{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}
Find vej til Plantorama Amager

Plantorama {{ store.name }}

{{store.address}}
{{store.zipCode}} {{store.city}}
Åbningstider
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

Kontakt os

Plantorama Amager

Englandsvej 441 (Amager fører ikke dyreartikler)
2770 Kastrup
Hverdage: 09.00 - 19.00
Weekend: 09.00 - 18.00
Helligdage: Lukket

Kontakt os

Det ellevte Plantoramacenter

Plantorama Amager

I 2017 åbnede Plantorama på Amager med fokus på at skabe et fremtidigt plantemekka, med respekt for den bevaringsværdige gård og ikke mindst for lokalmiljøet.

Havecenteret er det største på Amager

Centralt placeret ved Kirstinehøj på Amager finder du Plantorama, der byder på over 15.000 stueplanter, haveartikler, planter, træer, buske og krukker. Centeret byder på massere af inspiration til enhver haveentusiast, så tag hele familien med og oplev den fantastiske atmosfære. 

På nuværende tidspunkt fører vi ikke dyreartikler i Plantorama Amager. 

Fagligt uddannet personale

Vores dedikerede team af fagkyndige planteskole- og stueplantegartnere står klar til at give dig professionel rådgivning. Vores erfarne blomsterdekoratør skaber smukke plantedesigns og dekorationer til enhver lejlighed.

Vi skaber et fremtidigt plantemekka

Plantorama Amager er i gang med en spændende udvidelse og renovering. Den historiske gård Tømmerup omdannes til et moderne plantecenter, der forventes at stå klar i 2025.

Med bæredygtige materialer og hensyn til lokalmiljøet skabes et unikt oplevelsescenter. Det betyder blandt andet, at centeret bygges i limtræ, samt at vi har isoleret bygningen med hamplader.

Renoveringen betyder ligeledes, at centeret udvides med legeområde og café. Læs Fødevarestyrelsens anmeldelse af Plantorama Amager her.

Glæd dig til en grøn fremtid hos Plantorama Amager.