×
Grundet de nye Covid-19-restriktioner er alle vores centre og kundeservice midlertidigt lukket fra den 24. december

Havefigurer

Granitskærver

 

Granitskærver i haven

Granitskærver er et flot naturmateriale, som pynter i havens bede og som desuden gør det svært for ukrudt at komme igennem. Hos Plantorama har vi et stort udvalg i mange forskellige farver.

Granitskærver er blevet meget populære i de danske haver de seneste år. Hvor det før var moderne at bruge træflis eller dækbark til at dække den bare jord i bedene, er det nu blevet hypermoderne at bruge granitskærver. Skærverne bruges som regel til havens bede, hvor det fordeles på den bare jord og dækker jorden effektivt.

Skærverne danner et tæt lag, som gør det svært for ukrudtet at bryde igennem. På den måde er de effektive til ukrudtsforebyggelse, samtidig med at de pynter i haven. De kan også være fine til at skabe system i bedene, så de enkelte planter bliver tydeligt adskilt.

Se udvalget af granit til haven her. 

 

Fordele ved granitskærver

De udgør et uforgængeligt materiale, som ikke bliver det mindste påvirket af vind, sol, frost eller regn. På den måde udgør det en løsning, som aldrig bliver slidt op - modsat træflis og dækbark, som med tiden vil kompostere og som derfor skal suppleres med nye lag jævnligt.

Samtidig med at granitskærver er uforgængelige, passer materialets rå udtryk og flotte nuancer godt til moderne, stringent arkitektur. Derfor ser man ofte at de bruges i moderne villaer, hvorimod træflis eller dækbark er mest brugt i landhaver og ved ældre ejendomme.

Populære produkter i denne kategori

Inspiration til haven

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden