Glæd dig til julen 2019

Julemarked Aktiviteter

Jul i Plantorama

Kæmpe julemarked i alle centre

I Plantorama begynder julen d. 14. oktober, hvor kæmpe julemarkeder åbner i alle vores centre. Vi har lavet over 1000 kvadratmeter julemarked med juleby, gran, nisser, juletræer, julelys samt tilbehør til dekorationer og sæsonaktuelle planter, så du rigtigt kan komme i julestemning.

Tag hele familien med i Plantorama og oplev den fantastiske julestemning i alle centre og se det store udvalg af julevarer i både klassiske og moderne stilarter. Julemarkedet er åbent alle dage frem til jul, og det er ganske gratis. Læs mere om julemarkedet her.

Retro, elegant eller nordisk jul?

Havecentrene er klædt på i julens klassiske og nostalgiske farver – rød, grøn og guld – men du finder også julepynt i elegante blå og bordeaux farver samt julepynt i nordiske hvide og turkise farver.

Om, du er mest til retro, elegant eller nordisk julestil, er helt op til dig selv. Hos Plantorama finder du alt indenfor lys, gran, nisser samt pynt til juletræet og boligen. Se udvalget af julevarer.

Oplevelser til hele familien

I Plantorama elsker vi julen. Derfor byder vi dig og din familie indenfor i vores smukt pyntede centre, så du kan komme i den dejligste julestemning.

Vi har oplevelser for både store og små, der holder af julen. Det er nok ikke helt forkert, når vi siger, at vi har lavet det største og hyggeligste julemarked. Hold dig opdateret på julens aktiviteter på din lokale Plantoramas Facebook.

Mekaniske nisser og julebyer

Som noget nyt i år kan du opleve forskellige udstillinger med mekaniske nisser, som tidligere var en del af BonBon-Lands juleshow. Nu skaber de julestemning i Plantorama.

Oplevelserne er forskellige fra center til center. I et af vores centre kan du se et fire meter højt og hvidt eventyrslot med nisser, julemænd og dyr samt et fem meter langt nisseorkester med dyr, der alle bevæger sig.

I et andet center kan du opleve et 4 meter højt skilandskab med bevægelige nisser, isbjørn med unger, klatrenisse og dyr der bevæger sig. Du kan også opleve vores smukke julebyer med over 100 små figurer, huse og togbaner med lyd, lys og bevægelse.

Derudover finder du et stort udvalg af julepynt i mange farver, kunstige juletræer, nisser og julemænd i mange størrelser samt alt til julens dekorationer.

Julelandsbyen over dem alle

Mange af os husker, at vi som børn købte et stort stykke vat, nogle nisser og keramiske huse, som vi satte elektriske lys i. Vattet skulle ligne fine kælkebakker, hvor nisserne sad på kælke og husene lyste op rundt omkring. Det spredte altid hyggestemning.

I Plantorama finder du alt, du skal bruge, til at bygge din egen julelandsby igen. Besøg dit lokale center, lad dig inspirere af vores julelandsbyer og byg din helt egen hjemme hos dig selv. Skal du starte helt fra bunden, hjælper vi dig på vej med vores startsæt med 10 dele. 

Er du derimod den helt store selvbygger, har vi et stort udvalg af huse, huse med musik, minihuse, byhuse, julekarruseller og vindmøller. For at skabe en lille landsby kan du vælge hyggelige sæt med personer, juletræer og vejskilte eller gadelamper, personer, træer og biler. 

Find de helt rigtige sten, grus og spraymaling, så du kan lave små veje, stier, bjerglandskaber og bakker for at skabe liv og hygge i byen. Du kan gå på opdagelse i vores julelandsbyer og få inspiration til at lave søer, vandfald og vejsystemer. 

Hele familien kan samles om at lave julelandsbyen - du behøver endda ikke være håndværker for at nå i mål. Spørg bare i vores centre. Se Plantoramas julelandsbyer. 

Kunstige juletræer gør julen lidt nemmere

Selvom et ægte juletræ dufter dejligt og ser smukt ud, er det kunstige juletræ både nemt og vedligeholdelsesfrit. Derfor bliver de stadig mere populære. Kunstige juletræer er nemme at håndtere, de kan genbruges år efter år og så drysser de ikke med grannåle.

I Plantorama finder du flotte kvalitetstræer med og uden LED-lys. De virkelighedstro juletræer fås med fod samt i flere farver og højder, og så er de brandhæmmende og nemme at pakke væk igen. Når du pakker træet ud, kan du forme grenene, som du lyster.

Se vores mange kunstige juletræer i vores centre, hvor du kan gå en lille tur i "skoven" og få et overblik over, hvilket juletræ der passer dig bedst. Se Plantoramas kunstige juletræer.