Gavekort
Luk

Køb nu

iDu er igang med at fjerne dit centervalg. Ved denne handling slettes indholdet i din kurv.

{{ userSelectedStore.name }}

{{ userSelectedStore.address }}
{{ userSelectedStore.zipCode }} {{ userSelectedStore.city }}
Vis detaljer Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
Valgt
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

{{ store.name }}

{{ store.address }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Vis detaljer Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
Valgt
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

Magisk Jul i Plantorama

Magisk Jul i Plantorama: Oplev vores juleunivers

I Plantorama begynder julen allerede i oktober, hvor vores fantastiske og eventyrlige juleverden åbner i alle vores centre landet over. Vi har lavet over 1000 kvadratmeter julemarked med juleby og nisselandskab, mekaniske nisser, juletræsskov, istunnel, julelys samt masser af tilbehør og pynt til din juleudsmykning.

Tag i Plantorama og oplev den fantastiske julestemning i alle centre og se det store udvalg af julevarer i både klassiske og moderne stilarter. Julemarkedet er åbent alle dage frem til jul, og det er ganske gratis. Vi tør næsten garantere, at du kommer i julestemning.

Slå vejen forbi julemarkedet og mærk, hvordan julefreden sænker sig og julehyggen spreder sig. Der er ikke noget som julepynt, duften af gran og julelækkerier, der får os i den helt rette julestemning. Plantoramas kæmpe julemarked er en stor oplevelse for alle.

Børn og barnlige sjæle kan gå på opdagelse i julebyen med mekaniske nisser og huse med lyd og lys, imens de voksne tager en inspirationstur gennem tusindvis af julevarer, der byder på noget for enhver smag. Sammen kan I tage en tur gennem skoven af kunstige juletræer eller istunnellen.

I vores julemarked giver vi dig også gode idéer til årets julegaver, og det er også her, du finder småkager og andre lækkerier til julebordet. Vi har naturligvis også alt til julens dekorationer og gaveindpakningen i vores store julemarked.

Så uanset om du besøger vores julemarked i oktober, november eller december, inviterer vi indenfor til masser af inspiration, hygge og julestemning. Vi står hele julen klar med julegaveidéer til familien, julepynt til juletræet og delikatesser til julebordet. Måske det endda er nødvendigt at besøge julemarkedet mere end én gang. 

Julemarked i Jylland, Fyn og Sjælland

I alle vores 14 centre, der er fordelt over Jylland, Fyn og Sjælland, bygger vi store og fantastiske julemarkeder op, som byder på oplevelser for både voksne og børn.

I Jylland kan du opleve Plantoramas julemarked i Aalborg, Viborg, Randers, Egå, Tilst, Horsens, Vejle og Sønderborg. På Fyn skal du et smut forbi Odense for at opleve julemarkedet. Er du bosiddende eller på tur på Sjælland kan du køre til Plantorama Hillerød, Hørsholm, Vallensbæk, Taastrup eller Amager, hvor vores julemarked også er at finde.

Uanset om du befinder dig i Jylland eller på Fyn og Sjælland, har du mulighed for at besøge vores julemarked og lade dig inspirere blandt julepynt, juletræer og julelys.

Du kan også opleve flotte nisselandskaber med mekaniske nisser, toge og skibakker samt istunneller med smukke lys. Måske I støder på selveste julemanden, hvem ved? Besøg Plantoramas julemarked og bliv en oplevelse rigere i den søde juletid.

Julehygge for hele familien

I Plantorama elsker vi julen. Derfor byder vi dig indenfor i vores smukt pyntede centre landet over, så du kan komme i den dejligste julestemning. Vi har oplevelser for både store og små, der holder af julen, og vi slår dørene op allerede i oktober og fortsætter helt indtil juleaften.

Det er nok ikke helt forkert, når vi siger, at vi har lavet det hyggeligste julemarked, de muligvis også er Danmarks største. Du kan hele julen igennem holde dig opdateret på julens aktiviteter på din lokale Plantoramas Facebook.

Vi har drysset julestemning ud over alle Plantoramas centre, og med det store julemarked, nisselandskab og julepynt i alle afkroge er der rigeligt med julehygge for hele familien.

I finder også masser af dekorationsmateriale til julens dekorationer og gaver til familien eller værtinden, og så er der som altid fuld fart på julepynten i alle afkroge.

I julemarkedet kan du finde alt det, du skal bruge til at fortsætte julehyggen derhjemme. Vi har kogler, ler, halmkranse, lys, pynt og meget andet til julens dekorationer. Så kan hele familien nyde en hyggestund, imens der pyntes dekorationer og drikkes gløgg eller varm kakao.

Plantorama sørger for masser af oplevelser og julehygge for hele familien. Vores julemarked åbner i vores centre rundt i hele landet, og du kan finde dit nærmeste her.

Juleudstilling med mekaniske nisser og julebyer

Igen i år kan du i Plantoramas julemarked opleve forskellige juleudstillinger med mekaniske nisser, som tidligere har været en del af BonBon-Lands juleshow. Nu spreder de julestemning i Plantoramas centre, hvor du kan opleve det hele.

Juleudstillingerne er forskellige fra center til center, men vi lover, at de alle byder på masser af inspiration og juleoplevelser. I et af vores centre kan du eksempelvis opleve et fire meter højt og hvidt eventyrslot med nisser, julemænd og dyr samt et fem meter langt nisseorkester med dyr, der alle bevæger sig.

I et andet center kan du opleve et fire meter højt skilandskab med bevægelige nisser, isbjørn med unger, klatrenisse og dyr der bevæger sig. Du kan også opleve vores smukke julebyer med over 100 små figurer, huse og togbaner med lyd, lys og bevægelse.

Juleudstillingerne er spændende for børn og voksne, og I kan endda skabe jeres egen miniudgave derhjemme. Mange af os husker, at vi som børn købte et stort stykke vat, nogle nisser og keramiske huse, som vi satte elektriske lys i.

Vattet skulle ligne fine kælkebakker, hvor nisserne sad på kælke og husene lyste op rundt omkring. Det spredte altid hyggestemning i hjemmet. I Plantorama finder du alt, du skal bruge, til at bygge din egen juleby eller nisselandskab igen.

Besøg dit lokale julemarked, lad dig inspirere af vores fantastiske julelandsbyer og byg din helt egen hjemme hos dig selv. Skal du starte helt fra bunden, hjælper vi dig på vej med vores startsæt, som indeholder de helt grundlæggende elementer til en juleby.

Er du derimod den helt store selvbygger, har vi et stort udvalg af huse, huse med musik, minihuse, byhuse, julekarruseller og vindmøller. For at skabe en lille nisselandsby kan du vælge hyggelige sæt med personer, juletræer og vejskilte eller gadelamper, personer, træer og biler.

Hele familien kan samles om at lave julelandsbyen - du behøver endda ikke være håndværker for at nå i mål. Spørg bare i vores centre. Se Plantoramas udvalg til julelandsbyer.

Find årets julegaver i Plantoramas julemarked

I vores julemarked kan du gå en tur og samle inspiration til årets julegaver til ham og hende. Det er dog ikke kun julemarkedet, de byder på gode julegaveidéer. Der findes mange forskellige grønne gaver, som kan glæde modtageren.

Vi hjælper gerne med at finde den rette julegave; måske det skal være et flot fuglehus i egetræ, en granitfigur, havebøger, krukker eller en smuk stueplante? Uanset hvad du er på udkig efter, kan du finde en flot og grøn julegave hos Plantorama.

Du finder inspiration til gaveindpakningen ovre i vores DIY-univers, hvor du også finder tips til juledekorationer med planter. Vil du gerne give en grøn julegave, men fandt du ikke lige præcis det, du var på udkig efter? Så køb et gavekort til Plantorama, som gælder i alle landets centre. Køb gavekort her.

Smagen af jul

Julen byder på sine helt egne og smagfulde lækkerier. Der er ingen jul uden brunkager, pebernødder og konfekt. Uanset om du er en sand mesterbager eller forsøger dig med julens bagværk for første gang, finder du alt det, du skal bruge af krydderier og pynt i Plantoramas madværksted.

I vores madværksted finder du lækkerier og delikatesser inspireret af smagen af jul. Det byder blandt andet på småkager, chokolade, gløgg, juleøl og mandler, der får tænderne til at løbe i vand. Mangler du en god opskrift på pebernødder eller julekonfekt, deler vi naturligvis vores yndlingsopskrifter.

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}