×
Vores Espresso House i Aalborg, Egå og Hillerød er åbne igen og klar til at tage imod dig. Hold afstand - undtagen til din favoritdrik.
Kom og besøg Plantorama Viborg

Plantorama Viborg

Holstebrovej 81B
8800 Viborg
Tlf. 87271000
Hverdage: 09.00 - 19.00
Weekend: 09.00 - 18.00
Helligdage: 09.00 - 18.00
Find vej

Find det du søger

Følg Plantorama på Facebook

Følg Plantorama Viborg på Facebook og få opdateringer om lokale aktiviteter, konkurrencer og gode tilbud.

Se mere

Det tredje Plantoramacenter

Plantorama Viborg

Plantorama i Viborg slog første gang dørene op i år 2000 og var dermed det tredje Plantoramacenter, der åbnede. Centeret har en god placering i Viborg storcenter ved Bilka, Jysk og Harald Nyborg.

Tredje Plantoramacenter i rækken

Efter den store succes med centre i Egå og Randers blev det besluttet at åbne et center i Viborg. I år 2000 slog Plantorama Viborg så dørene op og blev dermed det tredje Plantorama-center. Find alle vores planteskoler her.

Faguddannet personale byder velkommen

I havecentret bliver du mødt at vores dygtige, veluddannede personale bestående af væksthusgartnere med speciale i stueplanter og blomster samt planteskolegartnere med speciale i haveplanter.

Vores personale har derudover stor viden indenfor granitprodukter, etablering af vand i haven samt jord, gødning og kemikalier. Du finder ligeledes kreative blomsterdekoratører, der sørger for, at du altid kan finde en smuk sammenplantning eller blomstergave til enhver lejlighed.

I dyrehandlen bliver du mødt af et dygtigt, faguddannet personale, som har en stor passion for dyr og som kan rådgive dig. Se vores udvalg af krybdyr.

4.500 kvm havecenter i Viborg

Plantorama Viborg har en gunstig placering midt i Viborgs centerområde. Over årene har centeret udvidet flere gange: der er bygget ny lagerbygning, koldhuset er udvidet og senest er Tæppeland tilkøbt. I dag råder havecenteret over knap 4.500 kvm med et stort udvalg til have, bolig og dyr. Få gode råd om akvariefisk. 

I 2019 er Plantorama Viborg for tredje gang i træk kåret til 'Byens Bedste' i kategorien bolig af Radio Viborg.

Stor dyrehandel med alt til dit kæledyr

Plantorama Viborg har et stort udvalg af alt indenfor blomster og dyr. Her finder du flotte blomstrende planter, praktiske haveredskaber, dekorativt brugskunst samt tilbehør og foder til dit kæledyr. Læs Fødevarestyrelsens anmeldelse af Plantorama Viborg her.

Mød butikkens ejer

Plantorama er et dansk familieforetagende, som blev grundlagt af gartner Søren Vang Christensen i 1987 i Egå ved Århus. Søren Vang Christensen er femte generation i rækken af gartnere i familien, og i dag er det hans søn Peter Vang Christensen, der er Plantoramas direktør.

Kom og besøg Plantorama Viborg

Følg os på instagram #plantorama

Find inspiration til din bolig

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden