{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Kaffe og te

Kaffe, kaffesirup og te

Forsød hverdagen med varme drikke og lækre kaffesirupper

Smagfuld te fra Østerlandsk Thehus

Hos Østerlandsk Thehus kan du vælge mellem mange forskellige typer af te og finde den smagsvariant, der passer dig bedst. Østerlandsk Thehus har det største udvalg af te med over 200 forskellige sorter.

Sortimentet omfatter te af de fineste kvaliteter af rene sorte, grønne og hvide teer og rød te med Rooibos samt urtete, frugtte og Chai-te. De forskellige tetyper er kendt for at have forskellige helbredsmæssige fordele.

Sort te er eksempelvis berygtet for at udrense kroppen og mindske risikoen for åreforkalkning, hvor hvid te nedsætter kropstemperaturen og modvirker væskeophobning i kroppen. 

Også den grønne te er vellidt for dens positive effekter på kroppen – den indeholder nemlig et højt indhold af vitaminer og antioxidanter, som udrenser og opbygger.

Sødt kaffesirup og aromatisk kaffe fra Nicolas Vahé

Kaffe fra Nicolas Vahé kommer fra verdens bedste kaffebønner, som er ristet til perfektion. Nyd en enkelt intens kop kaffe eller bryg en lækker og uimodståelig kande, som du kan dele med dine gæster.

Urban kaffe er en blanding af malede kaffebønner fra Colombia, Indien og Brasilien. Bønnerne er ristet for at opnå den rige og intense smag, inden de er blevet malet. Vi anbefaler at bruge 7-8 g Urban kaffe til en kop kaffe.

Vil du forsøde kaffen, kan du tilsætte kaffesirup fra Nicolas Vahé. Sirupperne er også velegnene til pandekager, yoghurt og kakao. Du finder dem i tre varianter: karamel, honningkage og vanilje.

Kaffesirup med karamel har en fyldig smag og sødme, der kommer fra karamellen. Den passer særlig godt til smoothies, milkshakes, is, vafler og alt muligt andet, som trænger til at få tilsat sødme.

Kaffesirup med smagen af honningkage sender tankerne hen mod varme og hygge. Siruppen er perfekt til at give kaffen et lækkert og anderledes twist, men du kan også bruge den i smoothies, milkshakes og til frugtsalat.

Kaffesirup med vanilje er det perfekte tilbehør til at give kaffen et lækkert twist. Nyd den i en kold iskaffe eller prøv siruppen i milkshakes, smoothies, på desserter og som tilbehør til pandekager.