{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Artstone

Krukker i Artstone

Artstone krukker til ude og inde

Krukkerne fra Artstone findes i flere serier, som har hver sit udtryk. Artstone krukker fås i forskellige farver og størrelser med forskellige anvendelsesmuligheder. Hver serie har sine egne karakteristika – nogle krukker er runde, nogle andre er kantede og nogle tredje er aflange.

Artstone krukker fremstilles af en blanding af syntetiske materialer og sten. Stenmaterialet i blandingen er netop det, der giver krukkerne deres helt særlige marmorerede overflade. Krukkerne er dog ikke tunge som marmor, de er derimod lette i vægt, hvilket gør dem nemme at flytte rundt på.

Udvalget af krukker inkluderer forskellige blomsterkrukker, store vaser, ampler og altankasser. Alle blomsterkrukkerne er udstyret med et unikt drænsystem, som samler al overskydende vand i bunden af krukken. Når planten så har brug for vand, kan den suge det op.

Krukkerne er lavet af genanvendt plast og er 100% genanvendelige. Derudover kan krukkerne bruges ude såvel som ude.

Krukker i marmorlook

Alle krukker fra Artstone har et karakteristisk marmorlook. Du finder flere serier i vores sortiment, som du kan læse mere om her.

’Claire’ er en rund krukke. ’Ella’ er en kantet krukke. ’Bolla’ er en æggeformet krukke. ’Maud’ er en firkantet krukke. ’Fiona’ er ampler, som kan hænges op. ’Amy’ er holdere I jern, som du kan hænge dine altankasser eller krukker i. Alle findes i flere størrelser og farver.

Smart drænsystem

Alle artstone produkter har et indbygget, smart drænsystem, der sikrer, at planterne ikke sopper i vand. I bunden af artstoner skjulere, ampler, vaser og skåle sidder en prop, som man kan tage ud, så overflødigt vand kan sive fra.

Det smarte drænsystem sikrer også en langt bedre frostsikring af produkterne, hvis de står udenfor. Ved at lade overflødigt vand sive fra, ophober det sig derfor ikke i jorden om vinteren, og du mindsker derfor chancen for et beskadiget skjuler.