{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Tøj

Hunde

Tøj til hunde

Hundetøj beskytter hunden mod kulden. Særligt mindre og gigtramte hunde har gavn af en jakke eller et dækken, da de er ekstra udsatte for vinterens kulde, is og sne. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af tøj til hunde.

Hundetøj er ikke kun til pynt

Det er ikke sjovt at fryse, heller ikke for hunden. Du kan gøre din hund en tjeneste og pakke den godt og fornuftigt ind, når det er koldt ude. Ud over at vejret kan blive koldt, fylder vi også vores gader med grus og salt, som er hårdt for hundepoterne.

Her kan du vælge at beskytte din hunds poter med enten potevoks eller sko. Vi har også meget andet hos Plantorama. Tøj til hunde er sjældent udelukkende kun til pynt.

Tamhundene nedstammer nok fra ulven, men efter flere årtusinders avl, ser mange tamhundes pels helt anderledes ud. 

Hundepelsens opbygning

Ulven har stride dækhår, og under dem bløde uldhår der holder dem varme. Tamhundenes pels ser ikke altid lige sådan ud.

Specielt hunde uden væsentlig underuld kan få det ganske koldt om vinteren, samt mindre hunde der bare i kraft af højden er tættere på sne og is.

Specielt gigtramte hunde kan man også gøre en tjeneste i køligt vejr med et foret dækken, da de er meget følsomme overfor kulde.

Udvalg af hundetøj og dækkener

Plantorama har et stor udvalg af tøj til hunde i flere forskellige materialer, eksempelvis refleksveste, vind- og regndækkener, vinterdækkener foret med fleece og løbetidsbukser.

Kvaliteten på de enkelte ting er meget lækker, både solidt og flot lavet. Vi har hundetøj og dækkener til både store og små.

Vi lægger vægt på funktionelt og komfortabelt tøj, som er praktisk når du og din hund er udendørs.

Regnjakker til hunde

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af regnjakker til hunde. Regnjakkerne er fremstillet i vand- og vindtæt polyester og er både åndbar og slidstærk. Jakkerne har desuden smarte detaljer, som eksempelvis tydelige reflekser og praktiske velcrolukninger.

Jakkerne fås i sort, rød og gul og fås i ni forskellige størrelser: XX-small, X-small, small, small/medium, medium, medium/large, large, X-large samt XX-large. Med det store størrelsesudvalg finder du med garanti en regnjakke, som passer til din hund.