{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Bolig

Bolig

Stueplanter og boligtilbehør

Intet hjem er fuldendt uden smukke stueplanter og hyggeligt pynt samt små nips. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af stueplanter og tilbehør til boligen.

Grønne stueplanter er nøjsomme

Grønne stueplanter skaber liv i hjemmet og er oftest meget nøjsomme og nemme at passe. Planterne kan svinge meget i udseende og størrelse – fra de helt små kaktusser og bonzaitræer til de meget store palmer.

Selvom de betegnes grønne planter, varierer de meget i farven. Nogle fremstår røde og lilla og andre hvide og blågrønne. Nogle grønne planter har endda smukke aftegninger og prikker eller tofarvede blade.

Udover at være utroligt smukke og nemme at pleje, er grønne stueplanter med til at forbedre hjemmets indeklima. Planter omdanner nemlig CO2 til ilt og trækker kemikalier og skadelige partikler ud af luften. Se udvalget af grønne stueplanter.

Blomstrende stueplanter skaber liv og farve

Blomstrende stueplanter skaber liv og farve i hjemmet, og så findes de i et væld af farver, størrelser og former. Hvilken blomstrende plante, du er til, er meget personligt og afhænger af smag og behag.

Blomstrende planter fås med både rigtigt mange blomster og enkelte blomster samt store, overvældende blomster og helt små, uanseelige blomster. Så uanset hvad du er mest til, finder du med garanti en blomstrende stueplante, du kan lide, hos Plantorama.

De svinger meget, hvor megen pleje den enkelte blomstrende plante kræver, men det er vigtigt at den får al den rette mængde vand, lys og gødning. Med manglende pleje vil planten nemlig ikke blomstre. Se udvalget af blomstrende stueplanter.

Krukker og skjulere til stueplanter

En stueplante kommer rigtigt til sin ret i en smuk potte eller skjuler. Blandt vores udvalg finder du blandt andet skjulere i mat eller glaseret keramik, skjulere i lertøj, som udmærker sig ved deres elegante udtryk.

Du finder også skjulere i plast og kunststof, som udmærker sig ved at være nemme at vedligeholde og lette i vægt. Se udvalget af skjulere.

Skjulere til stueplanter findes i mange farver, størrelser og former, så der er med garanti en skjuler eller potte, der passer til dine stueplanter og din personlige smag. Du finder blandt andet potter i sort, grå, rødler, sølv og kobber.

I udvalget finder du også krukker og skjulere specielt designet til orkidéer. De tåler nemlig ikke, at have rødderne stående i vand, så derfor skal deres skjulere have en forhøjning i bunden, så vandet kan trække fra rødderne.

Smag på verden med Madværkstedet

I vores Madværksteder finder du delikatesser og lækkerier til enhver smag. Blandt udvalget finder du alt lige fra kaffe og te, over olie og dressing, til krydderier, pesto og tarpenade. Se Madværkstedets produkter.

Du finder smagfulde krydderier fra Mill & Mortar, som fremstiller økologiske kvalitetskrydderier, der ligner, dufter og smager ægte. Du får altså de mest velsmagende og lækre krydderier.

Vores te produceres af Østerlandsk Thehus, som leverer mange forskellige slags te; sort, grøn, hvid, urte- og frugtte. Alle meget velsmagende samt gode for krop og sjæl.

Blandt udvalget finder du også delikatesser og lækkerier fra den franske mesterkok Nicolas Vahé. Du finder alt fra krydderier, olier, perstoer, kaffe, chokolade og meget mere. 

Møbler og nips til boligindretningen

Kunst på væggen, hyggeligt pynt og små nips skaber et dejligt og personligt hjem. Derfor er det helt uundværligt. Hos Plantorama finder du alt til boligen, lige fra vægpynt og kunst, over stearinlys og lysestager, til møbler og lamper.

Derudover finder du masser af pynt og nips til et hyggeligt hjem, der oser af personlighed og stemning. Se udvalget af boligtilbehør og boliginteriør.