbold i flere forskellige størrelser, men fælles for dem alle er, at de er lette i vægt. Det gør det let at flytte rundt på din rebounder alt efter behov. 

Vi anbefaler, at du fastgør din rebounder med de medfølgende jernspyd, imens du bruger den, så den står solidt i jorden og ikke rykker sig rundt eller vælter, så den ødelægger din fodboldtræning.

Du kan bruge en rebounder til fodbold, men også til andre sportsgrene; som eksempelvis volleyball, håndbold og vandpolo. Spark og kast bolden ind i det elastiske net og øv dig på at blive mester til at modtage og genvinde kontrollen over bolden igen, uanset hvilken sportsgren der er din favorit.

Kickback omni-trainer

EXIT’s kickback omni-trainer er et unikt træningsudstyr, der fungerer perfekt til træning af dine boldfærdigheder indenfor alle slags boldsport; lige fra fodbold og håndbold til volleyball og vandpolo.

Denne rebounder har en robust ramme i galvaniseret og pulverlakeret stål, som giver den en lang levetid og et stilrent look. Du kan gøre rebounderen endnu mere robust og solid ved at fastgøre den til jorden med de medfølgende jernspyd. Det forhindrer din rebounder i at hoppe rundt, imens du træner.

Kickback omni-trainer har en grøn side og en sort side, som nemt kan justeres i flere forskellige vinkler. Den grønne side måler 71x112 cm og har et finmasket net, der giver et lige kast tilbage. Når du kaster eller sparker bolden i nettet, kan du justere rebounderens vinkel, så den kaster bolden tilbage i en passende højde.

Den sorte side måler 119x130 cm og leveres med to slags net; et finmasket net og et bredmasket net. På den måde kan du skifte nettet af og til og variere din træning. Denne rebounder kan bruges til at øve kast, modtagelse, målmandsspil, hovedskud og almindelige skud. Den giver uendelige muligheder for at træne dine reflekser og blodfærdigheder samt din hastighed.

Fodboldmål rebounder

I Plantoramas sortiment finder du fodboldmål rebounders, som er multifunktionelle redskaber, der træner alle dine fodboldfærdigheder. En fodboldmål rebounder er veelegnet til træning af flere forskellige færdigheder indenfor fodboldens verden, som eksempelvis skud, afleveringer, modtagelser, målmandsspil og hovedskud.

Ligesom de øvrige rebounders blandt vores udvalg er rammen på vores kickback fodboldmålsrrebounder fremstillet i galvaniseret og pulverlakeret stål, som giver den en lang levetid og et stilrent look. Nettet på kickback football rebounderen kan justeres mellem 35° og 90° i 7 forskellige positioner, så den passer helt perfekt til dig og din træning.

Det betyder, at du selv bestemmer, hvilken højde rebounderen skal kaste bolden tilbage til dig. Rebounderens ramme kommer med to hjul, som gør det lettere at flytte rundt på den i haven og gemme den væk, når den ikke skal bruges til træning.

Kickback football rebounder giver dig muligheden for at sparke fodbolden ind under det forreste net og lade det bagerste net kaste bolden tilbage til dig. På den måde kan du både øve modtagelser og hovedskud, så de bliver helt perfekte til næste gang, du skal ud på fodboldbanen og vise vennerne dine tricks.

Denne fodboldmål rebounder er både ideel til, når du vil øve dine forskellige skud, modtagelser og afleveringer, men også når du vil udfordre dine venner i en omgang fodbold hjemme i haven.