{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Madværkstedet

Madværkstedet

Delikatesser og lækkerier

I vores Madværksted finder du delikatesser og lækkerier til enhver smag. Herover kan du se et begrænset udvalg af Madværkstedets varer. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Østerlandsk Thehus – et mekka for teelskere

Te er en af de mest personlige drikke, der findes. Du kan vælge mellem flere forskellige typer af te fra Østerlandsk Thehus og finde den smagsvariant, som passer dig bedst.

Østerlandsk Thehus, der blev grundlagt i 1889, har i dag landets største og bedste udvalg af the fra hele verden med over 200 forskellige sorter.

Deres sortiment spænder over de fineste kvaliteter af rene sorte, grønne og hvide teer til ”rød” te, urtete og frugtte samt Chai-te. Et sortiment du selvfølgelig også finder hos Plantorama.

Sort te er berygtet for at udrense kroppen, passe på hjertet, mindske risikoen for åreforkalkning, beskytte mod kræft og styrke immunforsvaret.

Grøn te har et højt indhold af B- og C-vitamin samt antioxidanter, hvilket giver en udrensende og opbyggende virkning på kroppen.

Det siges at grøn te sænker blodtrykket og beskytter kroppens celler fra dårlig iltning. Grøn te skal helst brygges ved 60 – 80 graders varmt vand for at bevare dens vitaminer.

Hvid te anvendes til at nedsætte kropstemperaturen og modvirke væskeophobning i kroppen. Hvid te er desuden kendt for at stimulere tarmsystemet og virke kræfthæmmende.

Ligesom grøn te indeholder hvid te mange vitaminer, mineraler og antioxidanter og skal derfor ikke brygges med spilkogende vand. 

Urtete indeholder ikke rigtige teblade, men derimod urter, frugter og blomster, der giver aroma til drikken. Urtete kan sagtens brygges med kogende vand og trække længe, da smagen blot bliver kraftigere af det.

Nicolas Vahé – kærlighed til den gode smag

Nicolas Vahé er franskmand og mesterkok. Med hans mange skønne delikatesser og gourmetprodukter bliver det let at gøre ham kunsten efter og selv blive en mester til madlavning. God mad behøver nemlig ikke være kompliceret.

Tanken bag produkterne er at lave smagsgivende og lækre delikatesser i topkvalitet af de bedste råvarer. Produkterne tager udgangspunkt i det franske køkken, men tilføjer et twist af Skandinavien.

Med klassiske ingredienser ønsker Nicolas Vahé at give nye og overraskende smagsoplevelser.

Produkterne fra Nicolas Vahé er til dig som elsker mad, delikatesser og lækkerier. Du finder alt fra krydderier, olier, pestoer, kaffe, chokolade og meget mere. Gør dig selv en stor tjeneste og gå på opdagelse i Nicolas Vahés fantastiske smagsunivers.