×
Grundet de nye Covid-19-restriktioner er alle vores centre og kundeservice midlertidigt lukket fra den 24. december

Haveredskaber

Blomsterpinde og opbinding

Opbinding giver støtte til havens planter og planteskilte giver overblik. Du kan se et begrænset udvalg af Plantoramas blomsterpinde og udstyr til opbinding online. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

 

Blomsterpinde og opbinding i haven

Opbindingsartikler giver støtte til skrøbelige og ranglede planter og træer. Hos Plantorama forhandler vi et stort udvalg af opbindingsartikler, eksempelvis bambuspinde, plantestokke, plantespiraler, espalier og obelisker, der giver klatreplanter et dekorativt og sikkert vokseunderlag.

Du finder også plantetråd, planteclips, plantesnor, staudeholdere og træopbindere, der hjælper ranglede planter og træer med at holde balancen og vokseretningen.

Se udvalget af haveredskaber her.

 

Vokseunderlag til klatre- og slyngplanter

Der findes mange flotte klatreplanter og slyngplanter, som skal bruge et underlag at klatre op ad for at vise sig fra deres flotteste side, eksempelvis klematis og ærteblomst.

Hos Plantorama forhandler vi et stort udvalg af opbindingsartikler, som planter kan klamre sig til og vokse op ad, som eksempelvis bambuspinde, plantespiraler, plantestokke og blomsterpinde. Disse stikkes i jorden ved plantens rod og herefter vil de fleste planter af sig selv finde ud af at vokse op ad dem.

Enkelte planter har muligvis brug for en hjælpende hånd til at få fat. Til det formål har Plantorama et stort udvalg af plantetråd, plantesnor og planteclips, som kan hjælpe planten med at sætte og holde vokseretningen.

Desuden forhandler Plantorama et stort udvalg af obelisker og espalier, både firkantede, buede og koniske, som giver klatreplanterne en smuk ramme at vokse op ad. Både obelisker og espalier er udført i materialer, der holder til vind og vejr.

 

Blomsterpinde giver støtte til ranglede planter

Ligesom nogle planter har brug for noget at vokse op ad, har andre planter en ranglet og høj vækst, der gør, at de har brug for noget at støtte sig til for ikke at knække sammen. Det gælder for eksempel de smukke pæoner og de mindst lige så smukke georginer.

Til at støtte disse smukke planter har Plantorama et stort udvalg af dekorative staudeholdere, der med deres elegante design pryder i haven, samtidig med at de giver de skrøbelige planter en solid støtte at vokse op ad. Staudeholderne er naturligvis udført i materialer, der holder til vejr og vind uden at ruste og gå i stykker.

 

Støtte til skrøbelige træer

Ligesom nogle planter har brug for støtte, er der også nogle træsorter, der har brug for støtte for ikke at vælte om og knække i blæsevejr. For eksempel kan mange opstammede træer have gavn af en hjælpende hånd til at holde balancen.

Til det formål forhandler Plantorama et udvalg af træstøtter- og opbindere, der er udført i stærke, men samtidig skånsomme materialer, der ikke slider på træets stamme.

 

Planteskilte giver overblik i haven

Planteskilte er gode til at skabe overblik i haven. Plantorama forhandler både skilte, der kan skrives på, og skilte, der har forskellige farver for på den måde at skabe overblik. I et bed til sommerblomster kan det, når planterne begynder at spire frem, være svært at se forskel på de enkelte sorter.

Hvis du ikke er klar over, at der i et område er plantet sommerblomster, kan de små spirer forveksles med ukrudt og der er dermed risiko for at rykke de nysåede sommerblomster op. Ligeledes kan det i grønthaven være svært at bevare overblikket uden planteskilte. Derfor er det en god idé at bruge planteskilte til at markere tydeligt, hvad der gemmer sig i jorden.

Populære produkter i denne kategori

Inspiration til haven

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden