×
Grundet de nye Covid-19-restriktioner er alle vores centre og kundeservice midlertidigt lukket fra den 24. december

Hortensia

Træagtig hortensia

Træagtig hortensia har en vild vækstform og en flot, utroligt kraftig blomstring. Du kan se et begrænset udvalg af Plantoramas buske online. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

 

Træagtig hortensia til haven

Træagtig hortensia, Hydrangea arborescens, har en vild vækstform og en flot, utroligt kraftig blomstring. Busken har en kraftig og vild vækstform, som har givet anledning til buskens andet populærnavn, "vild hortensia".

Derudover er træagtig hortensia kendetegnet ved en meget kraftig blomstring. Hos Plantorama har vi et stort udvalg af store, flotte træagtig hortensia.

Se udvalget af buske til haven her.

 

Hortensia til den romantiske have

Træagtig hortensia er en blomstrende prydbusk, der, som navnet antyder, har en opretvoksende, træagtig vækstform. Busken kaldes undertiden også "vild hortensia", fordi den har en løs og åben vækstform.

På grund af den vilde vækstform egner træagtig hortensia sig godt til den romantiske have, hvor det godt må se ud som om, planterne vokser vildt.

 

Beskrivelse af træagtig hortensia

Træagtig hortensia har en træagtig og vild vækstform. Busken kan blive op til 1,5 - 2 m høj og 2 - 3 m bred. Busken er opret og har en spinkel og løstvoksende vækst. Ønsker du en hortensia med en kravlende vækstform, bør du overveje klatrehortensia.

Blomsterne er hvide til rosa og sidder i store kugleformede skærme, der kan blive op til 20 - 30 cm i diameter. Busken står i blomst fra juli til august og har en årlig tilvækst på 20 x 20 cm.

 

Sorter af træagtig hortensia

Træagtig hortensia er kendetegnet ved en kraftig blomstring og, særligt sorten ’Annabelle blomstrer kraftigt. Denne sort kan undertiden blomstre så kraftigt og rigt, at de spinkle grene ikke kan bære vægten. Med denne sort kan det derfor være nødvendigt med jævnlig beskæring for at fremme en stærkere vækst.

 

Placering og pasning af træagtig hortensia

Træagtig hortensia kan - modsat de fleste andre hortensiatyper - klare sig både i sol, halvskygge og skygge. Den er dermed den hortensia, som er lettest at stille tilfreds, hvad angår lysforholdene.

Ligesom de andre hortensiatyper vil træagtig hortensia gerne have en let og luftig jordbund, gerne iblandet en grov spagnum. Hold busken jævnt fugtig og vær særligt opmærksom på at vande i tørre perioder. Få flere tips til plantning og pasning af hortensia.

Populære produkter i denne kategori

Få inspiration og gode råd

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden