×
FRI FRAGT  på alle varer! Gælder ved køb over 500 kr. t.o.m. søndag

Olier, eddiker og dressinger

Populære produkter i denne kategori

Madværkstedet

Olivenolie, balsamico og salatdressing

Olier, eddiker og dressinger fås både i syrlige, søde og friske varianter, som er ideelle til salater. Herover kan du se et begrænset udvalg af Madværkstedets olier, eddiker og dressinger. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Olie og salatdressing fra Nicolas Vahé

Med Nicolas Vahés olier har du det perfekte udgangspunkt til at lave lækre dressinger. Olierne fremstilles på ekstra jomfruolivenolie tilsat eksempelvis citron, ingefær, basilikum eller chili. Har du ikke mod på at lave din egen dressing, kan du med fordel købe Nicolas Vahés skønne salatdressinger.

I sortimentet finder du olivenolie med smag af basilikum, chili, hvidløg og provence samt dressinger med honning/sennep, røget hvidløg/sort peberkorn og hvidløg/oregano/balsamico.

Alle olivenolierne er fremstillet af 100% ekstra jomfruolivenolie og kommer i flotte, dekorative flasker. Olierne er eminente til salater, på pizzaer eller sammen med gedeost og frisk pasta. Olierne med basilikum, hvidløg og provence er aromatiske, hvor olien med chili er mere stærk og kraftfuld.

Salatdressingen med honning og sennep er lavet som en klassisk vinaigrette med koldpresset rapsolie, cider- og hvidvinseddike, fuldkornssennep, vand, honning og citronsaft. Dressingen har masser af sødme og passer perfekt til sprøde salater eller som dip til friskbagt brød.

Salatdressingen med røget hvidløg og sorte peberkorn forvandler selv de mest simple salater til en fantastisk smagsoplevelse. Dressingen er lavet af koldpresset rapsolie, sorte peberkorn, hvidløgsolie og røget egaroma. Brug den som dressing til en frisk grøn salat, som tilbehør til en lækker skaldyrssalat eller som dip til et sprødt friskbagt brød.

Salatdressingen med hvidløg, oregano og balsamico er det perfekte tilbehør til en frisk græsk salat med agurk, peberfrugt, rødløg, feta og oliven eller som dip til et friskbagt brød. Dressingen er lavet af koldpresset rapsolie, balsamico eddike, oregano og hvidløgsolie og har derfor en skøn krydret smag.

Balsamico og olivenolie fra Lie Gourmet

Balsamicoeddiken fra Lie Gourmet er lækker og smagfuld. En ideel smagsgiver til salater, grøntsager, marinader, dressing og sammen med olivenolierne fra Lie Gourmet. Den lækre balsamicoeddike findes også med en dejlig smag af hindbær, der gør sig godt i salater med blandt andet figner, frisk rødkål, rå rødbede og rodfrugter samt til marinader og dressinger.

Lie Gourmets lækre olivenolier er koldpressede, økologiske olier af høj kvalitet i opsigtsvækkende emballager. I sortimentet finder du den klassiske ekstra jomfru olivenolie, men også olivenolier med smag af citron og basilikum.

En klassisk ekstra jomfru olivenolie er perfekt til alle former for madretter, salater, marinader og godt brød. Olivenolie med smag af citron er ideel til lyst kød, fisk, grønne salater og dressinger. Olivenolie med basilikum egner sig til tomatsalat, grønne salater, italienske retter, pizza og grøntsager.

Økologisk olivenolie fra LA Organic

LA Organic har fremstillet en række spanske, økologiske jomfru olivenolier, som alle er af højeste kvalitet samt uden tilsætningsstoffer og farvestoffer. I sortimentet finder du tre olivenolier; LA Original Intenso, LA Original Suave, LA Organic Oro.

LA Original Intenso er en kraftig og livlig olie med antydninger af grønne tomater, valnød og æble. Vi anbefaler olivenolien som dressing til dine yndlingssalater samt til grøntsager, lækkert brød og dip til kød og fisk.

LA Original Suave er en mild, frisk og harmonisk olivenolie med noter af frugt og mandler. Paletten er jævn med svage, syrlige noter, som giver den personlighed. Brug olien til salater, grøntsager og brød.

LA Organic Oro er en smagfuld og kraftig olie med noter af blomster og urter. Dens stærke og smagfulde pallette har en krydret karakter med noter af sort pepper. En enestående olivenolie der passer til alle køkkener – også de mere kræsne og ambitiøse. Vi anbefaler olien sammen med godt brød eller som dressing til en sprød salat.

Balsamisk eddike og frugteddike fra Casa Mussini

Den balsamiske eddike Aceto Balsamico di Modena fra Casa Mussini er en semi-tyktflydende balsamico med en skøn og kraftig smag. Smager som en balsamico, der har været lagret i 10-12 år, men til en mere fornuftig pris.

Mussinis frugteddiker er skønne kombinationer af det syrlige fra eddiken og det søde fra frugt og druemost – alle lækre og velafbalancerede produkter. Brug frugteddikerne for et delikat og anderledes pift til dine salater.

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Spar
{{ product.discount.discount }}
Skarp pris
Ude af sæson Forudbestil
Kampagne Rabat Tilbud Kun i butik

{{ product.name }}

{{ product.discount.quantity }} {{product.unitType}} {{ product.price }} {{ product.price }} Du sparer {{ product.discount.discount }} Før {{ product.discount.originalPrice }} {{ product.discount.originalPrice }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
{{ product.price }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
+ Flere Varianter
Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}