{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Snacks og godbidder

Hunde

Hundegodbidder og hundekiks

Hundesnacks er perfekte som belønning under træning eller blot som ekstra forkælelse til hunden. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas snacks til hunde. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Hundesnacks skal supplere hundefoder

Alle slags hunde elsker snacks, uanset om det er til træning, aktivering eller blot lidt ekstra forkælelse. Vores udvalg omfatter alt fra store tyggeben, over tandplejende godbidder, til små, bløde træningsgodbidder. Husk på, at hundesnacks skal supplere din hunds fuldfoder.

Hundegodbidder findes i et væld af former, farver, størrelser og konsistenser, men alle hunde foretrækker velsmagende og velduftende godbidder. I Plantorama finder du med garanti den perfekte godbid til din hund og dens aktiviteter. Opdragelse og træning bliver bare meget nemmere med gode hundegodbidder.

Forskellige typer godbidder til hunde

Plantoramas udvalg af snacks og godbidder til hunde er stort og omfatter blandt andet snacks af tørret kød, knasende godbidder og særligt energirige godbidder, som er velegnede til brug under hundetræning.

Din hund kan have gavn af flere forskellige typer snacks og godbidder – især hvis hunden har særlige behov. Det kan eksempelvis være overvægt og problematisk fordøjelse.

Godbidder til sund fordøjelse

Nogle hunde oplever problemer med fordøjelsen, fordi de har en mere følsom mave end andre hunde. Disse hunde kan have gavn af hundegodbidder, som indeholder ekstra fibre samt probiotiske og præbiotiske ingredienser. De hjælper nemlig til at opretholde en sund fordøjelse og tarmflora.

Tyggeben til tandpleje

De færreste hunde er vilde med at få børstet tænder, men tandplejen skal jo stadig holdes. Hundegodbidder kan hjælpe med at holde din hunds tænder rene. Når hunde gnasker på forskellige tyggeben reducerer det dannelsen af tandsten og plak og styrker samtidig hundens tænder og kæbe. Nogle snacks kan endda bekæmpe de bakterier, som giver hunden dårlig ånde.

Snacks til sund hud og hår

Har din hund problemer med pelsen eller huden, kan du forsøge dig med hundesnacks, der er rige på omega-3 og omega-6 fedtsyrer. De medvirker nemlig til at holde huden sund og pelsen blank.

Godbidder til overvægtige hunde

Overvægtige hunde må stadig godt få godbidder, så længe de er tilpasset hundens særlige behov. Du kan få fedtfattige og fiberrige godbidder, som hjælper din hund med at forblive slank og sund.

Snacks der styrker krop og led

Døjer din hund med krop og led, kan det være en fordel at overveje godbidder, som styrker dens led og lindrer smerte. Her skal du vælge godbidder, som er rige på vitaminer og antioxidanter.

Tilpas mængden af godbidder

Selvom vi elsker at forkæle vores hunde, skal vi passe på med at overfodre dem med godbidder og snacks. Det er altid en fordel at tilpasse mængden til hundens størrelse, så hunden ikke bliver overvægtig med tiden.

Generelt skal mindre hunderacer have små mængder af hundegodbidder og store hunde større mængder.

Har du en hunderace, som er tilbøjelig til at blive overvægtige, skal du passe ekstra meget på og eventuelt købe fedtfattige godbidder og snacks.

Det samme gælder, hvis din hund har problemer med fordøjelse og tarmflora, hud og pels samt krop og led. Du kan altid forhøre din dyrlæge omkring, hvilke godbidder der passer bedst til din hunds behov.

Find den rigtige hundegodbid

Ligesom mennesker foretrækker forskellige hunde forskellige godbidder og snacks. For at finde den rigtige godbid, handler det i bund og grund om at prøve sig frem. Du kan købe godbidder med forskellige smag, konsistens og form for at afprøve, hvad din hund bedst kan lide.

Hvilke godbidder er bedst til hundetræning?

Træning, aktivering og opdragelse af hunden bliver nemmere for dig og sjovere for din hund med godbidder. Derfor handler det om at finde den rette belønning og eventuelt variere godbidderne lidt, så hundens opmærksomhed bibeholdes.

Hvis ikke godbidden er interessant nok for hunden, kan træning eller opdragelse blive en sej kamp. Blandt udvalget af godbidder og snacks finder du både tørrede og knasende samt bløde og fyldte, der alle kommer i forskellige smagsvarianter fra fjerkræ, over vildt til oksekød.

Du kan med fordel kigge efter særlige træningsgodbidder, der er helt perfekte i deres mundrette størrelse og nemme for din hund at tygge.

Når du skal vælge den rette belønning, er det vigtigste altså, at du finder frem til en konsistens og smag, som din hund er vild med.

Få vores 3 tips til den mest effektive hundetræning.