{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Tilbehør

Fugle

Tilbehør til stuefugle

Fugletilbehør som foderskåle, badekar og redekasser er essentielle til fugleburet. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas tilbehør til fugle. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Foderskål til fuglebur

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af stabile foderskåle og vandskåle samt automater til fugleburet. Der er forskel på, hvordan fuglene foretrækker at få deres foder og vand. Nogle fugle vil helst have foder og vand fra en automat, mens andre foretrækker at have det liggende i en skål.

Derfor forhandler vi både skåle og automater. Det kan være en fordel for os mennesker at give fuglene mad og vand i en automat, da det sikrer friskheden og gør det samtidig svært for fuglene at skubbe mad og vand ud af beholderen. På den måde bliver det lidt lettere at gøre rent omkring buret.

Badekar til fugl

Alle fugle elsker at bede. Giv dem et badekar med frisk vand og du vil meget hurtigt opleve, at de sidder i karet og pjasket vand ud over fjerene. Fugle elsker at bade i vand, men du kan også fylde sand i badekarret.

Fugle elsker nemlig at pjaske med sand. Hos Plantorama har vi et stort udvalg af stabile badekar, som vil kunne give dine fugle timevis af badehygge.

Udover at give dine fugle et badekar, er det en god idé at give din fugl et "bad" med en forstøverflaske. De fleste fugle vil elske at blive badet på denne måde.

Redekasser og reder til ynglende fugle

Vælger du at lade dine fugle yngle, er det vigtigt, at du har det rette udstyr til det. Der er forskel på, hvilken redeform de enkelte fugleracer foretrækker. Derfor har vi hos Plantorama et stort udvalg indenfor redekasser og reder til fugle.

Vi har særlige artstilpassede løsninger og reder og redekasser, som kan gøres bruges af flere forskellige fugleracer. Hos os finder du altid den løsning, som du har brug for.

Reservedele til fuglebur

Ligesom med alle andre ting kan fuglebure sommetider have brug for at få skiftet en "reservedel". Med tiden vil bunden i buret måske blive slidt, en klemme i en låge kan gå i stykker eller vandautomaten kan blive beskadiget, så den lækker.

Hos Plantorama har vi derfor et stort udvalg af reservedele til fuglebure, så du kan skifte de slidte eller ødelagte dele ud.

Vejledning omkring tilbehør til fuglebur

Har du brug for vejledning omkring valg af tilbehør til fuglebur, bør du besøge den nærmeste Plantorama og få en snak med vores dygtige fagfolk. De ved alt om de forskellige fugles behov og kan derfor guide dig sikkert til det rigtige valg.