{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Foder- og vandskåle

Katte

Foderskåle og dispensere til katte

Foderskåle og dispensere findes i et væld af udgaver og designs, som tager hensyn til blandt andet overspisende og kræsne katte. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af foderskåle og dispensere til katte.

Foderskåle og dispensere til katte

Katte kan være sirlige og kræsne dyr, så det gælder om at finde den helt rigtige løsning, når det kommer til fodring.

Vores udvalg af skåle og dispensere er bredt, så du med garanti kan finde det perfekte.

Vores skåle fås i porcelæn, plast, rustfrit stål og melamin. En dispenser støtter godt op om kattens natur, da de er småspisere og trives bedst med mange små måltider om dagen.

Tørfoderet kan tåle at stå fremme i flere dage. Kombineret med en dispenser kan dette være den optimale løsning til katte, som har tendens til at overspise.

Husk at både foder og vand ikke skal placeres i nærheden af kattebakken, da katte ikke bryder sig om at have foder og toilet for tæt på hinanden.

Katte kan faktisk godt lide vand

Det er vigtigt at sørge for, at katten får rigeligt med væske. Hav gerne vand stående flere steder i huset eller køb en vanddispenser, så katten aldrig løber tør.

Vanddispensere sørger for, at vandet forbliver rent, hvilket er en fordel for de sirlige og kræsne katte. Katte drikker typisk i forbindelse med spisningen.

Kniber det med væskeindtaget, anbefaler vi en drikkefontæne. Mange katte er vilde med at drikke rindende vand, eksempelvis fra vandhanen, så her er drikkefontænen et godt valg.

Suppler foderet med vådfoder

Som supplement kan du bruge vådfoder, der har et større væskeindhold. Du kan også bløde tørkosten op i vand, så længe du er opmærksom på holdbarheden. Husk at skålen skal være stor nok til kattens knurhår.