{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Olier og eddiker

Madværkstedet

Olivenolie, balsamico og salatdressing

Olier, eddiker og dressinger fås både i syrlige, søde og friske varianter, som er ideelle til salater. Herover kan du se et begrænset udvalg af Madværkstedets olier, eddiker og dressinger. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Olie og salatdressing fra Nicolas Vahé

Med Nicolas Vahés olier har du det perfekte udgangspunkt til at lave lækre dressinger. Olierne fremstilles på ekstra jomfruolivenolie tilsat eksempelvis citron, ingefær, basilikum eller chili. Har du ikke mod på at lave din egen dressing, kan du med fordel købe Nicolas Vahés skønne salatdressinger.

I sortimentet finder du olivenolie med smag af basilikum, chili, hvidløg og provence samt dressinger med honning/sennep, røget hvidløg/sort peberkorn og hvidløg/oregano/balsamico.

Alle olivenolierne er fremstillet af 100% ekstra jomfruolivenolie og kommer i flotte, dekorative flasker. Olierne er eminente til salater, på pizzaer eller sammen med gedeost og frisk pasta. Olierne med basilikum, hvidløg og provence er aromatiske, hvor olien med chili er mere stærk og kraftfuld.

Salatdressingen med honning og sennep er lavet som en klassisk vinaigrette med koldpresset rapsolie, cider- og hvidvinseddike, fuldkornssennep, vand, honning og citronsaft. Dressingen har masser af sødme og passer perfekt til sprøde salater eller som dip til friskbagt brød.

Salatdressingen med røget hvidløg og sorte peberkorn forvandler selv de mest simple salater til en fantastisk smagsoplevelse. Dressingen er lavet af koldpresset rapsolie, sorte peberkorn, hvidløgsolie og røget egaroma. Brug den som dressing til en frisk grøn salat, som tilbehør til en lækker skaldyrssalat eller som dip til et sprødt friskbagt brød.

Salatdressingen med hvidløg, oregano og balsamico er det perfekte tilbehør til en frisk græsk salat med agurk, peberfrugt, rødløg, feta og oliven eller som dip til et friskbagt brød. Dressingen er lavet af koldpresset rapsolie, balsamico eddike, oregano og hvidløgsolie og har derfor en skøn krydret smag.