{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Legetøj

Fugle

Legetøj til fugle

Siddepinde og andet legetøj aktiverer og stimulerer stuefugle. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas legetøj til fugle. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Siddepinde er essentielle

Der er nogle ting, som dit fuglebur altid skal være udstyret med. Fuglens krav til burudstyr afhænger naturligvis af, hvilken race det er, men alle fugle har brug for noget at sidde på i buret.

Det er de færreste fugle, som holder af at sidde på jorden hele tiden - langt de fleste foretrækker at have en siddepind i højden.

På den måde kan de holde øje med omgivelserne. Derfor er det vigtigt, at dit fuglebur er udstyret med masser af siddepinde.

Udover siddepindene er det en god idé at lægge grene ind i buret. Fuglene elsker at slibe deres kløer og næb på en gren, og derfor bør det også ses som en del af det essentielle udstyr til fugleburet.

Sjovt fuglelegetøj

Udover de essentielle siddepinde fås et stort udvalg af fuglelegetøj, som er med til at aktivere og stimulere din fugl. Du kan få fuglelegetøj med spejle, klokker og raslelyde.

Fugle er meget legesyge, og de vil elske denne slags legetøj. Desuden finder du reb og stiger blandt udvalget, som fuglene kan klatre op og ned ad, og på den måde bliver de aktiveret.

Vejledning omkring fuglelegetøj

Er du i tvivl om, hvilken slags legetøj din fugl vil holde af, bør du besøge dit Plantorama-center og få en snak med vores dygtige fagfolk. De kan altid rådgive dig til, hvilken type legetøj, du bør vælge til din fuglerace.