{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Snacks og godbidder

Katte

Kattesnacks er gode til forkælelse og træning

Katten er et klogt dyr, men den kan være svær at træne, fordi den skal se rationalet i at gøre, hvad du gerne vil have den til. Det er altså ikke trodsighed eller dumhed, der gør at den ikke aflyder. Den er bare ikke overbevist. Du kan træne din kat ved at belønne den ønskede adfærd.

Godbidder og træning

Godbidder er essentielle, når du træner din kat. Og der er stort set ikke grænser for hvad man kan træne den til, så snart man har fundet ud af hvad der motiverer den. Den helt rigtige godbid vil altid være et hit for din kat, og en stor del af motivationen. Du kan også motivere den til træning yderligere, ved f.eks. altid at lege bagefter så det bliver en del af oplevelsen. En klikker er også en god idé. Den gør det muligt for dig at kommunikere til din kat lige præcis hvornår den gør det du gerne vil have, så den forstår præcis hvorfor den bliver belønnet. Og så selvfølgelig samtidig forstærke belønningen (klikket) med en godbid.

Udvalg af godbidder

Der er en lang række forskellige smagsvarianter indenfor godbidder, og det er svært at sige hvad lige præcis din kat foretrækker. Vi tilbyder godbidder til katte med smag af blandt andet: and, kanin, lever, kalkun, lam, laks, torsk, tun, salami, ørred og kylling. De fås i mange forskellige forme og størrelser, både som længere pinde og som korte små stykker.

Læs mere om katten eller find det rigtige foder.