{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Høns

Dyr

Høns

Høns er både gode nyttedyr, som leverer æg, kød og næringsrigt gødning, men kan også blive tamme og nærmest fungere som kæledyr. Hos Plantorama forhandler vi alt indenfor tilbehør til høns - både hønsehuse, foderautomater og vandtrug.

Det underholdende nyttedyr

Høns er både hyggeligt at kigge og høre på og de er også gode nyttedyr. De leverer friske æg hver dag næsten hele året rundt og møg af en meget høj kvalitet, som er meget velegnet som havegødning. Derudover kan nogle høns blive meget tamme og fungerer på den måde som kæledyr, som både voksne og børn kan klappe og ae.

Hos Plantorama forhandler vi alt, hvad du har brug for, når du skal have høns hjemme i haven. Det kan være hønsefoder, hønsehuse, eller foderautomater.


Høns i haven

Det er en stor fornøjelse at have høns i haven - og så er det oven i købet et let dyr at holde. Det kræver ikke mere end et par minutter om dagen at fodre hønsene og give dem frisk vand.

Ligeledes kræver det ikke mere end et par timer månedligt at gøre hønsehuset rent, muge ud og skifte strøelse. Med høns får du altså store oplevelser for en meget lille indsats.