×
Grundet de nye Covid-19-restriktioner er alle vores centre og kundeservice midlertidigt lukket fra den 24. december

Havemøbler og tilbehør

Trampoliner

Havetrampoliner og trampoliner til nedgravning

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af trampoliner, som du nemt og hurtigt kan sætte op hjemme i din have. Trampolinerne er fremstillet i robuste, slidstærke og gennemtænkte materialer, så både sikkerheden, holdbarheden og designet er af højeste standard.

Udover et stort udvalg af havetrampoliner forhandler vi også tilbehør til trampoliner, som eksempelvis trampolinstiger, overtræk og sikkerhedsnet. Se det store udvalg af havetrampoliner og tilbehør til trampoliner nedenfor.

Se udvalget af havemøbler og tilbehør.

 

Robuste og slidstærke trampoliner

Hos Plantorama forhandler vi udelukkende trampoliner, der er fremstillet af de mest robuste og slidstærke materialer. Stellet på vores trampoliner er fremstillet af galvaniseret stål, som garanterer en fast og robust struktur for din og dine børns sikkerhed.

Stellet er desuden pulverlakeret med sort maling. Dette sikrer både, at stellet er totalt vedligeholdelsesfrit og har et enkelt og stilrent udtryk. Køber du din havetrambolin ved Plantorama, kan du altså være sikker på at få en både robust, holdbar og stilren trampolin.

 

Vendbare kantpuder til trampoliner

Har du svært ved at vælge, hvilken farve din trampolin skal have? Hos Plantorama behøver du ikke vælge. Langt de fleste af vores trampoliner er udstyret med bløde kantpuder, som kan vendes. På den ene side er puden grøn eller pink, mens den er grå på den anden. På den måde kan du altid vende puden efter, hvilket humør du er i.

 

All-in-one eller separate køb

Hos Plantorama finder du både et stort udvalg af all-in-one trampoliner og løse dele. Vælger du en all-in-one løsning, leveres trampolinen komplet med alt, du skal bruge: trampolin, forankringsudstyr, sikkerhedsnet, trampolinmåtte og evt. stige. Du kan også vælge at købe trampolinen alene og selv sammensætte udstyret.

 

Trampolin til nedgravning eller fritstående model

Hos Plantorama finder du trampoliner i rund, firkantet og oval form. Udover forskellige former kan du også vælge mellem to forskellige trampolinløsninger. Hos Plantorama forhandler vi nemlig både fritstående trampoliner, som skal stå ovenpå jorden og trampoliner, som skal graves ned i jorden.

Den fritstående løsning giver fleksibilitet, men kan også opleves som skæmmende på udsigten i haven. Den integrerede trampolin er det rene blær for dine børn og børnebørn at vise frem til vennerne, men kræver på den anden side også, at du har et sted i haven, du kan afsætte permanent til trampolinen. Uanset hvad du er til, finder du en løsning hos Plantorama.

Populære produkter i denne kategori

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden